Desfasurare Cupa Iernii 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Iernii 2014

Mesaj de viorel dulamita »

Felicitari TUTUTOR concurentilor, organizatorului si ...arbitrilor :wink: (numai in "pielea" lor sa nu fi fost :D ) !
Felicitari cistigatorilor !
Felicitari Darius&Adrian&Adrian(Bistrita) pt cel mai bun rezultat la calitate si pt cele 2pct obtinute intr-o manse(cred :roll: , ca numai trei echipe au obtinut acest punctaj) !
Un concurs greu in care :wink: , sistemul de punctare a "functionat" foarte bine .
Multumesc George pt tot ceea ce faci, ca noi sa fim cit mai aproape de concurenti !
O seara placuta TUTUROR !
Ultima oară modificat Dum Noi 03, 2013 20:21 de către viorel dulamita, modificat 1 dată în total.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

Îmi poate explica cineva, cum sa făcut departajarea între locul 3 şi 4 la general.
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

florinbrasov scrie:Îmi poate explica cineva, cum sa făcut departajarea între locul 3 şi 4 la general.
...in fct de locul ocupat pe sector in fiecare mansa(9) si nr de pct obtinute/ manse(17 respectiv 18)...

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

Felicitari in primul rand arbitrilor pentru cele peste 10000kg cantarite!
Felicitari Gor pt poze!
Felicitari Victorash pt balta!
Felicitari Organizatorilor!
Felicitari celor de pe locul II,III si cei ce au luat Captura!

Si acum...!!!!!!!!
Felicitari maxime pt daruirea in axest concurs echipelor GREEN LAKE,dar in mod special celor ce au castigat Cupa Iernii 2013-Echipa Ghita&Co!
Felicitari nadei 4Carp,care pe MV2 anul acesta a demonstrat multe,si nu numai pe MV2!
Este o reala placere pt mine sa fac parte dintre voi ,Familia GL ,si sa cunosc cativa dintre participantii la concurs!

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

viorel dulamita scrie:
florinbrasov scrie:Îmi poate explica cineva, cum sa făcut departajarea între locul 3 şi 4 la general.
...in fct de locul ocupat pe sector in fiecare mansa(9) si nr de pct obtinute/ manse(17 respectiv 18)...
multumesc, aici nu intelegeam cum se fac punctele astea... 17 respectiv 18
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

florin pocris scrie: Felicitari nadei 4Carp.....
:D

PS: rezultatele obtinute vorbesc mai mult decat penibilitatile astea
"Keep it simple!"

booghy28
Pescar de competitie

Mesaj de booghy28 »

RSC scrie:
florin pocris scrie: Felicitari nadei 4Carp.....
:D

PS: rezultatele obtinute vorbesc mai mult decat penibilitatile astea
ce va mai place carcoteala ..... :wink:
Divizia de crap al Clubului Sportiv Green Lake
Imagine

firu.cristi
Pescar de competitie

Mesaj de firu.cristi »

felicitari tuturor celor implicati in aceasta manifestare crapista participanti & organizatori! ma bag si eu in seama dupa doua zile de gratare si apa plata in exces :mrgreen: deci scuze daca gresesc acum la calcule :mrgreen: . inca dupa prima mansa am avut un feeling ca echipa care a prins 500 kg peste intr-o mansa are sanse mari sa nu ia nimic. dar la momentul respectiv nu ma gandeam ca baietii o sa mai castige un sector si tot nu au uat nimic. si acum intreb si eu: cat de ghinionist sa fii sa ai un loc 2 pe sector, un loc 1 pe sector, 150 kg peste in plus fata de urmatoarea echipa si sa fii in afara podiumului la sfarsit. oare chiar s-a reusit echilibrarea baltii???!!!!! oare echipa respectiva ce crede, mai ales ca eu cred ca au pescuit f bine avand in vedere ca mansa 3 nu a mai fost castigata de A 10 desi acolo a pescuit bogdan dragan :idea:
Clubul Sportiv GREEN LAKE

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

firu.cristi scrie:felicitari tuturor celor implicati in aceasta manifestare crapista participanti & organizatori! ma bag si eu in seama dupa doua zile de gratare si apa plata in exces :mrgreen: deci scuze daca gresesc acum la calcule :mrgreen: . inca dupa prima mansa am avut un feeling ca echipa care a prins 500 kg peste intr-o mansa are sanse mari sa nu ia nimic. dar la momentul respectiv nu ma gandeam ca baietii o sa mai castige un sector si tot nu au uat nimic. si acum intreb si eu: cat de ghinionist sa fii sa ai un loc 2 pe sector, un loc 1 pe sector, 150 kg peste in plus fata de urmatoarea echipa si sa fii in afara podiumului la sfarsit. oare chiar s-a reusit echilibrarea baltii???!!!!! oare echipa respectiva ce crede, mai ales ca eu cred ca au pescuit f bine avand in vedere ca mansa 3 nu a mai fost castigata de A 10 desi acolo a pescuit bogdan dragan :idea:
Rezultatele din ultima mansa nu se pot compara cu celelalte...in principal datorita faptului ca multe echipe opresc motoarele la cantitate, ptr. ca nu mai au sanse la podium si cauta doar captura !
Cand ai teoretic 9 castigatori de loc 1 (3manse*3 sectoare) e f. greu sa spui al cui valoreaza mai mult sau ca a fost obtinut in conditii mai grele...sau mai corecte !
Mie sistemul mi-i se pare bun ca sa echilibrezi balta...problema e ca dupa mansa a 2-a "dezechilibreaza" echipele ! Singura solutie ca sa echivalezi rezultatele ar fi stabilirea clasamentului la final , separat pe sectoare, in functie de rezultatele tuturor echipelor care au fost pe fiecare sector in parte !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Discutiile offtopic se termina aici. Se poate continua in alt topic, in niciun caz aici.

Discutiile offtopic au fost mutate -> http://www.crapmania.ro/forum/moara-vla ... 26919.html

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”