Concursul incepe vineri la ora 14.00 si se termina duminica la ora 14.00. Daca o echipa inteapa un crap in ultimele minute are la dispozitie 15 minute dupa ora 14.00 sa-l scoata.
Adunarea pe balta vineri la ora 10, tragerea la sorti la ora 11.00
Mai bine mareati taxa, bagati un runner ,etc decat porcaria asta...trebuia anuntat de la inceput...ma mai gandesc daca sa fac cei 600 de km sau nu... ...
CS PLANET CARP United we stand, divided we fall, together we are winners, winners take all...
Am si eu cateva intrebari:
1. Pot sa vin cu sotia unui vecin?
2. Se poate organiza o mica tabara a sotiilor unde sa poata sa isi dovedeasca indemanarile culinare ? (macar sa faca de mancare pentru toata lumea, eu pun la bataie un tuci de 30 l)
3. Sotia mea lucreaza acum la un ciorap si sambata cred ca ajunge la laba. Poate sa o termine pe balta?
4. Homosexualii ce fac?
5. Prostituatele sunt acceptate pe balta?
6. Sotia vecinului poate sa se dea la caras?
coco carpdiscount scrie:Am si eu cateva intrebari:
Sotia mea lucreaza acum la un ciorap si sambata cred ca ajunge la laba. Poate sa o termine pe balta?
Sotia vecinului poate sa se dea la caras?
Nu te-ai vindecat inca!
Ultima oară modificat Mar Iul 20, 2010 11:48 de către vali dumitru, modificat 1 dată în total.
@ coco
Subscriu si eu si mai adaug o intrebare: deoarece vor fi multe sotii/amante/ .. avem voie sa vorbim mascari (sa ne mai bagam si noi cate o ... ca tot omul) sau luam avertisment ?
1. Pot sa vin cu sotia unui vecin?
2. Se poate organiza o mica tabara a sotiilor unde sa poata sa isi dovedeasca indemanarile culinare ? (macar sa faca de mancare pentru toata lumea, eu pun la bataie un tuci de 30 l)
3. Sotia mea lucreaza acum la un ciorap si sambata cred ca ajunge la laba. Poate sa o termine pe balta?
4. Homosexualii ce fac?
5. Prostituatele sunt acceptate pe balta?
La punctul patru raspunsul este: fac ce au facut si pe alte balti (intrebati-l pe Vladut despre Chiroiu)
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
1. Pot sa vin cu sotia unui vecin? ...da doar a vecinului de stand
2. Se poate organiza o mica tabara a sotiilor unde sa poata sa isi dovedeasca indemanarile culinare ? (macar sa faca de mancare pentru toata lumea, eu pun la bataie un tuci de 30 l) ...da se poate...daca vrei sa duci acasa un tuci ars...ai nevoie de unul nou?
3. Sotia mea lucreaza acum la un ciorap si sambata cred ca ajunge la laba. Poate sa o termine pe balta? ...da...doar daca lucreaza in neopren...
4. Homosexualii ce fac? ...care dintre ei : muscatorii de perna sau suflatorii in ceafa?
5. Prostituatele sunt acceptate pe balta? ...da...dar doar in genunchi si in cv-ul lor sa scrie : ''ador lucru in echipa si rezistenta mare la efort''
...doar la specile rare...carasul cu barba de exemplu...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''