Desfasurare Cupa Iernii- Moara Vlasiei 2

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Iernii- Moara Vlasiei 2

Mesaj de Genes Florin »

Multam Razvane,atat am putut.Am fost descurajat de la inceput de Vladut din cauza locului tras, dar pe parcurs ne-am mobilizat si cred ca am venit pe un loc bunicel pentru prima participare intr-un concurs mare.Frumoasa este competitia, dar un lucru este sigur, laude au numai castigatori. M-au ambitionat cei de pe standul 5 care prindeau si vrand sa-l ajut pe Mitranescu m-am pus si eu pe pescuit :lol: ,am avut ajutoru lu Tata Nitu impartasindu-ne din experienta lui.Mamaliga a fost de baza.Multumiri echipei de pe standul 3 pentru faptul ca m-au suportat pe capul lor :twisted: :twisted: :twisted: scuze daca am deranjat....
Balta Puiesti

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

DrHook scrie:Multam Razvane,atat am putut.Am fost descurajat de la inceput de Vladut din cauza locului tras, dar pe parcurs ne-am mobilizat si cred ca am venit pe un loc bunicel pentru prima participare intr-un concurs mare.Frumoasa este competitia, dar un lucru este sigur, laude au numai castigatori. M-au ambitionat cei de pe standul 5 care prindeau si vrand sa-l ajut pe Mitranescu m-am pus si eu pe pescuit :lol: ,am avut ajutoru lu Tata Nitu impartasindu-ne din experienta lui.Mamaliga a fost de baza.Multumiri echipei de pe standul 3 pentru faptul ca m-au suportat pe capul lor :twisted: :twisted: :twisted: scuze daca am deranjat....
Scuze Genes, am vrut sa scriu 3 nu 4. :D
C. S. PELICANUL

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Luci scrie:
Madalin007 scrie:Felicitari castigatorilor si organozatorilor!

@ Dan Mitranescu

Pentru mine echipa ta este cea castigatoare,ai dovedit inca o data ca esti cel mai bun,din pacate locul unde ai cazut nu tinea peste mare, cum ai spus si tu ai muncit in zadar!
Felicitari atit cistigatorilor pentru rezultate cit si participantilor, ce au dat dovada de fairplay si nu au abandonat pe o vreme care din punctul meu de vedere a facut rafagii fizice :D
Acum referitor la afirmatiile belicoase ale domnului Malin am si eu o mica obiectie... :mrgreen: Din cite imi aduc aminte, cu ceva timp in urma cind domnul Mitranescu era pe podium a facut o afirmatie.. de genul ca :roll: citez:"Moara ofera locuri egale pt. toti participantii...." cum se face ca acum locul e de vina si se minimalizeaza reusita cistigatorilor :?: cred ca avocatul din oficiu s-a incurcat in declaratii......
Foarte frumos... :oops: prefer sa ma opresc aici si sa va felicit pt. impartialitatea de care dati dovada :wink:
@Luci
O parte din ce trebuia sa-ti raspund gasesti si in subsolul postarilor tale asa ca nu mai ma obosesc.

Afirmatia mea legata de faptul ca locurile de pe MV2 sunt relativ egale era facuta pe un regulament normal in care se puncteaza decat cantitatea. Poti sa verifici asta si in acest concurs in clasamentul cantitatilor ca este impartit pe toata balta.

In schimb clasamentul capturilor este dominat strict de standurile din prima parte a baltii si chiar mai precis din zona in care balta are deschiderea cea mai mare.

Deci asa se face ca nu mai sunt locurile egale ... de la regulament vine asta ...

Daca o sa apara regulamente in care fazanii se puncteaza eu unul am sa prefer un stand aici pe net ... castig sigur !

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Luci scrie:
Madalin007 scrie:Felicitari castigatorilor si organozatorilor!

@ Dan Mitranescu

Pentru mine echipa ta este cea castigatoare,ai dovedit inca o data ca esti cel mai bun,din pacate locul unde ai cazut nu tinea peste mare, cum ai spus si tu ai muncit in zadar!
Felicitari atit cistigatorilor pentru rezultate cit si participantilor, ce au dat dovada de fairplay si nu au abandonat pe o vreme care din punctul meu de vedere a facut rafagii fizice :D
Acum referitor la afirmatiile belicoase ale domnului Malin am si eu o mica obiectie... :mrgreen: Din cite imi aduc aminte, cu ceva timp in urma cind domnul Mitranescu era pe podium a facut o afirmatie.. de genul ca :roll: citez:"Moara ofera locuri egale pt. toti participantii...." cum se face ca acum locul e de vina si se minimalizeaza reusita cistigatorilor :?: cred ca avocatul din oficiu s-a incurcat in declaratii......
Foarte frumos... :oops: prefer sa ma opresc aici si sa va felicit pt. impartialitatea de care dati dovada :wink:
Fiecare intelege ce vrea dl. Lucki!!!! :wink:
Oricum, Dan si Florin raman favoriti la casele de pariuri cand vine vb. de MV2,asa arata statistica :lol: :lol: :lol: !!

