Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
SEPY31 scrie:Toate cele bune și sper sa te faci bine, doamne ajută
Nu am nimic de reprosat administratiei, brigazii de arbitrii...si nu am murdarit absolut nimic...tot respectul pentru acesti oameni!C_Alexandrescu scrie:Imi pare foarte rau ca murdarim acest concurs si acest topic cu astfel de comentarii. Totul trebuia sa se termine cu "felicitari castigatorilor, organizatorilor si brigazii de arbitri" pentru un concurs foarte frumos si echilibrat si celor care administreaza Cenusaru pentru aceasta pista de concurs. Acuzele pe care le aduci nu fac decat sa umbreasca profesionalismul si corectitudinea celor care au supravegheat buna desfasurare a concursului si corectitudinea noastra ca participanti.
Din spatele calculatorului vad ca esti foarte "vocal". Intrebarea mea este de ce nu ai filmat sau fotografiat ceea ce sustii si de ce nu ai sesizat brigada de arbitri cu privire la incalcarea regulamentului? De ce ai permis o astfel de conduita? Cum iti permiti sa improsti cu noroi niste oameni pe care nu ii cunosti nici ca pescari si nici in viata de zi cu zi? Si mai mult, sa faci aceste comentarii dupa terminarea concursului?
Este rusinos sa te ascunzi pentru esecul tau in spatele unor sustineri nefondate si jignitoare.
Spuneai ca nimeni nu s-a putut apropia de standul nostru. Colegii tai "cu toate tiglele pe casa" nu au venit la noi in stand la cantare? Nu s-au plimbat nestingheriti pe balta oricand au dorit? I-a deranjat ceva sau cineva?
In rest, ce sa caute cineva in standul vecin? Eu presupun ca stii regulile conform carora nu ai voie in standul vecin decat cu acordul celor care il ocupa sau insotit de arbitrii.
Foarte urat din partea ta.
Poate ne vom mai intalni si la alte concursuri si am sa te invit la mine in stand sau o sa vin eu la tine, numai cu acordul tau si am sa incerc sa iti arat ca te-ai grabit atunci cand ai aruncat aceste cuvinte. Am sa vin si cu Max, tot cu acordul tau, sa iti demonstrez ca frica ta are leac. Poate iti vei cere scuze, pe urma, pentru comentariile tale.
P.S: Motivul pentru care il iau cu mine peste tot este ca nu am cu cine sa il as si acest caine face parte din viata mea. Restul e can-can.
Ma faci sa rad...C_Alexandrescu scrie:Atunci cand afirmi sus si tare ca o echipa a incalcat regulamentul, pescuind cu 5 lansete, premeditand si metoda de a nu fi prinsi, acuzi direct sau indirect organizatorul si brigada de arbitrii de coniventa cu acea echipa sau de neglijenta. Nu poti spune ca nu ai nimic de reprosat, pentru ca, daca si-ar fi facut treaba, nu s-ar fi intamplat asa ceva.
Te balbai insa si nu raspunzi la Intrebarea "de ce nu ai sesizat acest lucru arbitrilor si de ce nu ai filmat sau fotografiat, pentru a justifica sustineri a ta"? Ce te-a impiedicat, atata timp cat participai pe banii tai?
Nici acum nu este tarziu sa ceri administratiei baltii inregistrarile din zilele concursului si sa dovedesti ce sustii. Sunt camere de luat vederi functionale pe ambele standuri. Ai grija insa ca o sa apara ca in ultimele 24 de ore ati pescuit cu lanseta 1 la noi in stand. Nu am zis nimic pentru ca nici noi si mai ales voi nu contam in lupta pentru premii. Asa ca "hotul striga hotii".
Nu duce discutia in derizoriu, aducand vorba de incidentul cu standul 11. Daca erai atent si interesat de altceva decat de scandal, ai fi vazut ca discutia a fost inchisa de organizator si arbitrii, care au permis accesul masinii pe balta. Inainte sa afirmi ca a existat un avertisment, citeste tabelul cu cantarul. Acolo apar inclusiv avertismentele. Dar, se pare ca tu ai fost la un alt concurs.
Revenind la discutia "5 lansete", nu acestea si nici cainele nu au fost cauza rezultatului vostru. Ar trebui sa fiti suparati pe loc, pe nada, pe voi, pe tactica extraordinara a celor de pe standul 11, care ne-au dat o lectie de pescuit.
Ca sa inchei, eliminand din echipa voastra pe cei "cu tiglele pe casa", care au fost la noi in stand la cantare si s-au plimbat nestingheriti pe balta, fara a fi deranjati de caine, cred ca tu esti cel nervos, care iti fluturai tricoul roz fluo, de fiecare data cand auzeai vreo discutie sau se agita cineva. La concursurile de pescuit, nu este loc pentru "smardoiala ieftina de cartier". Iti recomand alte sporturi, in care sa scapi de excesul de testosteron. Daca nu te tine, incearca sa faci sex. Si, pe viitor, daca ai ceva de spus despre vreo echipa, fa-o pe balta, nu cand ajungi acasa si constati ca mancarea nu este buna sau apa de la dus e prea rece.
Dacă îl puneam in B uri făcea 1 cantitate sau chiar 2 ca ca sunt 2 kg diferenta intre ele si 6 calitate. Pe A uri daca era pus facea 3 cu 6 si iar nu avea nici o șansă. E prima oara cand c 20 a prins atata peste de fapt s a stabilit un nou record pe această balta prin cantitatea de peste prins. Nici un concurent nu a fost impotriva sa pun standul 20 in c.Vladut Mateianu scrie:Referitor la sectorizare nu raspunde nimeni ? Ce cauta standul c20 in sectorul valoric c, adica cel mai slab cotat ?