Da este ponton 8. Am vb cu eilulupescar scrie:Petre Iulian iar aveti acelasi vecin de stand!!![]()
in A-std.27 e pontonul din padure?
Fire intinse tuturor si cei mai buni(-zii)sa castige!!

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Da este ponton 8. Am vb cu eilulupescar scrie:Petre Iulian iar aveti acelasi vecin de stand!!![]()
in A-std.27 e pontonul din padure?
Fire intinse tuturor si cei mai buni(-zii)sa castige!!
Am modificat, merci ptr. atentionare ! Trebuie sa mai mentionez ca e un clasament destul de complicat, departajarile in caz de egalitate fiind facute manual pe fiecare tip de clasament (cantitate, calitate, sector, general), folosind criteriul CIPS !arsinel scrie:La clasamentul general este cunva o greseala ?
David Viorel si Vasille Ivan sunt pe locul 1 . Doua echipa pe locul 1?
super acu baga foto , ai avut cam lunga vacantagor965 scrie: Am modificat, merci ptr. atentionare ! Trebuie sa mai mentionez ca e un clasament destul de complicat, departajarile in caz de egalitate fiind facute manual pe fiecare tip de clasament (cantitate, calitate, sector, general), folosind criteriul CIPS !
p.s.
Doar la general, ptr. cei cu ZERO, pot sa apara mai multe echipe pe acelsi loc !
Bridge nu e DSRL ... totusi am facut cateva poze pe ploaie si cam strang din buci... ca mi-a cam intrat apa in Kodak !teo44 scrie:super acu baga foto , ai avut cam lunga vacantagor965 scrie: Am modificat, merci ptr. atentionare ! Trebuie sa mai mentionez ca e un clasament destul de complicat, departajarile in caz de egalitate fiind facute manual pe fiecare tip de clasament (cantitate, calitate, sector, general), folosind criteriul CIPS !
p.s.
Doar la general, ptr. cei cu ZERO, pot sa apara mai multe echipe pe acelsi loc !![]()
![]()