Desfasurare Cupa Iernii 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Iernii 2014

Mesaj de Vladut Mateianu »

@rep

Am sa verific si eu fisele, dar chiar daca aveti dreptate este tardiv :
Vladut Mateianu scrie: CUPA IERNII MOARA VLASIEI 2 -EDITIA A 7-A

F.Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza.. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Rep scrie: Iar aia verzi sa-i ceara scuze lui Bogdan care are un titlu de campion national si unul de vice.
----------
aia verzi o sa faca o cheta pentru a ajuta colegul tau cu o pereche de ochelari ca poate asa observa ca noi schimbam lansetele la cel mult o ora ,nadit regulat din cobra ,noi nu pescuim cu plastice si prafuri ,etc ,etc ....

Aveam 7 puncte dupa 2 manse si aveam sanse la podium dar locul extras a fost prost ....
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Felicitari aproape tuturor participantilor .
Felicitari castigatorilor .

Felicitari echipei Green Lake -Ady Ghita -Florin Pate -Nicu Georgescu care a avut un punctaj foarte bun (1-2-1 ) . Se pare ca locul 3 obtinut de voi si la Cupa Primaverii nu a fost intamplator :wink:

Felicitari organizatorului / arbitrilor care au avut de cantarit 10 tone :D :D
Felicitari domnului Petcu pt.aceasta minunata balta :wink:

sa ne vedem sanatosi la Cupa Primaverii :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Rep

Mesaj de Rep »

Vladut ai primit mesajulsi mailul cu fotocopia daca tot nu raspunzi la telefon.

pate florin

Mesaj de pate florin »

IULICA VEZI CA SI LA CUPA IERNI EDITIA TRECUTA AM OCUPAT UN LOC 2
vicecampion national
2014

Alex dragnea

Mesaj de Alex dragnea »

Rep scrie:Avem podium VLADUT,daca vrei iti trimit foaia pe fax. Iar aia verzi sa-i ceara scuze lui Bogdan care are un titlu de campion national si unul de vice.
Dacă "aia verzi" si-ar cere scuze fata de toți campionii pe care i-a bătut anul asta prin concursuri lista ar fi cam lunga...
Țin sa precizez ca postarea mea este FĂRĂ OFENSA si FĂRĂ TENTA OSTENTATIVA fata de toți campionii naționali ce stiu sa piardă cu demnitate.
Dar se pare, domnule Repciuc( peste in drill), ca Bogdanel al dumitale are nevoie de tratament special din partea castigatorilor.O avea el ceva special si noi nu știm...
Veniți-va in fire si acceptati barbateste ca ați pierdut.
Nu va e rusine sa acuzați ca ați fost furati????
Furati de către cine...? Vladut, arbitrii, colegii de concurs ,Petcu ca nu a populat standul vostru de pescuit??? Loviti in prea multă lume! Acea lume ce va luat apărarea la ultimul CN ;)
Chiar si in cazul in care aveti dreptate cu locul 3 constientizati va rog ca a fost o eroare de calcul si in niciun caz o tentativa de frauda.
Cât despre apelativul " aia verzi" ne asteptam ca etatea dumneavoastră sa poată dezvolta o forma ligvistica de adresare mai respectuasa. Sper ca nu cerem prea mult....

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(Vladut, nu vrei sa ne mai calculezi odata calitatea la prima mansa.La mine iese 22,16 si locul 3 la clasamentul final.
31seara-3,51
-3,97
-3,39
-4'72
-3,88
--------------------
01 dim- 5,82
-3,77
------------------------
Cantitate-29,06
Calitate -22,16 -egalitate cu Slave-5 5+6-11puncte nu13 restul calculeaza tu)

Nu vrea sa ne spuna si noua nimeni cine are dreptate ???
Daca oamenii au dreptate ca sa gresit la calcul si nu au facut contestatie in timp am aflat ca de acum incolo din dotarea pescarilor nu trebuie sa lipseasca calculatorul si laptopul. Daca nu au dreptate si nu s-a gresit trebuie sa isi ceara scuze fata de arbitrii.
Dar daca totusi au dreptate ??? Suna foarte urit treaba .
Oricum trebuie lamurita treaba .

(Chiar si in cazul in care aveti dreptate cu locul 3 constientizati va rog ca a fost o eroare de calcul si in niciun caz o tentativa de frauda.)

Bun si daca ei au constientizat ca este o eroare de calcul care este rezolvarea ???

Rep

Mesaj de Rep »

Vladut daca din sapte pestis-a gresit,daca verific foaia pe A 10 imi pun miinile in cap. Bat 700km suportam jignirile unor asa zisi pescari de competitie, muncim de ne sarea ciorba din lingura la hotel si tu imi spui ca este tardiv, imi sugerezi cumva sa-mi iau contabila pe balta,adu-o pe a ta.Eu am platit sa pescuiesc nu sa-ti socotesc foile. Te rog raspunde la telefon ca am treaba nu stau sa-ti povestesc Moartea caprioarei,pecalculator. E mai elegant asa.

.

ghita adrian

Mesaj de ghita adrian »

Domnule Repciuc aia verzi au muncit , 615 kg - 1-2-1 pe sectoare și n-au pescuit la pădure .Mi-am rupt tendoanele de la mâna dreaptă și nu-ți permit să-ți bați joc de rezultatul nostru.Cine contestă munca noastră să-mi repare mâna și îi dau cupa . Atât.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Rep scrie:Vladut ai primit mesajulsi mailul cu fotocopia daca tot nu raspunzi la telefon.
Imi pare rau, dar nu pot raspunde la telefon persoanelor care ma suna la ora 12 noaptea, respectiv 8 dimineata... :oops:

Referitor la fisa, am recalculat si iata ce am constatat : calitate 29.06 kg, calitate 22.16 kg (eroare de calcul).
Din fericire, in ambele situatii locul in clasamentul final al mansei ramane nemodificat !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”