Vladut Mateianu scrie:In Ungaria pescuiesc sute de pescari romani, in special cei din zona Ardealului.... nu te gandi doar la competitie, ma refer in primul rand la pescuitul de distractie !
Ce imi pare rau este ca acesti pescari au facut Baia Mare de ras, sunt primii pescari (dovediti) ca au furat crapi de pe balti catch&release..... cand te prinde cu pestele taiat pe burta in portbagaj nu prea mai ai ce sa adaugi.... pacat de nea Soni...l-am crezut OM !

domnilor,este regretabil acest incident,asta insa nu inseamna ca toti pescarii din baia mare fura peste!!!
exista pescari care promoveaza cu demnitate pescuitul in sistem prinde si elibereaza!de aici si pana la a induce ideea ca pescarii din Baia Mare sunt Toti hoti este o cale lunga!imi amintesc de acuzatiile de furt din finala campionatului national de crap!asta nu inseamna ca noi va consideram pe toti la fel!
este regretabil acest incident,repet,dar va anunt cu aceasta ocazie ca mai suntem o mana de oameni in baia mare care nu furam peste.NICI DIN UNGARIA!
DE NICAIERI!