Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Remus Munteanu scrie:@Matei1971
Faci niste afirmatii nefondate in legatura cu ''datu' la o parte'' a colegilor de pe Vaci3.Ei joi seara, aveau diferenta la calitate fata de noi de cca 3 kg in favoarea noastra si aveau de schimbat doi pesti de 9 si 10 kg,CUM CREZI TU CA SE OPREAU CU 16 ORE INAINTE DE FINAL pe o balta cum e TANCABESTI(plina de ''monstri'' ) cand puteau recupera si in ultima ora de concurs calitatea :?:Iti spun sigur ca la noi in club echipele sunt rivale si nu se pune problema non-combatului..
PS1.Sper ca m-am facut lamurit si sper ca incheiem discutia asta o data pentru totdeauna...
PS2.Vezi ca ei au pierdut si locul 2 ,ceea ce nu cred ca e placut....
ai avut noroc, daniele, daca te prindea excrocul ala de gabi sandu...zoitadaniel scrie:asa-i nea corneleeu, in calitate de manager, stateam numai pe la alte standuri, sa nu o fur la randul meu
![]()
![]()
![]()
Din cele spuse de arbitri noi nu nadit si nici pescuit in alt stand .....matei1971 scrie:Remus Munteanu scrie:@Matei1971
Faci niste afirmatii nefondate in legatura cu ''datu' la o parte'' a colegilor de pe Vaci3.Ei joi seara, aveau diferenta la calitate fata de noi de cca 3 kg in favoarea noastra si aveau de schimbat doi pesti de 9 si 10 kg,CUM CREZI TU CA SE OPREAU CU 16 ORE INAINTE DE FINAL pe o balta cum e TANCABESTI(plina de ''monstri'' ) cand puteau recupera si in ultima ora de concurs calitatea :?:Iti spun sigur ca la noi in club echipele sunt rivale si nu se pune problema non-combatului..
PS1.Sper ca m-am facut lamurit si sper ca incheiem discutia asta o data pentru totdeauna...
PS2.Vezi ca ei au pierdut si locul 2 ,ceea ce nu cred ca e placut....
Ceea ce am scris a fost punctul de vedere al lui Gaulea, voi puteti scrie ce vreti dar undeva ramane lipsa de sportivitate pt ca unii nu vor decat sa castige cu orice pret. E valabil si pt cei care au nadit la altii in stand.