barbumarius scrie:Lista inscrieri:
9. Dan Badarcea + Radu Lixandru;
Domnu' Badarcea, nu v-ati retras din activitatea competitionala?
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
Era doar o gluma. Felicitari pentru initiativa celor 2 Marius.
Imi pare rau ca nu pot veni la concurs, dar poate va fac o vizita.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
Avansul se poate plati la Magazinul Doctor Fishing din Bucuresti.
Pt. echipele din tara contul este RO 90 BRDE 441 SV 83077374410 pe numele Chelaru Marian.
Cei care platesc avansul in cont va rog sa anuntati ca sa putem face actualizarile.
M-am uitat putin prin meniul bucatarului si am vazut urmatoarele:
Miercuri 1 mai -miel la protap sau la gratar "oblic"(nu stiu cum e asa ca va astept sa degustati),
joi 2 mai- bors de peste specialitatea bucatarului(am mai mancat si e super). Aici au fost ceva probleme ca a trebuit sa fure tuciul de la biserica pt. a fi sigur ca ajunge pt. toata lumea.
Vineri 3 mai -Festivitatea de premiere-gratar cu de toate.
Problema este ca de toate acestea a aflat si echipa NOTA 11 si in strategia de concurs a stabilit sa puna la bataie 200 de beri pt. a fi udate bucatele de mai sus, crezand ca astfel le va fi mai usor sa castige.
Tuica e "de Pitesti".
Ce ziceti mai vrea cineva sa pescuiasca?
1. Ionescu Florian, Dragomir Sorin, Ionut Buse( +donatie 500 ron)-achitat integral
2. Ionut, Cipi
3. Doctor Fishing-achitat integral
4. Pelicanul 1
5. Pelicanul 2
6. Ghita Costin, Tudor Cosmin;
7. Iohan + partener-achitat avans
8. Vali Ionita, partener;
9. Dan Badarcea, Radu Lixandru;
10. Madalin Stan, Trandafir, Razvan Tesiu;
11. Braileanu Florin & Co
Avansul se poate plati la Magazinul Doctor Fishing din Bucuresti.
Pt. echipele din tara contul este RO 90 BRDE 441 SV 83077374410 pe numele Chelaru Marian.
Cei care platesc avansul in cont va rog sa anuntati ca sa putem face actualizarile.