Sandule,vezi ultimele rezultate de la concursurile organizate pe MV2......................number one DAN MITRANESCU!!sandu p scrie:poate doar gheran dar el nu participa....
daca se pricep la 'minciunele'...

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Sandule,vezi ultimele rezultate de la concursurile organizate pe MV2......................number one DAN MITRANESCU!!sandu p scrie:poate doar gheran dar el nu participa....
daca se pricep la 'minciunele'...
jonny_23 scrie:si la urmatoarele doua cine crezi ca va fi NUMBER ONE?![]()
![]()
![]()
asa sa fie, dar nici tu nu te-ai exprimat prea academic...matei1971 scrie:dvs. m-ati inteles gresit!
ai dreptate marinita,noile achizitii carpzone vor fi adevaratii lideri ai echipei[ma refer in primul rand la mitranescu si mary],daca ve-ti strange randurile in jurul lor,si nu vor mai exista orgolii in cadrul carpzone si ve-ti fi un club unit,o sa ajungeti departeDan Marinita scrie:Ma asteptam sa postati(evidentiati) despre Marian Constantin care tot concursul a fost in frutea clasamentului.Am tot respectul pentru Dan Mitranescu dar uite ca baiatul asta sufla in ceafa lui .Eu ce sa zic totul numai de bine si unul si altul sunt CARP ZONE.Urmatorul concurs se va premia cantitatea(adica sistenul clasic)
Dan Marinita scrie:Ma asteptam sa postati(evidentiati) despre Marian Constantin care tot concursul a fost in frutea clasamentului.Am tot respectul pentru Dan Mitranescu dar uite ca baiatul asta sufla in ceafa lui .Eu ce sa zic totul numai de bine si unul si altul sunt CARP ZONE.Urmatorul concurs se va premia cantitatea(adica sistenul clasic)
Asa e Sandule cred ca acum suntem pe drumul cel bun.Cu orgoliile sau cam terminat in club.Era normal sa fie si orgolii sti doar ca noi pescarii vrem tot timpul sa fim cat mai sus.sandu p scrie:ai dreptate marinita,noile achizitii carpzone vor fi adevaratii lideri ai echipei[ma refer in primul rand la mitranescu si mary],daca ve-ti strange randurile in jurul lor,si nu vor mai exista orgolii in cadrul carpzone si ve-ti fi un club unit,o sa ajungeti departeDan Marinita scrie:Ma asteptam sa postati(evidentiati) despre Marian Constantin care tot concursul a fost in frutea clasamentului.Am tot respectul pentru Dan Mitranescu dar uite ca baiatul asta sufla in ceafa lui .Eu ce sa zic totul numai de bine si unul si altul sunt CARP ZONE.Urmatorul concurs se va premia cantitatea(adica sistenul clasic)