DESFASURARE CUPA INTERNATIONALA A ROMANIEI SARULESTI 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: DESFASURARE CUPA INTERNATIONALA A ROMANIEI SARULESTI 201

Mesaj de RazvanG »

dannC scrie:
Vladut Mateianu scrie:In Ungaria pescuiesc sute de pescari romani, in special cei din zona Ardealului.... nu te gandi doar la competitie, ma refer in primul rand la pescuitul de distractie !

Ce imi pare rau este ca acesti pescari au facut Baia Mare de ras, sunt primii pescari (dovediti) ca au furat crapi de pe balti catch&release..... cand te prinde cu pestele taiat pe burta in portbagaj nu prea mai ai ce sa adaugi.... pacat de nea Soni...l-am crezut OM ! :(

domnilor,este regretabil acest incident,asta insa nu inseamna ca toti pescarii din baia mare fura peste!!!
exista pescari care promoveaza cu demnitate pescuitul in sistem prinde si elibereaza!de aici si pana la a induce ideea ca pescarii din Baia Mare sunt Toti hoti este o cale lunga!imi amintesc de acuzatiile de furt din finala campionatului national de crap!asta nu inseamna ca noi va consideram pe toti la fel!
este regretabil acest incident,repet,dar va anunt cu aceasta ocazie ca mai suntem o mana de oameni in baia mare care nu furam peste.NICI DIN UNGARIA!
DE NICAIERI!
Dar si in situatia in care niste pescari de la Bucuresti erau prinsi ca furau cu o asa nesimtire si salbaticie....tot asa se forma circulara,cutarica si cutarica au facut Bucurestiul de rusine.Este clar ca mai sunt si oameni corecti insa aia care au furat nu sunt oameni...sunt animale :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dan, nu era nicio acuza adusa pescarilor din Baia Mare (mai ales ca si eu sunt tot de acolo, stadionul purtand chiar numele tatalui meu ! :wink: ), era vorba despre ACESTI 3 pescari care au fost prinsi cu crapii in portbagaj.... iar unul dintre ei era pescar vechi, care a participat la multe competitii. Acum ma gandesc daca acum a fost sau nu prima oara cand a trisat.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dannC

Mesaj de dannC »

nu pot sa te contrazic vladut,fapta e fapta si dovedita,voiam doar sa atrag atentia ca nu toti pescarii din baia mare sunt asa,suntem cativa care vom sta cu fruntea sus la orice competitie,vom bea un pahar de horinca cu oricine si veti vedea ca stim sa castigam si sa pierdem cu demnitate.
ps!un singur pescar dintre cei 3 este din baia mare,ceilalti 2 fiind din alta parte!(asta nu e o scuza)
multumesc mult pt intelegere

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

dannC scrie:nu pot sa te contrazic vladut,fapta e fapta si dovedita,voiam doar sa atrag atentia ca nu toti pescarii din baia mare sunt asa,suntem cativa care vom sta cu fruntea sus la orice competitie,vom bea un pahar de horinca cu oricine si veti vedea ca stim sa castigam si sa pierdem cu demnitate.
ps!un singur pescar dintre cei 3 este din baia mare,ceilalti 2 fiind din alta parte!(asta nu e o scuza)
Corect , doar nea Soni este din Baia Mare , si mi-e greu sa cred ca a participat la asa cava :shock:
<°))))))><
><((((((°>

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Incredibil!!!!In locul lor mi-as da foc la rod-pod...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

dannC scrie:nu pot sa te contrazic vladut,fapta e fapta si dovedita,voiam doar sa atrag atentia ca nu toti pescarii din baia mare sunt asa,suntem cativa care vom sta cu fruntea sus la orice competitie,vom bea un pahar de horinca cu oricine si veti vedea ca stim sa castigam si sa pierdem cu demnitate.
Stai linistit Danut. SI tu Razvane. Eu sunt un veritabil metis de ardelean cu mitic si tot nu ma reprezinta asa ceva insa am sa combat fenomenul asta indiferent de cine o sa fie vorba. Sunt naturalizat la "ora exacta" si nu mi-e jena nici de unii nici de altii insa de data asta ar trebui stigmatizati sa se stie ca nu numai romii fura. Sau romanii. Cat despre viitoare participari sau primiri pe balti?!... doar cine vrea sa intre in complicitate cu ei.
p.s. Dl-ui ANDREI I.- cam asta inteleg eu prin "gherle suspecte" :D .
Urban culture.

Luci

Mesaj de Luci »

Felicitari echipei castigatoare Ghita si Bogdan, un rezultat care vorbeste de la sine...
Cipica jos palaria pentru organizare.
Ps.: Cosmine nu te- am uitat dar „cineva” trebuie sa puna sampania la rece pentru a celebra evenimentul :wink:
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

Tudor Cosmin

Mesaj de Tudor Cosmin »

K, Luci!!!!
CAMPION NATIONAL 2011 & 2014 & 2015 & 2016

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Luci scrie: ...Cosmine nu te- am uitat dar „cineva” trebuie sa puna sampania la rece pentru a celebra evenimentul :wink:
:shock: Vin si eu... :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Tudor Cosmin

Mesaj de Tudor Cosmin »

Cu cea mai mare placere!!!
CAMPION NATIONAL 2011 & 2014 & 2015 & 2016

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”