sunteti sigur ca a-ti dori sa se puncteze ca la cupa Sip Carp editia a 3 a ,butadr scrie:Buna ziua,
Sunt din Sf. Gheorghe si fac parte din echipa nr.5 inscrisa la concurs.
Am avut ocazia sa fac mai multe partide de pescuit pe balta nr.4 de la Doripesco (anul asta numai 2 iesiri) si in urma acestora am constatat ca majoritatea (aproximativ 60%) din pestii prinsi au fost intre 1,5 Kg si 2 Kg (si nu au fost putini, ma refer la cei prinsi, la ultima partida - aproximativ 45 crapi in 12 ore). Sunt sigur ca marimea capturilor depinde de loc, de nada si de momeala folosita, dar avand in vedere ca aceste iesiri au fost tocmai pentru a testa anumite momeli impresia lasata de balta este aceea ca predomina acea marime de peste.
De fapt am inteles ca si la cupa Sipcarp editia a III - a majoritatea capturilor s-au situat la aceasta greutate.
Stiu ca unii au lansat ideea punctarii pestelui de la 3 Kg in sus si probabil vor reactiona la propunerea mea, dar eu cred ca ar fi mai antrenant daca s-ar puncta la fel ca la Sipcarp, adica de la 1,5 Kg..
Cu stima,

din cate stiu eu dupa 3 zile sectorul c si jumatate din b nu au avut nici un peste sub 2,5 kg.

inca nu am pescuit anul asta acolo , dar am sa ies cat de curand si am sa postez aici ceea ce am sa prind , concursul a fost anuntat de la 2 kg. in sus si nu mai poate fi schimbat , iar anumite paragrafe din regulament sunt facute special pentru a se pescui dupa peste mai mare , probabil ca , cantitatea de peste prinsa nu v-a mai fi foarte mare ca si pana acum , dar eu cred ca satisfactiile vor fi mult mai mari .
v-a doresc fir intins .