Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI

Mesaj de Dan Mitranescu »

Sakal scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Cand treci prin judetul Arad intra in satul Fiscut, intreaba localnici daca il cunosc pe Saky si ce a facut el pentrut o familie cu 8 copii !! dupa ce afli ce donatie am facut sa te pui sa branconezi mult si bine ca sa poti plati suma de care vorbesti !! vai de pola ta si de lichiditatile tale !!
nu vezi ca deja esti penal rau de tot ! ai uitat ca acum un an te a luat Nae cu el in echipa si erai bucuros de iti dadeai cu curu de pamant ca esti pe Sarulesti.
Belitura aia de Daie albastra de prin 1970 cu care unblii la branconat o mai ai ?????? :lol: :lol: :lol:

ps
stai numa linistit ca o sa apara si dovezile ! :wink:
Minti intruna bai Saky ... Adu tu dovezi daca vrei sa dovedesti ca esti asa inima mare. Eu am spus ca platesc toate donatiile tale . Nu-mi vrei banii (inapoi :D ) sau decat gura este de tine .

Legat de participarea mea pe Sarulesti pe care o aduci tu aminte iar ti-a vomitat piticul : NU AM PARTICIPAT CU NAE IN ECHIPA !!!!! Bucuria mea a fost ca am participat cu Maty si nu ca m-a sponsorizat cineva !!!

Si ajungem la Dacia mea : daca te mai iei de ea te mai plimb o data cu caiacul !!! :lol:

PS Fremat de nerabdare sa aduci dovezile si sa ramai cu ele . Oricum am dat o chermeza cu baietii de banii tai si nu stiu de unde-i inapoiem ! :lol: :lol: :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

cimpoieru razvan scrie:poate ca porumbul este mai bun ca boilesul ! de ce radeti de cei care pescuie la porumb, de buget ce parere aveti >?
poate ca era mai bine daca nu ar fi fost taxe de 2000-3000 de euro, mai sunt si alte echipe care au pescuit 4 si nu ii mai acuza nimeni pentru ca sunt oameni cu bani. asa e dle. nini horn ? :roll:
:D
Asa-mi place de tine ! :D

Asta incerc si eu sa fac : sa incurajez pescarii fara posibilitati materiale ,dar care au pasiunea in sange.

Sunt inteles gresit si se crede ca am ceva cu boiliesurile sau cu cei care le folosesc . Nu este adevarat !

Respect munca si ambitia pentru ca pescuitul este totusi un sport !

MIRON

Mesaj de MIRON »

mitranescule ,daca se dovedeste ca oamenii tai au fraudat sarulestiul sint sigur ca nu vor mai fi primiti la alt concurs,decit poate la cele organizate de gruparea ta .asa ca bucura-te cit mai ai timp!citeva clipe :D

Dan Mitranescu
Veteran

MIRON scrie:mitranescule ,daca se dovedeste ca oamenii tai au fraudat sarulestiul sint sigur ca nu vor mai fi primiti la alt concurs,decit poate la cele organizate de gruparea ta .asa ca bucura-te cit mai ai timp!citeva clipe :D
"Fraudarea" de care vorbesti tu a fost facuta de mai mult de jumatate din echipe si a fost acceptata de arbitrii si organizatori.

Nu au pescuit cu mai multe lansete , nu au luat peste de la altii , nu au modificat listele de arbitraj , nu au omorat pesti ,nu au plecat de disperati pe balta cu masina sa arunce standurile in sus , nu au facut nimic ilegal !!!

Aceasta scorneala este izvorata din neputinta si din invidie fata de niste incepatori care niciodata nu veneau pe Sarulesti cu gandul sa fure ceva !!!

Nu s-au ascuns cu nimic si nu s-au gandit niciodata ca vor fi acuzati de ceva atata timp cat arbitrii au stat in spatele lor !

Daca gresau cu ceva era normal sa primeasca un avertisment ,dar nu s-a pus problema de asa ceva niciodata pentru ca nu au facut ceva in plus fata de majoritatea echipelor.

Au fost 4 in stand ,dar au pescuit numai 3 ! Nu am fost acolo , dar nu aveau nici un interes sa ma minta . Nu interveneam daca aveam cea mai mica banuiala ca au trisat cu ceva !!!

