Desfasurare Crapmania ed a 9-a Tancabesti

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare Crapmania ed a 9-a Tancabesti

Mesaj de cornelserbu »

bravo planet, sunteti tari, excrocilor :lol: :lol: :lol:
felicitari george slave, tuturor participantilor si echipei badica-mitanu-johan in special...super balta, super organizare, iar pozele sunt exceptionale, george, jos palaria !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

George Slave

Mesaj de George Slave »

Multumim celor care ne-au felicitat atat telefonic cat si la festivitatea de premiere(foarte putini din cei fara premii au ramas la festivitate)
Felicitam si noi la randul nostru echipele care au luptat corect pana la sfarsitul competitiei pe ploaie si pe furtuna.felicitam pe vlad si pe ovidiu parfene pentru ce au facut la complexul de la tancabesti.
concluziile pe care le-am tras la acest concurs sunt urmatoarele :
-lipsa de fair-play la unele echipe
-echipa noastra nu a putut face fata unui lot intreg
-competenta echipei de arbitri
si am sa detaliez putin aceste aspecte
1.echipa care a pescuit la standul ,,parcare"dupa ce a pescuit aproape 48 de ore spre,,scaldatoare" si in fata, brusc le-a venit ideea sa nadeasca pe patul nostru de nada aflat dupa standul de la ,,pompe"(nadire facuta din spatele arbitrilor care aveau tabara la pompe).dupa putin scandal au renuntat la nadire si au pescuit cu o lanseta pe patul nostru,dar am zis ca ...este bine asa.La fair-play intra si echipele care nu au ramas la festivitate.
2.joi la pranz si putin mai tarziu m-au sunat doi prieteni si-mi spune ca nu pot castiga balta deoarece lotul planet are doua echipe pe sectorul B si pescuieste mai departe cine sta mai bine la calitate si ,,acolo te face".joi seara cand a venit clasamentul totul era OK dar lucrurile nu au stat chiar asa.Am zis ca prindem peste si batem la cantitate si pontonul 1 si pontonul vaci 3 .Dupa cantarul de joi seara pontonul vaci 3 au ,,depus armele" si am ramas la bataie doar cu pontonul 1
3.dupa inchiderea concursului am ajuns la ponton la festivitate m-am dus la baietii dupa pontonul 1 si i-am intrebat cu cat au terminat si mi-au spus ca au facut 434.18 atunci eu l-am spus ca in cazul asta noi suntem castigatorii ca avem 434.80.ne-am strans mana ne-am felicitat totul Ok.Dupa ceva timp vine la mine cineva si-mi spune ca este o problema la o fisa si ca de fapt avem cu 10kg mai putin..... :shock: noi am inceput sa radem si am spus ca nu ,,halim" ca filmul asta cu fisele cu 10 kg l-am mai vazut si ca nu mai credem in mos craciun...e.t.c....e.t.c....dar de unde ? calculari...recalculari ...si iar recalculari....contabili ...experti....
Verdictul a fost .....,,v-au pishat"....
am zis :bine...bine...dar cine ????
-raspunsul nu-l mai vreau

rezolvarea ???
A fost ultimul concurs la care am participat.
Este ultima postare pe aceasta tema...nu mai fac alte discutii.
Am scris aceste randuri pentru cei ce joaca cu cei de la planet.....atentie mare...
Senior Crap Club

