Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Vezi Cupa Pescarului la Crap Enduro care este in desfasurare acum pe sectorul A de pe lacul Corbu. La fel vezi si Cupa Dobrogeana care se afla acum in desfasurare pe sectorul C tot pe Corbu. La ambele participa ca si concurenti organizatorii. La ambele sunt premii in bani. Ambele au deja editii bune in spate. Enduro e la a 5’a editie, Dobrogeana e la a 9’a editie. Si astea sunt doar 2 exemple de concursuri in desfasurare in care organizatoril participa si nu am auzit de probleme pana acum. La fel si pe Hermes Peris la concursuri uneori participa si administratorul baltii si patronul baltii. Daca tu nu ai vazut lucrurile astea, nu inseamna ca nu exista, sau ca e un lucru rau.stangadan scrie:Nu cunosc si nici nu ma intereseaza. Nu este normal ca la concursuri cu premii in bani sa participe organizatorul patronul sau arbitrul. Unde vezi asa ceva la alte concursuri?
Unde e patronul stimabile in clasament?stangadan scrie:Cum facem stimate avocat din club cu patronul ca iar am ghicit ca va castiga patronul al 3lea concurs la rand si iar le ia banii la cotizanti? Noaptea ca mafioti.
Florin si cu mai cine ? Este singura echipa care nu au numele pescarilor scriși in Clasament.osc1or scrie:Unde e patronul stimabile in clasament?stangadan scrie:Cum facem stimate avocat din club cu patronul ca iar am ghicit ca va castiga patronul al 3lea concurs la rand si iar le ia banii la cotizanti? Noaptea ca mafioti.
Deja o dai in penibil.
Ti am spus cine e in echipa aflata pe primul loc. E Florin Duduman, nu are nici o legatura cu nici un patron. Ai auzut de el? Daca da, intreaba-l...
Esti penibil deja...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ma iei de prost ? Nu stiu eu sa postez aici lista de inscrieri, cum la inceput sa inscris patronul apoi trece pe altul plus partener apoi apare carsystem. Si apoi ia bani iar de la cotizanti. Bravo patroane si uite ca supusii te apara pentru o partida gratuita.osc1or scrie:Unde e patronul stimabile in clasament?stangadan scrie:Cum facem stimate avocat din club cu patronul ca iar am ghicit ca va castiga patronul al 3lea concurs la rand si iar le ia banii la cotizanti? Noaptea ca mafioti.
Deja o dai in penibil.
Ti am spus cine e in echipa aflata pe primul loc. E Florin Duduman, nu are nici o legatura cu nici un patron. Ai auzut de el? Daca da, intreaba-l...
Esti penibil deja...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk