Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
La prima vedere asa pare. Dar eu sunt comvins ca nu a fost locul, ci "dobitocul"....levy14 scrie:si daca v-a uitati atent baietii cu 500 kg pe noapte au picat pe standul unde a stat Mitranescu care a luat 1 mansa trecuta,au toate sansele si mansa asta,FIR INTINS tuturor si SPOR LA MUNCA.
Care din vecini? Esti organizator da detalii? Sa stim si noi cei care nu participam de cine este vorba, sau ................, oricum nu este frumos sa faci o echipa (participant) "dobitoc" chiar si in ghilimele (scuze daca eu nu inteleg gluma ta de prost gust). Asteptam un raspuns organizatorul.Vladut Mateianu scrie:La prima vedere asa pare. Dar eu sunt comvins ca nu a fost locul, ci "dobitocul"....levy14 scrie:si daca v-a uitati atent baietii cu 500 kg pe noapte au picat pe standul unde a stat Mitranescu care a luat 1 mansa trecuta,au toate sansele si mansa asta,FIR INTINS tuturor si SPOR LA MUNCA.Uita-te ce au prins vecinii lui Dan de la mansa 1 si o sa realizezi ca nu locul a fost bun, ci altceva...
Cred ca era o rima!Nicolae Vasile scrie:Care din vecini? Esti organizator da detalii? Sa stim si noi cei care nu participam de cine este vorba, sau ................, oricum nu este frumos sa faci o echipa (participant) "dobitoc" chiar si in ghilimele (scuze daca eu nu inteleg gluma ta de prost gust). Asteptam un raspuns organizatorul.Vladut Mateianu scrie:La prima vedere asa pare. Dar eu sunt comvins ca nu a fost locul, ci "dobitocul"....levy14 scrie:si daca v-a uitati atent baietii cu 500 kg pe noapte au picat pe standul unde a stat Mitranescu care a luat 1 mansa trecuta,au toate sansele si mansa asta,FIR INTINS tuturor si SPOR LA MUNCA.Uita-te ce au prins vecinii lui Dan de la mansa 1 si o sa realizezi ca nu locul a fost bun, ci altceva...
Eu zic sa mai citesti inca odata ce a scris Vladut cu mai mare atentie,poate te prinzi ce voia sa zicaNicolae Vasile scrie:Care din vecini? Esti organizator da detalii? Sa stim si noi cei care nu participam de cine este vorba, sau ................, oricum nu este frumos sa faci o echipa (participant) "dobitoc" chiar si in ghilimele (scuze daca eu nu inteleg gluma ta de prost gust). Asteptam un raspuns organizatorul.Vladut Mateianu scrie:La prima vedere asa pare. Dar eu sunt comvins ca nu a fost locul, ci "dobitocul"....levy14 scrie:si daca v-a uitati atent baietii cu 500 kg pe noapte au picat pe standul unde a stat Mitranescu care a luat 1 mansa trecuta,au toate sansele si mansa asta,FIR INTINS tuturor si SPOR LA MUNCA.Uita-te ce au prins vecinii lui Dan de la mansa 1 si o sa realizezi ca nu locul a fost bun, ci altceva...