Minti intruna bai Saky ... Adu tu dovezi daca vrei sa dovedesti ca esti asa inima mare. Eu am spus ca platesc toate donatiile tale . Nu-mi vrei banii (inapoiSakal scrie:Dan Mitranescu scrie:
Cand treci prin judetul Arad intra in satul Fiscut, intreaba localnici daca il cunosc pe Saky si ce a facut el pentrut o familie cu 8 copii !! dupa ce afli ce donatie am facut sa te pui sa branconezi mult si bine ca sa poti plati suma de care vorbesti !! vai de pola ta si de lichiditatile tale !!
nu vezi ca deja esti penal rau de tot ! ai uitat ca acum un an te a luat Nae cu el in echipa si erai bucuros de iti dadeai cu curu de pamant ca esti pe Sarulesti.
Belitura aia de Daie albastra de prin 1970 cu care unblii la branconat o mai ai ??????![]()
![]()
![]()
ps
stai numa linistit ca o sa apara si dovezile !

Legat de participarea mea pe Sarulesti pe care o aduci tu aminte iar ti-a vomitat piticul : NU AM PARTICIPAT CU NAE IN ECHIPA !!!!! Bucuria mea a fost ca am participat cu Maty si nu ca m-a sponsorizat cineva !!!
Si ajungem la Dacia mea : daca te mai iei de ea te mai plimb o data cu caiacul !!!

PS Fremat de nerabdare sa aduci dovezile si sa ramai cu ele . Oricum am dat o chermeza cu baietii de banii tai si nu stiu de unde-i inapoiem !