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

@George,
Stiu ca poate nu ar trebui sa-ti scriu eu avand in vedere faptul ca fac parte din echipa care a castigat concursul dar o sa te rog sa te gandesti la niste aspecte si mai devreme sau mai tarziu poate ai sa gandesti altfel
-la noi in club este o rivalitate maxima si niciodata nu ma voi da deoparte pentru a castiga o alta echipa de a mea,echipa de pe vaci trei din cauza ca nu au mai prins au pierdut locul doi si implicit bani.
-cand am terminat concursul m-am dus la arbitru sa-l intreb daca a-ti mai prins deoarece stiam ca aveati cateva sute de grame in plus si speram ca diferenta sa fie mai mare in favoarea voastra pentru a nu pierde ca niste fraieri deoarece in ultima noapte am scapat zece pesti
-tot atunci am observat ca arbitrii recalculau fisele si l-am intrebat pe Vladut de ce o fac iar el mi-a raspuns ca diferenta este foarte mica si nu vrea sa fie vreo greseala
-te rog sa crezi ca stiu ce simti deoarece anul trecut am fost din nou pe acelasi sector iar voi ati castigat in ultima noapte prinzand cat n-ati prins in aproape tot concursul(ne-am ,,culcat,,in ultima noapte cu vreo 100kg avans si ne-am trezit cu 30 mai putin.Aduti aminte ca vecinii vostri erau colegi din club iar arbitrii erau tot ai vostrii.Cam ce crezi ca am gandit atunci,dar n-am spus-o public ptr.ca nu aveam nimic concret decat banuieli.Singurul caruia i-am spus a fost Vladut care ca mi-a garantat ca ptr. echipa voastra si arbitrii garanteaza suta la suta.De acest lucru m-am convins ieri cand cu toate ca stiam ca ne-ati invins(asa cum ai spus ne-am felicitat reciproc) Vladut a recalculat fisele iar greseala afost la voi nu la noi.Sper ca te vei convinge ca noi nu am influentat in nici un fel rezultatul si ca decizia de a nu mai participa la concursuri a fost una luata la cald ptr. ca sunteti niste pescari foarte buni iar noi toti am avea de pierdut.
P.S.Daca vrei sa mai vorbim putem sa o facem la tel.ptr.ca vorba unui pescar calculatorul naste monstri(0740041452,imi cer scuze dar nu-ti stiu nr.)

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

FELICITARI George Slave si sincer chiar meritai balta dupa figura facuta pe dr pompe!nu te asteptai sa se intample asa?!!!chiar discutam cu Bogdan Dragan despre problema de pe sectorul b.e urat dar era logic ca asa vor proceda si intr-un final au si reusit.nu ma asteptam sa pui botul la vrajeala unora ca noi ,i-am fi dat lui toto si joga bile sa te inchida....pai tu ai fi dat din bilele tale cuiva de pe balta,indiferent in ce scop,in conditiile in care si noi trageam la balta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? si dc vroiau sa te inchida nu-ti aruncau altceva?!!!!n-as apela niciodata la asemenea mizerii!.in plus parcarea daca lua macar jumate din pestele scapat te bateai si cu ei la balta.te apreciez pe tine si echipa ca pescari,NOTA 10,dar apreciaza si tu fair play ul de care tot vb macar la altii :wink:
cat de a renunta la concursuri,ar fi pacat,doar ai inceput sezonul f bine... :lol: :lol: :lol: .sa fi sanatos.
FELICITARI colegilor Radu Badica si Mitanu!
FELICITARI participantior si castigatorilor.
FELICITARI organizatorilor,arbitrilor si fotografului :D :D :D
FELICITARI PLANET!
FELICITARI Vlad si Ovidiu pt balta!

multumim pt felicitari nea Cornele :D

THL

Mesaj de THL »

FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR!!!

O stire despre concurs si fotografii de la festivitatea de premiere gasiti pe http://www.mincinosii.ro
Tancabesti-Crapmania editia 9_13.jpg
Tancabesti-Crapmania editia 9_13.jpg (256 KiB) Vizualizat de 1644 ori

