[quote="barbumarius"]
NOTA:- VIZITATORII VOR PLATI O TAXA DE ACCES PE BALTA DE MINIM 10 LEI CARE VA FI DONATA IN SCOP CARITABIL
ORICE PERSOANA SAU FIRMA CARE VREA SA FACA O DONATIE SUPLIMENTARA ESTE BINEVENITA.
Mai jos aveti un link in care veti vedea cazul umanitar pe care vrem sa il sprijinim:
http://youtu.be/M5PptD6AIK4
Oare nu mai exista intre pescari si oameni de suflet?
In zilele care au trecut de la anuntarea concursului am luat legatura cu diverse persoane sau firme. Le-am facut invitatii la concurs si multi m-au refuzat din diverse motive.Nu acuz pe nimeni deoarece toti avem famili, probleme sau afaceri dar oare nu ami exista nimeni dispus sa renunte macar la un pachet de tigari pt. a ajuta o familie in suferinta. Va marturisesc ca am intampinat multe greutati ca sa tinem acest concurs caritabil dar nu ne-am lasat si o sa il tinem indiferent daca vor fi mult mai multe greutati decat pana acum si o sa il ducem cu bine la bun sfarsit. Raman totusi cu un gust amar, mai ales ca multi din cei cu care am discutat zilele trecute eu ii consider prieteni si nu i-as fi refuzat daca situatia ar fi fost invers.
Va doresc tuturor multa sanatate!