Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Asa sunt eu rau (negru in cerul gurii). Imi place sa glumesc, dar voi trata acest concurs ca pe finala compionatului mondial. pana la urma orice concurs de pescuit este serios pentru cine vrea.andrei22 scrie:Cat de carcotas poti fii.
Nu are voie omu sa participe? De ce zici ca este consolare este vorba de Cupa Romanei nu de un concurs de pescuit pe tineretului.
mircea62 scrie:Am vazut ca nu este voie cu momitoare, dar cu pasta pe plumb este voie ???
Multumesc
1.in.sect C cam slabe sanse sa iei peste fara sa intri in apa( cam multe cioturi la mal)cristian505ro scrie:1. Pentru scoaterea pestelui cu minciogul este permisa intrarea in apa pana la nivelul genunchilor sau al cizmei? ( in dreptul standului).
2. Se poate lansa intrand in apa pana la nivelul genunchilor sau al cizmei?( in dreptul standului).
3. Plumbii in line "atracta" de la Richworth, care sunt purtatori de 2 capsule pva in care se injecteaza arome/atractanti, sunt acceptati sau sunt considerati tot in categoria momitoare?
4.Sunt acceptate materialele pva pentru nadire : sac,punga,banda solubile?
Cu multumiri anticipate pentru raspuns!
Cunosc balta,totdeauna am intrat in apa pana la genunchi cand am scos pestele, tocmai de aceea am pus aceste intebari care nu sunt specificate in regulament. De aceea astept un raspuns clar din partea organizatorilor, pentru a nu fii nici o neclaritate in concurs.codrut floricel scrie: 1.in.sect C cam slabe sanse sa iei peste fara sa intri in apa( cam multe cioturi la mal)
2.normal ar fi sa se lanseze de pe mal in orice sector
3.no way
4. mdea(vezi ca tre sa lansezi f. departe),pestele mananca pe malul opus
1.+2. La punctul 18 din regulament scrie: "Este permisa intrarea in apa pana la nivelul genunchiului", deci valabil si de intrat in apa pentru lansat si pentru scos peste.cristian505ro scrie:1. Pentru scoaterea pestelui cu minciogul este permisa intrarea in apa pana la nivelul genunchilor sau al cizmei? ( in dreptul standului).
2. Se poate lansa intrand in apa pana la nivelul genunchilor sau al cizmei?( in dreptul standului).
3. Plumbii in line "atracta" de la Richworth, care sunt purtatori de 2 capsule pva in care se injecteaza arome/atractanti, sunt acceptati sau sunt considerati tot in categoria momitoare?
4.Sunt acceptate materialele pva pentru nadire : sac,punga,banda solubile?
Cu multumiri anticipate pentru raspuns!
Ok, mercy frumos !Costel Stanila scrie:cristian505ro scrie:
1.+2. La punctul 18 din regulament scrie: "Este permisa intrarea in apa pana la nivelul genunchiului", deci valabil si de intrat in apa pentru lansat si pentru scos peste.
3. NU
4. DA