cand o sa participi la concursuri, ai sa intelegi mai bine avantajele acestui sistem, propus si aprobat de catre concurenti.
nu mai intru in detalii, dar crede-ma ca este o metoda eficienta de a mai echilibra balta.
zfcristian scrie:....... nu cunosc pe nimeni de pe acea balta dar MI SE PARE O PROSTIE SI BATAIE DE JOC ACEST SISTEM DE PUNCTARE
Ei ... cum draqu poti sa scoti din gura o astfel de prostie ?! Jignesti atat pescarii de pe balta cat si pe cei care au convenit ca nu poti echilibra mai bine sansele in concurs pe o astfel de balta ! Crezi ca e echitabil ca din 30 de echipe doar 3 sa aiba sansa sa pescuiasca la padure ? Eu zic sa-ti revizuiesti un pic modul de percepere a rezultatelor dintr-un asemenea concurs ptr. ca inclusiv la CIPS, nu castiga neaparat cel(cei) care prind mai mult peste ! Nu e suficient sa prinzi un loc bun si sa scoti o tona de peste de pe cel mai bun loc de pe balta!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
eugen dragnea scrie:Nu e o gresala la poz.1 vs poz.29 ?
...la ce te referi ...poz 1: B-C-A...poz 29:B-A-C...
se refera ca pozitia 1 are 13 pct si e pe locul 7...iar poz 29 are 14 pct si e pe locul 6...e greseala aici
Va uitati in rubrica gresita ! Cititi va rog regulamentul si o sa vedeti ca cele 13 - 14 puncte de care vorbiti nu formeaza clasamentul general ... ele sunt doar primul criteriu de departajare in caz de egalitate la puncte (puncte provenite din clasarea pe sector la finalul manselor...respectiv, pozitia 1 are 7 puncte provenite din Loc sector iar pozitia 29 are 6 puncte) !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Haideti verzilor!!!
Suntem alaturi de voi!
Haide Ghita&Co!!!
Hai Iuliane ,faci vreo nefacuta???Ma surprinzi maine cu ceva incredibil?
Vladut ,maine dimineata sunt pe balta la baetii!!
Astept sa vb!!Ai sa imi spui si un banc!!!
cand o sa participi la concursuri, ai sa intelegi mai bine avantajele acestui sistem, propus si aprobat de catre concurenti.
nu mai intru in detalii, dar crede-ma ca este o metoda eficienta de a mai echilibra balta.
ce simplu e sa pescuiesti din tastatura
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)