gata,am pus-o:has si tuica,sunt iesit din carti

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
La concursuri gen Party Cup, Revansa, Mama si Copilul, etc vor ramane in traditie gratarele pe balta si berea la dozator.petcuvicto scrie:In primavara am cazut de comun acord cu dl Vladut,ca atit la "CUPA PRIMAVERII" cit si la "CUPA IERNII" sa se serveasca "mincare calda" facuta pe marginea lacului ( asta sa ramina in traditie la aceste doua concursuri ) !!!!!
"Dl. Vladut" nu isi incalca niciodata promisiunea.... Anuntul concursului este postat de 3 luni, de atunci ai vazut ca nu este anuntat nimic despre mancare. Am explicat mai sus de ce....petcuvicto scrie:
In primavara dl Vladut s-a tinut de promisiune,dar acum .......................................
Eu cred ca nu-l mai intereseaza organizarea concursurilor pe M.V.2,incepind cu anul 2013............... !!!!!
Vladut Mateianu scrie:La concursuri gen Party Cup, Revansa, Mama si Copilul, etc vor ramane in traditie gratarele pe balta si berea la dozator.petcuvicto scrie:In primavara am cazut de comun acord cu dl Vladut,ca atit la "CUPA PRIMAVERII" cit si la "CUPA IERNII" sa se serveasca "mincare calda" facuta pe marginea lacului ( asta sa ramina in traditie la aceste doua concursuri ) !!!!!
La concursurile de top gen Cupa Primaverii, Crapmania, Boiliesmania,Cupa Iernii , etc prefer sa se desfasoare intr-un ton cat mai serios. De aceea nici nu am inclus in anuntul initial al concursului servirea mesei, mai ales ca acest "mic" detaliu ar fi ridicat si valoarea taxei de participare cu 2-300 lei/echipa !
"Dl. Vladut" nu isi incalca niciodata promisiunea.... Anuntul concursului este postat de 3 luni, de atunci ai vazut ca nu este anuntat nimic despre mancare. Am explicat mai sus de ce....petcuvicto scrie:
In primavara dl Vladut s-a tinut de promisiune,dar acum .......................................
Eu cred ca nu-l mai intereseaza organizarea concursurilor pe M.V.2,incepind cu anul 2013............... !!!!!
Iar din 2013 chiar daca nu ma mai ocup eu (cum ti-am spus intr-o discutie privata) , am in spate un club destul de puternic care sa continue cu organizarea de concursuri... asa ca stai linistit.
mihaiu adrian scrie:22-Laurentiu Rogozea -Martoiu Vali - Mihaiu Adrian
Mama Mama nu mai vin ma retragMadalin Dirla scrie:![]()
![]()
![]()
mihaiu adrian scrie:22-Laurentiu Rogozea -Martoiu Vali - Mihaiu Adrian
claudiubv scrie:Mama Mama nu mai vin ma retragMadalin Dirla scrie:![]()
![]()
![]()
mihaiu adrian scrie:22-Laurentiu Rogozea -Martoiu Vali - Mihaiu Adrian![]()
![]()
![]()