Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
A fost vorba de o mica eroare cand am tras la sorti,ptr. ca nu lam anuntat pe cel ce completa lista cu participanti ca tu vei veni a 2 a zi.George Tite scrie:Felicitari castigatorilor, si la concursul viitor, Dan Cyti sa nu-ti mai piarzi timpul cu modificari .........
maty scrie:A fost vorba de o mica eroare cand am tras la sorti,ptr. ca nu lam anuntat pe cel ce completa lista cu participanti ca tu vei veni a 2 a zi.George Tite scrie:Felicitari castigatorilor, si la concursul viitor, Dan Cyti sa nu-ti mai piarzi timpul cu modificari .........
Asadar vina este a mea,nu a lui Dan Cyti.
Felicitari tuturor participantilor,organizatorului ptr. corectitudine si inplicare,felicitari Dlui RR. si administratiei baltii.
Pacat ca datorita in principal unei conjucturi generalizate,care a afectat mai toate baltile, pestele a fost cam mofturos.
Aseptam insa cu nerabdare revansa in octombrie.
Merci nea Victor ! Ma bucur ca munca mea e apreciata si-mi pare rau ca uneori nu pot sa fac mai mult decat mi-as dori (fizic si tehnic, am niste limite) ! Imi cer scuze fata de cei pe care nu am apucat sa-i imortalizez cu pesti in brate sau in alte ipostaze mai deosebite din timpul pescuitului, insa balta asta e atat de mare incat chiar nu pot sa fiu tot timpul prezent prin toate standurile.oanavictor scrie:......
Pentru george nici nu mai am cuvinte plus ca m-am saturat sa-l felicit ......la el este arta adevarata si nu poate sa greseasca !