Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
E o mica eroare aici...captura celor de la Cantar a avut 17.39 kg si ea, conform regulamentului, s-a scos din cei 7 pesti cu care au punctat in clasamentul final ! De-aia iti apare in clasament ca cel mai mare peste al lor e 15.35 ! Pe de alta parte, captura se considera ca fiind o chestie de noroc la prinderea careia nu toti au sanse egale. Din acest motiv s-a considerat ca nu e chiar ok sa castigi si captura si un mare premiu, cu un peste "norocos". Organizatorul cand a stabilit modalitatea de premiere a tinut cont de parerile pescarilor si a lasat la alegerea concurentilor modul in care va fi puctata captura ...iar eu de-aia ma aratam uimit de alegerea voastra, ptr. ca pana acum n-am mai asistat la o astfel de decizie !Rep scrie:........ Cupa pentru captura baltii in mod corect ar fi trebuit sa-i revina lui Gabi Sandu -19,27 kg a noastra aavut-17,87 kg dar a ajuns lacei cu15,35kg. Ti se pare corect?
.............
Am inteles perfect la ce s-a referit si nu are legatura cu ce spui tu, daca mentionezi: Premiul ptr. captura ! E vorba de atribuirea trofeului ptr. captura, fara premierea in bani a cesteia ...citez :viorel dulamita scrie:@gor965
Rep se referea la faptul ca, premiul pentru captura, sa fie luat de echipa ce a prins cel mai mare peste de pe balta...indiferent de alte premii obtinute.
......
p.s.Rep scrie: Datorita acestei proceduri incorecte, as propune tuturor organizatorilor ca trofeul sa nu fie premiat dar sa revina celui care intradevar a prins cel mai mare peste de pe sector sau balta. Banii se duc amintirile ramin.
De acord.gor965 scrie: p.s.
Parerea mea e ca premierea separata a capturii, motiveaza si tine in concurs, pana la final, mai toate echipele care au sanse mai mici la podium !