Da un vin si stam de vorbaAlex Matea scrie:Ahhh si eu care asteptam povestea celor 3 zerouri 0-0-0miyagi scrie:Fetelor da` curioase mai sunteti! Sa nu faceti ulcer de atatea griji.![]()

p.s. vezi ca au fost mai multe 0 - uri.
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Da un vin si stam de vorbaAlex Matea scrie:Ahhh si eu care asteptam povestea celor 3 zerouri 0-0-0miyagi scrie:Fetelor da` curioase mai sunteti! Sa nu faceti ulcer de atatea griji.![]()
La multi ani sanatosi si cu voia lui Dumnezeu anul asta sa fie captura over 30 ca ai plecat pe ei deja, nuuu?Cristi Matei scrie:Cornele da o versiune oficiala pt cantitatea asta ca sa nu se ai faca atata galceava. eu cred ca ceva totusi sau cineva a fost de vina.
sanatate maxima!
ai putea scrie o carte,tehnici si tactici,in abordarea unei partide de 48 hmiyagi scrie:Cer scuze pentru " sabotarea " baltii, dar cu prima ocazie ma duc, la invitatia Doamnei de la Doripesco, sa mai incerc inca odata regimul de la cupa asta la un antrenament. Acum a fost si prima oara cand am fost pe ea si nici mie nu mi-e confortabil cu rezultatul, dar Deh! pe toti ne ajung blestemele la un moment dat
. Inca de cand am platit avansul mi-a urat tuta aia de la banca " MULTA BAFTA "
si apoi s-au tinut urarile lant
.