Luci

Mesaj de Luci »

Dane, departe de mine gindul de a nu iti recunoaste meritele, ba din contra cel putin din partea mea ai toate aprecierile… cel putin pt. recordul in 72 de ore. :wink:
Problema e cu totul alta … nu o sa aprofundez subiectul despre calitatea sau corectitudinea regulamentului, nu sunt nici in masura si nici nu am dispozitia necesara sa fac asa ceva ….eu altceva vroiam sa subliniez… :roll: Atita timp cit platesti taxa , te inscrii si participi inseamna ca iti exprimi acordul tacit asupra regulamentului…si implicit esti de acord cu tot ceea ce e specificat in el . :idea:
Faptul ca tu pretinzi ca ai fost dezavantajat de loc sau de regulament nu e o scuza pt . a nu primi o infringere cu fruntea sus, eu aici vroiam sa punctez… la fairplay. :oops:
Cine vrea sa inteleaga …..intelege.
Toate cele bune si cit mai multe podiumuri… :D

Ps. : O sa fac o paranteza si o sa ii raspund si domnului Malin (sa nu fiu nevoit a posta doua raspunsuri) :de botezat am fost botezat si nu simt nevoia a doua oara… :lol: In al doilea rind, respectandu-i pe cei din jur, te respecti pe tine insuti si aici nu ma refer la botez :wink: ci la elogiile aduse lui Dan in detrimentul celorlalti concurenti. :mrgreen:
Cat despre calitatea postarilor dvs, pana acum mi s-au parut impartiale, poate e asta o scapare, nu stiu, o fi de la vremea de afara sau din greseala in loc de mesaj privat pt. Dan ati postat aici. :oops:
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

@ Lucki
.........poate cititi mai cu atentie postarile mele :wink:......... de critici toti sunteti buni :lol: :lol: :lol: :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Luci scrie:Dane, departe de mine gindul de a nu iti recunoaste meritele, ba din contra cel putin din partea mea ai toate aprecierile… cel putin pt. recordul in 72 de ore. :wink:
Problema e cu totul alta … nu o sa aprofundez subiectul despre calitatea sau corectitudinea regulamentului, nu sunt nici in masura si nici nu am dispozitia necesara sa fac asa ceva ….eu altceva vroiam sa subliniez… :roll: Atita timp cit platesti taxa , te inscrii si participi inseamna ca iti exprimi acordul tacit asupra regulamentului…si implicit esti de acord cu tot ceea ce e specificat in el . :idea:
Faptul ca tu pretinzi ca ai fost dezavantajat de loc sau de regulament nu e o scuza pt . a nu primi o infringere cu fruntea sus, eu aici vroiam sa punctez… la fairplay. :oops:
Toate cele bune si cit mai multe podiumuri… :D
Luci,
M-am inscris la acest gen de concurs in primul rand pentru ca MV2 a devenit o balta de suflet pentru mine. Debutul in concursuri aici l-am avut si totodada unele dintre cele mai frumoase rezultate.
Urmatorul motiv este ca in acest gen de concurs sunt avantajat de "cantitate'' si daca mai plesnesc cativa pesti mari am sanse sa prind podiumul. Asa s-a intamplat si in primavara .

Daca gasesti un singur moment in care eu :
-nu am privit cu frunte sus aceasta infrangere.
-m-am vaitat de regulament . (fiecare organizator face ce vrea si atata timp cat ma inscriu sunt constient de regulile jocului).
-nu mi-am felicitat invingatorii
-am facut un singur comentariu rautacios la adresa cuiva.
-am abandonat competitia .
-nu am stat la festivitatea de premiere.
...sau stie cine altceva ... ai dreptate.

Pana atunci incearca sa nu mai inventezi lucruri pe care doar le banuiesti.

Am fost putin dezamagit de alegerea mea ,obosit si in acelasi timp enervat de nenumaratele driluri cu crapi de 5 kg care nu mai contau. Atata tot !

Daca tu-ti doreai mai mult ...nu ai avut noroc ! :D

P.S. Atata timp cat la concursuri am sa am oameni in spatele standului care ma apreciaza cum pescuiesc si am sa fiu aplaudat chiar si la locul 5 te rog sa ma crezi ca nu mai conteaza ce castig si pe ce loc sunt.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Daca gasesti un singur moment in care eu :
-nu am privit cu frunte sus aceasta infrangere.
-m-am vaitat de regulament . (fiecare organizator face ce vrea si atata timp cat ma inscriu sunt constient de regulile jocului).
-nu mi-am felicitat invingatorii
-am facut un singur comentariu rautacios la adresa cuiva.
-am abandonat competitia .
-nu am stat la festivitatea de premiere.
...sau stie cine altceva ... ai dreptate.

Pana atunci incearca sa nu mai inventezi lucruri pe care doar le banuiesti.

Am fost putin dezamagit de alegerea mea ,obosit si in acelasi timp enervat de nenumaratele driluri cu crapi de 5 kg care nu mai contau. Atata tot !

Daca tu-ti doreai mai mult ...nu ai avut noroc ! :D

P.S. Atata timp cat la concursuri am sa am oameni in spatele standului care ma apreciaza cum pescuiesc si am sa fiu aplaudat chiar si la locul 5 te rog sa ma crezi ca nu mai conteaza ce castig si pe ce loc sunt.[/quote]

Sa speram ca acum esti pe intelesul tuturor :wink: !!

Luci

Mesaj de Luci »

Madalin scrie: Pentru mine echipa ta este cea castigatoare,ai dovedit inca o data ca esti cel mai bun,din pacate locul unde ai cazut nu tinea peste mare, cum ai spus si tu ai muncit in zadar!

:mrgreen: In ritmul asta continuam la nesfirsit.
Ok,din respect pt. voi si pentru ceilalti cititori,o sa zic ca mi s-a parut mie nelalocul ei remarca lui Madalin... :roll:
Permiteti-mi sa ma retrag, e ultima postare in acest topic.
Inchei urindu-va o seara placuta.
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”