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

George Slave scrie:Multumim celor care ne-au felicitat atat telefonic cat si la festivitatea de premiere(foarte putini din cei fara premii au ramas la festivitate)
Felicitam si noi la randul nostru echipele care au luptat corect pana la sfarsitul competitiei pe ploaie si pe furtuna.felicitam pe vlad si pe ovidiu parfene pentru ce au facut la complexul de la tancabesti.
concluziile pe care le-am tras la acest concurs sunt urmatoarele :
-lipsa de fair-play la unele echipe
-echipa noastra nu a putut face fata unui lot intreg
-competenta echipei de arbitri
si am sa detaliez putin aceste aspecte
1.echipa care a pescuit la standul ,,parcare"dupa ce a pescuit aproape 48 de ore spre,,scaldatoare" si in fata, brusc le-a venit ideea sa nadeasca pe patul nostru de nada aflat dupa standul de la ,,pompe"(nadire facuta din spatele arbitrilor care aveau tabara la pompe).dupa putin scandal au renuntat la nadire si au pescuit cu o lanseta pe patul nostru,dar am zis ca ...este bine asa.La fair-play intra si echipele care nu au ramas la festivitate.
2.joi la pranz si putin mai tarziu m-au sunat doi prieteni si-mi spune ca nu pot castiga balta deoarece lotul planet are doua echipe pe sectorul B si pescuieste mai departe cine sta mai bine la calitate si ,,acolo te face".joi seara cand a venit clasamentul totul era OK dar lucrurile nu au stat chiar asa.Am zis ca prindem peste si batem la cantitate si pontonul 1 si pontonul vaci 3 .Dupa cantarul de joi seara pontonul vaci 3 au ,,depus armele" si am ramas la bataie doar cu pontonul 1
3.dupa inchiderea concursului am ajuns la ponton la festivitate m-am dus la baietii dupa pontonul 1 si i-am intrebat cu cat au terminat si mi-au spus ca au facut 434.18 atunci eu l-am spus ca in cazul asta noi suntem castigatorii ca avem 434.80.ne-am strans mana ne-am felicitat totul Ok.Dupa ceva timp vine la mine cineva si-mi spune ca este o problema la o fisa si ca de fapt avem cu 10kg mai putin..... :shock: noi am inceput sa radem si am spus ca nu ,,halim" ca filmul asta cu fisele cu 10 kg l-am mai vazut si ca nu mai credem in mos craciun...e.t.c....e.t.c....dar de unde ? calculari...recalculari ...si iar recalculari....contabili ...experti....
Verdictul a fost .....,,v-au pishat"....
am zis :bine...bine...dar cine ????
-raspunsul nu-l mai vreau

rezolvarea ???
A fost ultimul concurs la care am participat.
Este ultima postare pe aceasta tema...nu mai fac alte discutii.
Am scris aceste randuri pentru cei ce joaca cu cei de la planet.....atentie mare...

Felicitari George pt rez obtinut,in opinia mea si a fratelui meu tu esti castigatorul competitiei,al balti si al sectorului,ne cerem scuze fata de tine si de ceilalti castigatori pt absenta de la premiere(nu ne sta in obisnuinta),o problema personala a facut ca sa lipsim.

Cat priveste sportivitatea asta neloiala,baieti astia de la Planet nu au inteles ca acest concurs nu este pe loturi si este pacat ca nu respecta sportivitatea fiecarei echipe,dar o sa ne mai intilnim si in alte competiti,au castigat o batalie nu razboiul.
In cea ce priveste povestea cu calculele si cele 10 kg parerea mea este ca atata timp cat organizatorul te-a declarat castigator odata nu trebuia sa mai accepti recalcularile lor si tot acest circ,dar asa cum ai spus si tu ai ramas singur intre ei si nu ai mai avut ce face.

In orice caz un semn mare de intrebare sta asupra organizatorului pt acest mare inconvenient.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

cip

Mesaj de cip »

Propun sa interzicem accesul echipelor de la Planet in concursurile importante :lol:

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Felicitari Organizatorilor! Felicitari castigatorilor! Felicitari fratilor Parfene Tancabestiul ramane genial!

Radu Badica

geod

Mesaj de geod »

felicitari organizatorilor,castigatorilor cat si fratilor Parfene pt superba balta
nihil sine deo

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@jubileu

De unde pana unde organizatorul, adica eu, am declarat castigatoare echipa lui George ? :roll: :oops:
Calculele le-am facut personal, de 4 ori, dupa terminarea concursului. Iar castigatori au fost baietii de la Planet.
Asa ca te rog sa nu mai arunci cu vorbe fara acoperire.

Iar problemele lui George nu sunt legate de acest aspect, a inteles situatia si nu a avut nimic de comentat. Apropo, fisele sunt la mine, mereu la dispozitia celor interesati....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”