coco carpdiscount scrie:Am si eu cateva intrebari:
1. Pot sa vin cu sotia unui vecin?
2. Se poate organiza o mica tabara a sotiilor unde sa poata sa isi dovedeasca indemanarile culinare ? (macar sa faca de mancare pentru toata lumea, eu pun la bataie un tuci de 30 l)
3. Sotia mea lucreaza acum la un ciorap si sambata cred ca ajunge la laba. Poate sa o termine pe balta?
4. Homosexualii ce fac?
5. Prostituatele sunt acceptate pe balta?
6. Sotia vecinului poate sa se dea la caras?
La punctul patru raspunsul este: fac ce au facut si pe alte balti (intrebati-l pe Vladut despre Chiroiu)
Am impresia ca n-ati vazut niciodata balta asta !...basca , va aratati atat de dezamagit de "porcaria asta" de parca scrie in Regulament ca femeile nu au voie pe balta ! Mai cititi o data regulamentul si vedeti ce prevede in legatura cu vizitatorii !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
coco carpdiscount scrie:Am si eu cateva intrebari:
1. Pot sa vin cu sotia unui vecin?
2. Se poate organiza o mica tabara a sotiilor unde sa poata sa isi dovedeasca indemanarile culinare ? (macar sa faca de mancare pentru toata lumea, eu pun la bataie un tuci de 30 l)
3. Sotia mea lucreaza acum la un ciorap si sambata cred ca ajunge la laba. Poate sa o termine pe balta?
4. Homosexualii ce fac?
5. Prostituatele sunt acceptate pe balta?
6. Sotia vecinului poate sa se dea la caras?
Fişiere ataşate
Auuuuuuuuu!!!!.jpg (44.23 KiB) Vizualizat de 953 ori
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
MARTINIUC scrie:Mai bine mareati taxa, bagati un runner ,etc decat porcaria asta...trebuia anuntat de la inceput...ma mai gandesc daca sa fac cei 600 de km sau nu... ...
concret, despre ce PORCARIE e vorba?
inca o data. am considerat ca venim in intampinarea echipelor daca permitem accesul gratuit al insotitorilor. mai ales ca locurile s /au epuizat
Costel Stanila scrie:A.Se fac 3 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8.00, la ora 12 si seara incepand cu ora 18.
C.Nu se pot face cantariri intre cantarele oficiale
Exceptie face cazul cand un concurent a prins o captura mai mare de 10 kg .Atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale. Noaptea nu se fac cantariri, sub niciun motiv .
Noaptea nu se cantareste nici pentru peste peste 10 kg nici pentru mai mult de 10 pesti?