Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Scuze Genes, am vrut sa scriu 3 nu 4.DrHook scrie:Multam Razvane,atat am putut.Am fost descurajat de la inceput de Vladut din cauza locului tras, dar pe parcurs ne-am mobilizat si cred ca am venit pe un loc bunicel pentru prima participare intr-un concurs mare.Frumoasa este competitia, dar un lucru este sigur, laude au numai castigatori. M-au ambitionat cei de pe standul 5 care prindeau si vrand sa-l ajut pe Mitranescu m-am pus si eu pe pescuit,am avut ajutoru lu Tata Nitu impartasindu-ne din experienta lui.Mamaliga a fost de baza.Multumiri echipei de pe standul 3 pentru faptul ca m-au suportat pe capul lor
![]()
![]()
scuze daca am deranjat....
@LuciLuci scrie:Felicitari atit cistigatorilor pentru rezultate cit si participantilor, ce au dat dovada de fairplay si nu au abandonat pe o vreme care din punctul meu de vedere a facut rafagii fiziceMadalin007 scrie:Felicitari castigatorilor si organozatorilor!
@ Dan Mitranescu
Pentru mine echipa ta este cea castigatoare,ai dovedit inca o data ca esti cel mai bun,din pacate locul unde ai cazut nu tinea peste mare, cum ai spus si tu ai muncit in zadar!![]()
Acum referitor la afirmatiile belicoase ale domnului Malin am si eu o mica obiectie...Din cite imi aduc aminte, cu ceva timp in urma cind domnul Mitranescu era pe podium a facut o afirmatie.. de genul ca
citez:"Moara ofera locuri egale pt. toti participantii...." cum se face ca acum locul e de vina si se minimalizeaza reusita cistigatorilor
cred ca avocatul din oficiu s-a incurcat in declaratii......
Foarte frumos...prefer sa ma opresc aici si sa va felicit pt. impartialitatea de care dati dovada
Fiecare intelege ce vrea dl. Lucki!!!!Luci scrie:Felicitari atit cistigatorilor pentru rezultate cit si participantilor, ce au dat dovada de fairplay si nu au abandonat pe o vreme care din punctul meu de vedere a facut rafagii fiziceMadalin007 scrie:Felicitari castigatorilor si organozatorilor!
@ Dan Mitranescu
Pentru mine echipa ta este cea castigatoare,ai dovedit inca o data ca esti cel mai bun,din pacate locul unde ai cazut nu tinea peste mare, cum ai spus si tu ai muncit in zadar!![]()
Acum referitor la afirmatiile belicoase ale domnului Malin am si eu o mica obiectie...Din cite imi aduc aminte, cu ceva timp in urma cind domnul Mitranescu era pe podium a facut o afirmatie.. de genul ca
citez:"Moara ofera locuri egale pt. toti participantii...." cum se face ca acum locul e de vina si se minimalizeaza reusita cistigatorilor
cred ca avocatul din oficiu s-a incurcat in declaratii......
Foarte frumos...prefer sa ma opresc aici si sa va felicit pt. impartialitatea de care dati dovada
Luci,Luci scrie:Dane, departe de mine gindul de a nu iti recunoaste meritele, ba din contra cel putin din partea mea ai toate aprecierile… cel putin pt. recordul in 72 de ore.![]()
Problema e cu totul alta … nu o sa aprofundez subiectul despre calitatea sau corectitudinea regulamentului, nu sunt nici in masura si nici nu am dispozitia necesara sa fac asa ceva ….eu altceva vroiam sa subliniez…Atita timp cit platesti taxa , te inscrii si participi inseamna ca iti exprimi acordul tacit asupra regulamentului…si implicit esti de acord cu tot ceea ce e specificat in el .
![]()
Faptul ca tu pretinzi ca ai fost dezavantajat de loc sau de regulament nu e o scuza pt . a nu primi o infringere cu fruntea sus, eu aici vroiam sa punctez… la fairplay.![]()
Cine vrea sa inteleaga …..intelege.
Toate cele bune si cit mai multe podiumuri…![]()