DAR, sunt situatii, unde chiar merge f bine acest sistem cantitate-calitate!chiar si pe moara, eu sunt de acord cu acest sistem.daca se va tine doar pe cantitate, n-am nimic impotriva, doar cu locul de la padure.am vazut de ce poate fi in stare acel loc!tu poti sa prinzi pe un A bun 300kg, iar padurea poate sa incheie concursul intr-o mansa!aici apar problemele.
concursurile pe calitate, au prins f bine la noi si sunt f multi care vin doar la asemenea concursuri!nu trebuie sa ''dai'' in ei Dane, pt ca suntem totusi in aceeasi barca cu totii

si mie imi plac

iar cel mai important lucru:sunt balti atat de dezechilibrate, incat concursurile pe cantitate s-ar termina cu n abandonuri!
si-ti mai spun un mare lucru...sunt putine echipe, care sa faca fata doar la concursuri pe cantitate!si acum ce sa facem, sa-i alungam pe ceilalti?!iti garantez ca la noi, acest tip de concursuri, va lua o mai mare amploare si nu din vina organizatorilor, ci din vina ta si a altora, care faceti o diferenta destul de mare la cantitate