felicitari george slave, tuturor participantilor si echipei badica-mitanu-johan in special...super balta, super organizare, iar pozele sunt exceptionale, george, jos palaria !
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
George Slave scrie:Multumim celor care ne-au felicitat atat telefonic cat si la festivitatea de premiere(foarte putini din cei fara premii au ramas la festivitate)
Felicitam si noi la randul nostru echipele care au luptat corect pana la sfarsitul competitiei pe ploaie si pe furtuna.felicitam pe vlad si pe ovidiu parfene pentru ce au facut la complexul de la tancabesti.
concluziile pe care le-am tras la acest concurs sunt urmatoarele :
-lipsa de fair-play la unele echipe
-echipa noastra nu a putut face fata unui lot intreg
-competenta echipei de arbitri
si am sa detaliez putin aceste aspecte
1.echipa care a pescuit la standul ,,parcare"dupa ce a pescuit aproape 48 de ore spre,,scaldatoare" si in fata, brusc le-a venit ideea sa nadeasca pe patul nostru de nada aflat dupa standul de la ,,pompe"(nadire facuta din spatele arbitrilor care aveau tabara la pompe).dupa putin scandal au renuntat la nadire si au pescuit cu o lanseta pe patul nostru,dar am zis ca ...este bine asa.La fair-play intra si echipele care nu au ramas la festivitate.
2.joi la pranz si putin mai tarziu m-au sunat doi prieteni si-mi spune ca nu pot castiga balta deoarece lotul planet are doua echipe pe sectorul B si pescuieste mai departe cine sta mai bine la calitate si ,,acolo te face".joi seara cand a venit clasamentul totul era OK dar lucrurile nu au stat chiar asa.Am zis ca prindem peste si batem la cantitate si pontonul 1 si pontonul vaci 3 .Dupa cantarul de joi seara pontonul vaci 3 au ,,depus armele" si am ramas la bataie doar cu pontonul 1
3.dupa inchiderea concursului am ajuns la ponton la festivitate m-am dus la baietii dupa pontonul 1 si i-am intrebat cu cat au terminat si mi-au spus ca au facut 434.18 atunci eu l-am spus ca in cazul asta noi suntem castigatorii ca avem 434.80.ne-am strans mana ne-am felicitat totul Ok.Dupa ceva timp vine la mine cineva si-mi spune ca este o problema la o fisa si ca de fapt avem cu 10kg mai putin.....noi am inceput sa radem si am spus ca nu ,,halim" ca filmul asta cu fisele cu 10 kg l-am mai vazut si ca nu mai credem in mos craciun...e.t.c....e.t.c....dar de unde ? calculari...recalculari ...si iar recalculari....contabili ...experti....
Verdictul a fost .....,,v-au pishat"....
am zis :bine...bine...dar cine ????
-raspunsul nu-l mai vreau
rezolvarea ???
A fost ultimul concurs la care am participat.
Este ultima postare pe aceasta tema...nu mai fac alte discutii.
Am scris aceste randuri pentru cei ce joaca cu cei de la planet.....atentie mare...