Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Nu e nimic nou. E acelasi sistem de punctare folosit si la Cupa Primaverii. Poate o sa vi se para ciudat doar punctajul cu o zecimala si asta doar ptr. ca, in caz de egalitate, se aplica regula CIPS ptr. ambele clasamente (calitate, cantitate). In rest, sistemul de punctare e cel prevazut in regulamentul concursului, respectiv, clasament separat pe fiecare mansa pe fiecare sector, in functie de punctajul obtinut in clasamentele de cantitate si calitate. La General se aduna locul obtinut in cele 3 manse si castiga cel cu punctajul mai mic. In caz de egalitate la puncte, primul criteriu de departajare sunt punctele obtinute in cele 3 manse cumulat pe calitate-cantitate, iar daca egalitatea se mentine urmatorul criteriu este cantitatea totala de peste prins.zfcristian scrie:Poate ne da Gor si niste explicatii privitor la sistemul de punctare ales, din ce vad se merge pe ceva nou
Ms
Calitatea se face din CEI MAI MARI 5 CRAPI ... nu din pestii peste 5 kg !motorzbh scrie:sincer sa fiu nu am inteles cum functioneaza clasamentul. de exemplu pozitia C4 are 32 de kg cantitate si 0 la calitate desi are 4 crapi prinsi.
impartind 32 la 4 da 8 ( sau cel putin mie imi da atat) . nu ar fi trebuit ca toti pestii peste 5 kile sa apara la calitate?
Nu puncteaza la calitate decat dupa ce au prins cel putin 5 pesti.Asa a conceput George tabelul de calcul.motorzbh scrie:sincer sa fiu nu am inteles cum functioneaza clasamentul. de exemplu pozitia C4 are 32 de kg cantitate si 0 la calitate desi are 4 crapi prinsi.
impartind 32 la 4 da 8 ( sau cel putin mie imi da atat) . nu ar fi trebuit ca toti pestii peste 5 kile sa apara la calitate?
firu.cristi scrie:mamaaa ce vecini au baietii de pe A5![]()
fir intins si vreme buna tuturor!
Arsinel vezi "PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2" !!!!!arsinel scrie:Garcea ai prins captura anului![]()
!
Bravo tata!