Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Cezar Bibu
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI

Mesaj de Cezar Bibu »

stimati combatanti ,

aveti cunostinta, domnii Paco sau Raduta au citit vreodata comentariile care au fost referitoare la concursurile de la Sarulesti? Sau poftim, s-o luam altfel, i-a interesat ca un concurs desfasurat acolo sa aiba o mediatizare mai profesionista, cu prezentarea totala a echipelor, cu numele tuturor concurentilor, cu prezentarea completa a locurilor de pescuit , cu rezultate partiale, etc ?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cimpoieru razvan scrie:de ce oare cand apare numele tau sau numele clubului tau trebuie sa fie doar la scandal si la furtisaguri ? poate ai un raspuns plauzibil pe care poti sal si demonstrezi, nu ca afirmatia de mai sus pe care nici tu nu o crezi. :oops:
Numele meu sau numele clubului apar cand este vorba de podiumuri :D . Cred ca de aici apar problemele. Nu ai de unde sa stii ... Nimeni nu contesta locurile 4......52 ! :D

Sunt echipe mult mai titrate care au trecut prin aceleasi probleme atunci cand castigau la rand concursuri. Noi ,aici sus, ne-am obisnuit !
:D

Nu stiu ce ai cu mine ? Ne cunoastem ? Ai vorbit vreodata cu mine ca sa ma cunosti ?
Ai ceva cu clubul meu sau cu persoane de acolo si generalizezi situatia ?

Buhac

Mesaj de Buhac »

Stie cineva daca mai sunt locuri pentru la toamna?

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

@ Dan Mitranescu
,nr de tel al unuia dintre arbitri:00447817543269. jackie ,arbitru care a stat de paza la standul 10 trei nopti :!:
roaga-i sa-ti trimita macar pozele sa vada toti pescarii adevarul.

Dan Mitranescu
Veteran

dan _city_center scrie:@ Dan Mitranescu
,nr de tel al unuia dintre arbitri:00447817543269. jackie ,arbitru care a stat de paza la standul 10 trei nopti :!:
roaga-i sa-ti trimita macar pozele sa vada toti pescarii adevarul.
Suna tu ... eu am zis ca platesc ! :D

Doar nu crezi ca ma dau singur in fapt ! :D

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie: mitranescule,
si pescarii de crap se simt complexati in fata acestor aparitii.
daca au inima in ei vin la cupa cupelor unde au posibilitatea sa se afirme la specia lor preferata si anume tenul?
poate o sa fie si noroi...
Au fost si la MV 2 in primavara si au luat podiumul ( numai pe romanesc !!! ), merg si saptamana viitoare pe Chiroiu , sigur vin si la Hobaia , chiar si la calificari ...

Nu au (avem) o specie preferata, decat pescuim in limitele regulamentului . :D

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Iorgos

stai putin sa ai si tu o problema cu raduta lacke si atunci sa vezi ce "dreptate" ai sa le mai dai...

are dreptatr Andrei, esti de putin timp in fenomen si nu sti ce s-a-ntamplat in trecut.

sa nu mai traiesti cu impresia gresita, spun eu, ca toti sunt integrii ca tine.

@ Cezar Bibu

cred ca cei nemultumiti ar trebuii sa uite ca exista sarulestiul...ce pacat de asa o balta extraordinara.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Saky

Mesaj de Saky »

Dan Mitranescu scrie:
Sakal scrie: tu nu te mai pronunta ca platesti premiul daca se dovedeste ceva! stie tota lumea ca nu prea ai de unde. s au atatia bani ai facut di branconaj ???
:D
Iar o dai in bara cu presupunerile tale ! Cred ca "lumea" la care te referi tu intotdeauna este un pitic artagos de pe creierul tau :D

Cei 3 cu caiacul au fost sponsorizati de mine (bineanteles ca mi-am luat "parte" :D ) datorita faptului ca sunt niste pescari cu multa inima in ei ,trecuti prin multe noroaie ,dar care erau complexati de "fitele" multora din pescuit. Am avut incredere in ei si totodata ...profit ! :D

Vrajeala cu azilul de batrani nu o inghit niciodata !

Si pentru asta uite inca una : Daca faci dovada ca ai facut vreo donatie in viata ta eu platesc suma respectiva ! Hai ca asta este mai simplu !

Asta ca sa vezi cum stau lucrurile cu sinceritatea ta si cu lichiditatile mele !
Cand treci prin judetul Arad intra in satul Fiscut, intreaba localnici daca il cunosc pe Saky si ce a facut el pentrut o familie cu 8 copii !! dupa ce afli ce donatie am facut sa te pui sa branconezi mult si bine ca sa poti plati suma de care vorbesti !! vai de pola ta si de lichiditatile tale !!
nu vezi ca deja esti penal rau de tot ! ai uitat ca acum un an te a luat Nae cu el in echipa si erai bucuros de iti dadeai cu curu de pamant ca esti pe Sarulesti.
Belitura aia de Daie albastra de prin 1970 cu care unblii la branconat o mai ai ?????? :lol: :lol: :lol:

ps
stai numa linistit ca o sa apara si dovezile ! :wink:

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Pentru cei 2000 euro platiti nu am avut nici macar un semn care sa ne arate unde este standul; am asteptat cam 1 ora sa vina dl Raduta sa ni-l arate .Mai multe echipe au avut 4 membri ,care puteau sa pescuiasca si sa faca orice pentru ca nimeni nu venea in control.
PS: Sakal mortul de la groapa nu se mai intoarce.

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

poate ca porumbul este mai bun ca boilesul ! de ce radeti de cei care pescuie la porumb, de buget ce parere aveti >?
poate ca era mai bine daca nu ar fi fost taxe de 2000-3000 de euro, mai sunt si alte echipe care au pescuit 4 si nu ii mai acuza nimeni pentru ca sunt oameni cu bani. asa e dle. nini horn ? :roll:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”