CUPA TRANSILVANIA ED. A 2-A , 30.07-03.08, DORIPESCO-BRASOV

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

butadr scrie:Buna ziua,
Sunt din Sf. Gheorghe si fac parte din echipa nr.5 inscrisa la concurs.
Am avut ocazia sa fac mai multe partide de pescuit pe balta nr.4 de la Doripesco (anul asta numai 2 iesiri) si in urma acestora am constatat ca majoritatea (aproximativ 60%) din pestii prinsi au fost intre 1,5 Kg si 2 Kg (si nu au fost putini, ma refer la cei prinsi, la ultima partida - aproximativ 45 crapi in 12 ore). Sunt sigur ca marimea capturilor depinde de loc, de nada si de momeala folosita, dar avand in vedere ca aceste iesiri au fost tocmai pentru a testa anumite momeli impresia lasata de balta este aceea ca predomina acea marime de peste.
De fapt am inteles ca si la cupa Sipcarp editia a III - a majoritatea capturilor s-au situat la aceasta greutate.
Stiu ca unii au lansat ideea punctarii pestelui de la 3 Kg in sus si probabil vor reactiona la propunerea mea, dar eu cred ca ar fi mai antrenant daca s-ar puncta la fel ca la Sipcarp, adica de la 1,5 Kg..
Cu stima,
sunteti sigur ca a-ti dori sa se puncteze ca la cupa Sip Carp editia a 3 a , :shock:
din cate stiu eu dupa 3 zile sectorul c si jumatate din b nu au avut nici un peste sub 2,5 kg. :lol:
inca nu am pescuit anul asta acolo , dar am sa ies cat de curand si am sa postez aici ceea ce am sa prind , concursul a fost anuntat de la 2 kg. in sus si nu mai poate fi schimbat , iar anumite paragrafe din regulament sunt facute special pentru a se pescui dupa peste mai mare , probabil ca , cantitatea de peste prinsa nu v-a mai fi foarte mare ca si pana acum , dar eu cred ca satisfactiile vor fi mult mai mari .
v-a doresc fir intins .
<°))))))><
><((((((°>

cipibm

Mesaj de cipibm »

Problema poate fi rezolvata foarte simplu:cautati un sac de cantarire mai greut un pic(1000-1300g). si nu-i mai faceti tara :D .

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

cipibm scrie:Problema poate fi rezolvata foarte simplu:cautati un sac de cantarire mai greut un pic(1000-1300g). si nu-i mai faceti tara :D .
Mersi de sugestie ,am sa demarez urgent negocierile cu Nea Cici si Nea Mircea imediat ce se intoarce Vijelie , sa vedem poate i-i conving sa coopereze . :lol: :lol: :lol:
<°))))))><
><((((((°>

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

1. MIHAIU ADRIAN - BALAZS ISTVAN
2. NEAMTU GABRIEL - GHEORGHE STANCIU
3. DOCHITA CIPRIAN - SEBASTIAN TRANDAFIR
4. GALITA GICA - COJOCEA ADRIAN
5. BUTA COMAN - BARDAS
6. TATA NITU
7. RADU AURELIAN
8. FLOROIU CIPRIAN
9. SENZOR JUNIOR
<°))))))><
><((((((°>

butadr

Mesaj de butadr »

Scuze ca revin asa tarziu, insa am fost plecat in weekend si abia azi am citit raspunsul dumneavoastra.
Nu cred ca intradevar asa au stat lucrurile la cupa Sipcarp :cry: , iar persoanele cu care am vorbit si care au participat mi-au confirmat inca o data (daca mai era nevoie) ca majoritatea capturilor au fost undeva intre 1,5 si 2 Kg. Exista intradevar o zona pe lac unde datorita configuratiei sunt posibile capturi mai mari, insa acea zona e accesibila unui numar restrins de echipe (4 -5 echipe), iar restul se vor lupta, in zadar, cu ciortanasii de 1,5 - 2 Kg. :(
Ar fi absurd sa luam acel regulament ca fiind batut in cuie, consider ca fiecare concurs are in principal scopul ca participantii sa se simta bine si sa aiba satisfactii cat mai mari, iar placerea unor capturi insemnate, in cazul in care locul ti-o ofera, nu se diminueaza in situatia in care si cele mai mici sunt punctate. De asemenea faptul ca majoritatea pestilor se situeaza foarte aproape de limita celor 2 Kg va da nastere unor speculatii legate de modul de cintarire sau de arbitraj, fapt care s-a intimplat si la Sipcarp si care sunt sigur ca ar fi ultimul lucru pe care oricine si-l doreste.
Zimbeste, maine va fi mai rau

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

@ butadr

probabil ca aveti dreptate , oricum eu sunt ultimul care mi-as dori ca toti participanti sa nu se simta bine , asa ca astept pe acest topic si alte sugestii ale participantilor , sa vedem si alte pareri .
<°))))))><
><((((((°>

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

test
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Daca este concurs de crap, eu cred ca ar fi mai bine sa se puncteze de la 5 kg si s-ar lamuri multe lucruri. Sunt multe zvonuri conform carora balta nu ar avea suficient crap mare....Daca incurajam pescuitul la ciortani cum se poate demonstra contrarul ? :roll:

PS Am auzit ca la Sip Cup echipele romanesti au cantarit normal, iar cele unguresti cu tot cu saltea ...... :D Asa e ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cipibm

Mesaj de cipibm »

Dezinformezi lumea.In echpa Sillai-Tite sa cantarit normal.Si astia sant unguri. :lol:

validanik

Mesaj de validanik »

O intrebare pentru domnul Cozma
Sub ce forma se va face tragerea la sorti a locurilor?
Se aud multe discutii cu privire la tragerea la sorti a locurilor si ar fi bine sa stie toata lumea exact sistemul care va fi aplicat.

cu respect Validanik
PESCUIESC CAND VREAU SI AM TIMP

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”