CUPA REZISTENTEI edita a III-a 28-30 IUNIE 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CUPA REZISTENTEI edita a III-a 28-30 IUNIE 2011

Mesaj de miyagi »

Alex Matea scrie:
miyagi scrie:Fetelor da` curioase mai sunteti! Sa nu faceti ulcer de atatea griji.
Ahhh si eu care asteptam povestea celor 3 zerouri 0-0-0 :lol: :lol:
Da un vin si stam de vorba :wink: .
p.s. vezi ca au fost mai multe 0 - uri.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci dupa programul de braile incepe ala de shto-uri! Asa-i daca lumea n-are treaba, sta acasa si o rupe pa tastatura.
Urban culture.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

Cornele da o versiune oficiala pt cantitatea asta ca sa nu se ai faca atata galceava. eu cred ca ceva totusi sau cineva a fost de vina.
sanatate maxima!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Matei scrie:Cornele da o versiune oficiala pt cantitatea asta ca sa nu se ai faca atata galceava. eu cred ca ceva totusi sau cineva a fost de vina.
sanatate maxima!
La multi ani sanatosi si cu voia lui Dumnezeu anul asta sa fie captura over 30 ca ai plecat pe ei deja, nuuu?
Halibutul a fost problema, tata! Am avut micropelete in ground si am mai adaugat si un pic de faina ca am marit cantitatea de extracte. In stanga mea Martin i-a adunat pe toti si ne-a inchis pe mine si pe Irinel. Irinel a avut noroc ca-i mai scotea din stuf insa uitati-va si peste cantarele lui. N-am avut nici un "tzac" tot concursul. Am incercat apoi la bile. Am avut numai fish-uri si meat-uri de la mai multi producatori. L-a mancat si pe Marius Nihorenco sa bage cateva SO-uri si a reusit sa scoata 2 moace. Vazand cum stau si ca n-am nici-o sansa la cantitate fiindca Martin nadea sa nu simta oboseala, ca in mina ( asta daca nu era in dril ) si parandu-mi-se ca am auzit pleoscaituri de somn pe vad in prima noapte am schimbat naditoarele ca erau impregnate de aroma cu altele, iar pe rezervele de 3,9 cu 4 lb am pus plumbi de 130 si am dat cat s-a putut de departe. Am schimbat Enterprisurile si rigurile scurte cu pop up-uri fluo ( Dynamite ) in diverse variante: simple, combinate, pe culori similare sau combinate ( ca mai aduceam din cand in cand iarba pe ace, bile sinking sau naditoare si tot degeaba. L-am incercat ca la spining in evantai, incepand cu malul ( aruncat pe sub mana incepand din 3 m noaptea, urcand pana in 50 de unde incepusem patul. N-am avut nicio sansa. Mi-am facut-o cu mana mea, infestand vadul, dar am priceput cum stau lucrurile pentru urmatorul.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

A mai fost si vremea de tot rahatul ca ne-a batut vantul din spate de la inceput si i-a dus pe A -uri. S-a vazut de la bun inceput. Spre deosebire de KKarp s-a prins mai bine pe celelalte locuri. Martin i-a adunat in agatatura din fata lui si ii aducea de la vreo 130 de metri. S-a pescuit balizat si nu puteai " sa sari gardul " sub nici-o forma.
Urban culture.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

sanatate Cornele si multam de urare!!!!

Marius Largeanu

Mesaj de Marius Largeanu »

Felicitari Galita! incep sa cred ca tu chiar ai o "schema" pentru balta asta... :) apropo, redbull-ul se baga asa direct in vena sau se dilueaza 1:1 cu apa?

Felicitari tuturor castigatorilor!
Felicitari tuturor participantilor!
Campion National 2016

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Am mai nadit si cu vreo 2 sticle de amestec de seminte: porumb, canepa incoltita, orez, arpacas si mei macerate in apa, tuica, zahar vanilat, miere si ulei esential de usturoi. Am incercat sa tai halibutul cu porumb dipuit in capsuni sau cu AMIX de usturoi si tot n-a mers. S-a mers pe fructe. Martin si Marius au avut siropul de " sange de fecioara " cu ei si au pus in tot ce aveau: grounduri, pasta, bile, etc.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cer scuze pentru " sabotarea " baltii :D , dar cu prima ocazie ma duc, la invitatia Doamnei de la Doripesco, sa mai incerc inca odata regimul de la cupa asta la un antrenament. Acum a fost si prima oara cand am fost pe ea si nici mie nu mi-e confortabil cu rezultatul, dar Deh! pe toti ne ajung blestemele la un moment dat :x . Inca de cand am platit avansul mi-a urat tuta aia de la banca " MULTA BAFTA " :evil: si apoi s-au tinut urarile lant :twisted: .
Urban culture.

Cimpoeru M

Mesaj de Cimpoeru M »

miyagi scrie:Cer scuze pentru " sabotarea " baltii :D , dar cu prima ocazie ma duc, la invitatia Doamnei de la Doripesco, sa mai incerc inca odata regimul de la cupa asta la un antrenament. Acum a fost si prima oara cand am fost pe ea si nici mie nu mi-e confortabil cu rezultatul, dar Deh! pe toti ne ajung blestemele la un moment dat :x . Inca de cand am platit avansul mi-a urat tuta aia de la banca " MULTA BAFTA " :evil: si apoi s-au tinut urarile lant :twisted: .
ai putea scrie o carte,tehnici si tactici,in abordarea unei partide de 48 h :mrgreen: :mrgreen: toate cele bune :!: :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”