CUPA REZISTENTEI edita a III-a 28-30 IUNIE 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Daniel_Botosani

Re: CUPA REZISTENTEI edita a III-a 28-30 IUNIE 2011

Mesaj de Daniel_Botosani »

Miyagi.... Miyagi ca suparat mai esti ....

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Daniel_Botosani scrie:Miyagi.... Miyagi ca suparat mai esti ....
Nu sunt frate deloc. Asta a fost sa fie. Data care vine voi sti oricum mai bine ce-i de facut intr-o astfel de competitie.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cimpoeru M scrie:
miyagi scrie:Cer scuze pentru " sabotarea " baltii :D , dar cu prima ocazie ma duc, la invitatia Doamnei de la Doripesco, sa mai incerc inca odata regimul de la cupa asta la un antrenament. Acum a fost si prima oara cand am fost pe ea si nici mie nu mi-e confortabil cu rezultatul, dar Deh! pe toti ne ajung blestemele la un moment dat :x . Inca de cand am platit avansul mi-a urat tuta aia de la banca " MULTA BAFTA " :evil: si apoi s-au tinut urarile lant :twisted: .
ai putea scrie o carte,tehnici si tactici,in abordarea unei partide de 48 h :mrgreen: :mrgreen: toate cele bune :!: :!:
Tata daca tu crezi ca acolo s-au desfasurat ostilitatile ca la o partida obisnuita de 48 de ore atunci ce mai discutam?
Sanatate!!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Alex Matea scrie:Sau o pescuii doar dupa captura :lol:
Aici de ce ai ras copilu`?!
Urban culture.

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Felicitari castigatorilor Iohan , Galita , Tata Nitu , Pista , Valy Simescu .....

Un concurs foarte greu cu un peste care nu a umblat si a fost cantonat la apa mai mare ..
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Irinel Nitu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Irinel Nitu »

Le multumim tuturor participantilor pentru efortul depus in conditii atmosferice destul de grele.
Ii multumesc in special lui Teodor Dragan pentru poze si postarea rezultatelor.

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Frate... greu! Cred ca am tratat acest concurs mult prea superficial pentru cat de complex este si sper ca am invatat lectia. Mi-am zis inainte ca e imposibil sa fie mai greu ca celelalte, unde si eu si partenerul muncim destul de mult. La Crapmania am scos 400kg din balta si am mai fi stat o saptamana in noroi pe stand sa pescuim... Aici am scos 100 kg si de abia ma mai tineam pe picioare. Vremea urata, ciortanul de Doripesco care zici ca e pe etnobotanice (eu credeam ca Vali glumeste cu mine cand imi zicea ca facea ski nautic cu ciortani de 3 kg. Eu m-am oprit in timpul unui drill si am fumat o tigara cu pestele in lanseta ca m-a lasat efectiv mijlocul... cand il scot pe mal monstrul avea 5 kg :lol: ), etc etc.
Deci Tata Nitu a creat aici intr-adevar cel mai greu concurs care se poate imagina (pana in prezent cel putin).

Vreau si eu sa transmit felicitari pentru organizarea impecabila. Multumiri arbitrilor - super adevarati. Multumesc vecinului de pe B9 pentru vinul ars (parca asta era licoarea). Felicitari lui Martin si Pista - incredibil cum pescuiesc oamenii astia in regim individual. Merci Vali ca esti mereu super baiat si deschis sa dai un sfat si sa ajuti daca poti si felicitari pentru podium. Multumiri lui Tata Nitu pentru nada si sfaturi - cred ca nu mai iese mirosul de usturoi din masina :lol:

....sa ne vedem cu bine la urmatoarele concursuri baieti

CLAUMAR PESCAR
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUMAR PESCAR »

Felicitari Iohan pt locul 1 , tuturor castigatorilor si tuturor concurentilor pt curajul nebun de care au dat dovada inca din momentul inscrierii :wink: .

pista bv

Mesaj de pista bv »

Felicitari tuturor participantilor! Felicitari arbitrilor! Felicitari Teo pentru poze!
Propun pentru urmatoarea editie sa dureze 72ore :lol: pentru ca 48 de ore nu a dormit nimeni :?
Felicit in mod deosebit pe Cioara Alexandru, pe Oancea, pe Ursica, si pe Bebe Moise care s-au adaptat stilului de Doripesco si au muncit foarte mult pana in ultimul minut! :shock:
Balazs Istvan

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

Marian Constantin scrie:Felicitari castigatorilor Iohan , Galita , Tata Nitu , Pista , Valy Simescu .....

Un concurs foarte greu cu un peste care nu a umblat si a fost cantonat la apa mai mare ..
Mersic si ai dreptate cel mai greu concurs
lacul Draghiceni jud. olt

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”