Desfasurare Cupa Iernii 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Iernii 2014

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie: Particip la concursurile de pe Moara pentru ca nu am lipsit niciodata si "nu mor caii cand vor cainii". In plus cine prinde mult pe Moara prinde si mare . Pescuiesc la fel de cand a fost introdusa regula cu calitatea. Am castigat cu cea mai mare calitate din toate timpurile de pe Moara . 74 kg din 5 pesti . Ce am facut in afara faptului ca am cazut pe A1 ?
tu esti un fel de chuck norris al pescuitului :D
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie: Particip la concursurile de pe Moara pentru ca nu am lipsit niciodata si "nu mor caii cand vor cainii". In plus cine prinde mult pe Moara prinde si mare . Pescuiesc la fel de cand a fost introdusa regula cu calitatea. Am castigat cu cea mai mare calitate din toate timpurile de pe Moara . 74 kg din 5 pesti . Ce am facut in afara faptului ca am cazut pe A1 ?
tu esti un fel de chuck norris al pescuitului :D
Lasa-ma ca sunt suparat . Ala ii batea fara sa se mai certe cu ei. :D

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie: P.S. Dupa alte cateva BEST 5 care se vor castiga de la plaur , poate ai sa iti schimbi parerea.
hai sa vedem unde se castiga BEST 5 la sarulesti :?:
Nu "unde" ! " Cine" hai sa vedem ! Exista favoriti fix ca la 6 din 49 . Ce sport tare !

andrei vladeanu
Veteran

Dan Mitranescu scrie:
andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie: P.S. Dupa alte cateva BEST 5 care se vor castiga de la plaur , poate ai sa iti schimbi parerea.
hai sa vedem unde se castiga BEST 5 la sarulesti :?:
Nu "unde" ! " Cine" hai sa vedem ! Exista favoriti fix ca la 6 din 49 . Ce sport tare !
suparatule,

bass master, cea mai mare competitie de pescuit din lume (cu premii de-ti trebuie o perna cat 20 de ceaune ca sa dormi cu banii sub cap :P ) se desfasoara dupa reteta celor mai mari pesti.

si da, e un sport foarte tare!
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:
bass master, cea mai mare competitie de pescuit din lume (cu premii de-ti trebuie o perna cat 20 de ceaune ca sa dormi cu banii sub cap :P ) se desfasoara dupa reteta celor mai mari pesti.

Nu ai sa vezi niciodata aceeasi echipa pe podium si nici concurenti de acolo ca au loc pe la Campionatele Mondiale.
Banii multi la premii inseamna si bani multi in buzunarele organizatorului . Totul este sa iti gasesti "pescarii" si sa le dai increderea ca sunt buni prin faptul ca nu exista cateva echipe favorite care sa ii bata an de an. :wink: ( eventual cu ceaunul in mana :wink: marea ta problema :D )

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

andrei vladeanu scrie:am o parere buna despre calitatea in concursuri, dar daca se desfasoara NUMAI asa, tip BEST 5. nu amestecate.
Corect.
"Keep it simple!"

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

@ Dan
Pai atunci inseamna ca nu ai nici o problema sa pescuiesti in sistemul actual de punctaj, intrucat asa cum ai spus cine prinde mult prinde si mare. Cat despre noroc, asa cum se vorbea intr-un alt topic legat tot de acest concurs are si el o pondere destul de mare in stabilirea rezultatului final atat timp cat nu ai o pista de concurs perfect echilibrata.
Clubul Sportiv Green Lake

andrei vladeanu
Veteran

Dan Mitranescu scrie:
andrei vladeanu scrie:

Nu ai sa vezi niciodata aceeasi echipa pe podium si nici concurenti de acolo ca au loc pe la Campionatele Mondiale.
Banii multi la premii inseamna si bani multi in buzunarele organizatorului . Totul este sa iti gasesti "pescarii" si sa le dai increderea ca sunt buni prin faptul ca nu exista cateva echipe favorite care sa ii bata an de an. :wink: ( eventual cu ceaunul in mana :wink: marea ta problema :D )
tu nu mai bati de mult pe nimeni, stai linistit... :D

ba la bass master cam aceeasi pescari sunt mereu pe podium!

bani multi la premii in america inseamna o inustrie a pescuitului foarte dezvoltata.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

RSC scrie:
andrei vladeanu scrie:am o parere buna despre calitatea in concursuri, dar daca se desfasoara NUMAI asa, tip BEST 5. nu amestecate.
Corect.
Doamneeeeeeeeeee
S-a intors lumea cu curu'-n sus...

:D :D :D :D :D
The One Team

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

andrei vladeanu scrie:
RSC scrie:
Corect.
Doamneeeeeeeeeee
S-a intors lumea cu curu'-n sus...

:D :D :D :D :D
... branza buna in burduf de caine... fi-ti-ar caracterul al dracu! :D
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”