Desfasurare Cupa Iernii- Moara Vlasiei 2

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
DAVID NICU

Re: Desfasurare Cupa Iernii- Moara Vlasiei 2

Mesaj de DAVID NICU »

usor cu scrisul Costelus ca la darvari Vladut merge cu mine si noi nu avem texte .............de astea Costelus ,nu?si plus de asta nu cred ca o sa ai ocazia. :wink:
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Felicitari Darius si Silviu de la care in acest concurs am luat o lectie de pescuit,sper sa imi fie de folos pe mai tarziu. :wink:
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Costel Stanila
Puncte: 0

Mesaj de Costel Stanila »

DAVID NICU scrie:usor cu scrisul Costelus ca la darvari Vladut merge cu mine si noi nu avem texte .............de astea Costelus ,nu?si plus de asta nu cred ca o sa ai ocazia. :wink:
:D ..Jubi draga zici ca esti mama omida.....daca cumva Vladut o comite (nu-i doresc)....il iau; tie nu-ti zic nimic...ca nu avem texte d-astea Jubi, nu? :wink:
Costel Stanila
A.P.C.R.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

DAVID NICU scrie:usor cu scrisul Costelus ca la darvari Vladut merge cu mine si noi nu avem texte .............de astea Costelus ,nu?si plus de asta nu cred ca o sa ai ocazia. :wink:

:D :D :D Asa Nicu ! :D :D :D
Milionar excentric

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Felicitari Darius, felicitari Silviu! Un premiu meritat dupa un 2009 muncit in mai toate concursurile!
Milionar excentric

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Felicitari Soare & .Te-ai adaptat acestui gen de concurs ,ai expluatat in acest sens locul tras si ai castigat ! Bravo !

Bravo Silviu , bravo Darius !

Am lasat la urma echipa pe care nu putea sa lase un podium fara carp zone ! :D

Oliviu Orhei , Catalin Duta ,Tata Nitu. Felicitari !

Ma bucur nespus ca a existat cineva care sa-mi duca steagul mai departe in timp ce ma inecam in sutele de kg de crap fara a avea puterea sa prind crapi mari ! :D

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Felicitari castigatorilor si organozatorilor!

@ Dan Mitranescu

Pentru mine echipa ta este cea castigatoare,ai dovedit inca o data ca esti cel mai bun,din pacate locul unde ai cazut nu tinea peste mare, cum ai spus si tu ai muncit in zadar!

Luci

Mesaj de Luci »

Madalin007 scrie:Felicitari castigatorilor si organozatorilor!

@ Dan Mitranescu

Pentru mine echipa ta este cea castigatoare,ai dovedit inca o data ca esti cel mai bun,din pacate locul unde ai cazut nu tinea peste mare, cum ai spus si tu ai muncit in zadar!
Felicitari atit cistigatorilor pentru rezultate cit si participantilor, ce au dat dovada de fairplay si nu au abandonat pe o vreme care din punctul meu de vedere a facut rafagii fizice :D
Acum referitor la afirmatiile belicoase ale domnului Malin am si eu o mica obiectie... :mrgreen: Din cite imi aduc aminte, cu ceva timp in urma cind domnul Mitranescu era pe podium a facut o afirmatie.. de genul ca :roll: citez:"Moara ofera locuri egale pt. toti participantii...." cum se face ca acum locul e de vina si se minimalizeaza reusita cistigatorilor :?: cred ca avocatul din oficiu s-a incurcat in declaratii......
Foarte frumos... :oops: prefer sa ma opresc aici si sa va felicit pt. impartialitatea de care dati dovada :wink:
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Cred ca toti sunt castigatori avand in vedere conditiile meteoroligice cu care s-au infruntat. O adavarata cupa a iernii!
Felicitari tuturor celor implicati!
De remarcat media excelenta a primilor 5 pesti, 7.89 kg si clasarea in prima parte a clasamentului a standurilor 1-5( cu un minus pentru standul 4 :mrgreen: ), standuri care sunt privite ca defavorizate.
In componenta castigatorilor de remarcat este Cristi Vaileanu, un pescar pentru care Moara Vlasiei nu cred ca mai are nici un secret. :wink:
C. S. PELICANUL

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

Cate felicitari pt noi, in special din partea Crapistilor Seniori.. Multumim tuturor!
Am fost surprinsi cand am aflat ca suntem pe podium.
Personal, pt mine doar locul 1 conteaza, dar se pare ca nu eram pregatit pt asa ceva. Nu stiam sa fac figura lu' Soare de la premiere (intoarcerea cu frana de mana pe macadam). Bravo tata, esti tare! :wink:
Merita aprecierile noastre toti concurentii ce au indurat vremea aia care, pt unii, a fost un avantaj; a mai tinut in corturi cativa participanti.
Bravo Cristi, Soare si Aurel!
Bravo catalin, Tati si Oliviu!
Ghita, Cosmin si MM-ul: felicitari si voua! Trebuia sa insistati mai mult pe mamaliga :D
Imi pare rau de Dan si Florin ca nu au prins macar podiumul, pacat de munca depusa, stiu ce inseamna sa stai cu mainile in mamaliga la -2g C sau sa alergi dupa crapi mari acolo unde nu sunt..

Frumos concurs dar obositor frigul ala. Caterinca despre Costelus ce ne-a mai incalzit..
Buna organizare, frumoase cupe, bravo!
Ne revedem in primavara.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”