Saky

Mesaj de Saky »

@Mitranescule

Stai linistit ca nu am ce sa dovedesc in fata lu nimeni, mai ales in fata ta !! :!:
ti am spus doar ca daca treci vreodata prin zona sa verifici pentru linistea ta.si nu te mai tot pronunta ca tu faci plati findca stie toata lumea cine esti si ce lichiditati conduci prin buzunare. :lol: :lol: :lol:
cat despre bani te asigura ca pot cumpara oricand si la orcie ora vreo 20 ca tine (cu tot cu casa si Dacie) :wink:
daca erai mai destept iti dadeai seama ca ma pis pe diferenta aia de 4000 e de la premiu !! pe mine ma intereseaza cupa aia ieftina pe care mi ati ciordito cu nerusinare !!!!!
tot pentru cultura ta generala sa sti ca eu stric anual pe pescuit cam cat ai tu pe numele tau(poate chiar dublu)si prin buzunare. :wink:

ps
daca ma mai faci o data mincinos jur ca stam altfel de vorba !!

Nini

Mesaj de Nini »

cimpoieru razvan scrie:poate ca porumbul este mai bun ca boilesul ! de ce radeti de cei care pescuie la porumb, de buget ce parere aveti >?
poate ca era mai bine daca nu ar fi fost taxe de 2000-3000 de euro, mai sunt si alte echipe care au pescuit 4 si nu ii mai acuza nimeni pentru ca sunt oameni cu bani. asa e dle. nini horn ? :roll:
@cimpoerul razvan
In primul rand, habar nu am cine sunteti.
Faceti cumva o aluzie la noi sau nu mai inteleg eu bine romaneste ??? :roll:
Noi am muncit pe rupte domnule. Am avut cativa vizitatori atata tot.
Si pentru interesul dumneavoastra, am avut la ora 10 si 10 un crap de 17 kg urmat la scurt timp de alti 2.
Deci daca faceam manevre de "oameni cu bani" luam locul 3 .
Asa ca te rog sa te abtii, mai ales ca nici nu ma cunosti :wink:

@Costelus
mai sunt locuri in toamna, am vb eu cu Paco.

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

@nini
ce nu este clar ? vorbim romaneste : CARE DIN CEI 4 CARE AU FOST LA TINE IN STAND NU A ATINS LANSETELE ? fi corect. :roll:

Nini

Mesaj de Nini »

cimpoieru razvan scrie:@nini
ce nu este clar ? vorbim romaneste : CARE DIN CEI 4 CARE AU FOST LA TINE IN STAND NU A ATINS LANSETELE ? fi corect. :roll:
Bai OMULE, hai ca deja ma scoti din sarite. Eu nu stiu nimic. Poate cand am fost la Bucuresti luni sa va iau voua diplomele,
a venit cineva si eu nu stiu. Daca stii tu ceva spune , daca nu evita te rog numele meu in asemenea scandaluri de tot rahatul.

Dan Mitranescu
Veteran

Sakal scrie:@Mitranescule

Stai linistit ca nu am ce sa dovedesc in fata lu nimeni, mai ales in fata ta !! :!:
ti am spus doar ca daca treci vreodata prin zona sa verifici pentru linistea ta.si nu te mai tot pronunta ca tu faci plati findca stie toata lumea cine esti si ce lichiditati conduci prin buzunare. :lol: :lol: :lol:
cat despre bani te asigura ca pot cumpara oricand si la orcie ora vreo 20 ca tine (cu tot cu casa si Dacie) :wink:
daca erai mai destept iti dadeai seama ca ma pis pe diferenta aia de 4000 e de la premiu !! pe mine ma intereseaza cupa aia ieftina pe care mi ati ciordito cu nerusinare !!!!!
tot pentru cultura ta generala sa sti ca eu stric anual pe pescuit cam cat ai tu pe numele tau(poate chiar dublu)si prin buzunare. :wink:

ps
daca ma mai faci o data mincinos jur ca stam altfel de vorba !!
Cu toata cultura mea geografica stiam ca Aradul este oras ,dar vad ca ma contrazici tot timpul !

O dai in "donatii" parca esti in campania electorala , o dai in bani parca ai fi cine stie ce Becalica , o dai in amenintari parca ai fi Zmarandache si cand colo Vasile al meu este de doua ori mai mare ca tine ...

Ce sa ma apuc sa-ti spun ca nu ai scoala cat am eu vacante , ca am masina de doua ori mai scumpa ca a ta , ca am trecut de milion fara sa ma ajute mamica si taticu , ca te bat chiar daca sunt legat la ochi si cu o mana la spate , ca am realizat in pescuit ce tu nici nu ai sa visezi macar ... nu fac asta pentru ca devin banal ca si tine ! :D

E un site de pescuit asa ca hai sa ne destindem putin . Nu mai vorbi urat ca nu ne sta bine ca niste vedete de topic-uri ce suntem. :D

P.S. Daca vrei cupa avem una de vanzare ! :lol: :lol: :lol:

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

ha,ha ce vam zis io. nu vreti sa ascultati pa pamfil. vam avertizat de braconeri astia. ce ai facut mitranescule. vezi ca tio trage sacalu.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”