Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Numele meu sau numele clubului apar cand este vorba de podiumuricimpoieru razvan scrie:de ce oare cand apare numele tau sau numele clubului tau trebuie sa fie doar la scandal si la furtisaguri ? poate ai un raspuns plauzibil pe care poti sal si demonstrezi, nu ca afirmatia de mai sus pe care nici tu nu o crezi.
Suna tu ... eu am zis ca platesc !dan _city_center scrie:@ Dan Mitranescu
,nr de tel al unuia dintre arbitri:00447817543269. jackie ,arbitru care a stat de paza la standul 10 trei nopti![]()
roaga-i sa-ti trimita macar pozele sa vada toti pescarii adevarul.
Au fost si la MV 2 in primavara si au luat podiumul ( numai pe romanesc !!! ), merg si saptamana viitoare pe Chiroiu , sigur vin si la Hobaia , chiar si la calificari ...andrei vladeanu scrie: mitranescule,
si pescarii de crap se simt complexati in fata acestor aparitii.
daca au inima in ei vin la cupa cupelor unde au posibilitatea sa se afirme la specia lor preferata si anume tenul?
poate o sa fie si noroi...
Cand treci prin judetul Arad intra in satul Fiscut, intreaba localnici daca il cunosc pe Saky si ce a facut el pentrut o familie cu 8 copii !! dupa ce afli ce donatie am facut sa te pui sa branconezi mult si bine ca sa poti plati suma de care vorbesti !! vai de pola ta si de lichiditatile tale !!Dan Mitranescu scrie:Sakal scrie: tu nu te mai pronunta ca platesti premiul daca se dovedeste ceva! stie tota lumea ca nu prea ai de unde. s au atatia bani ai facut di branconaj ???![]()
Iar o dai in bara cu presupunerile tale ! Cred ca "lumea" la care te referi tu intotdeauna este un pitic artagos de pe creierul tau![]()
Cei 3 cu caiacul au fost sponsorizati de mine (bineanteles ca mi-am luat "parte") datorita faptului ca sunt niste pescari cu multa inima in ei ,trecuti prin multe noroaie ,dar care erau complexati de "fitele" multora din pescuit. Am avut incredere in ei si totodata ...profit !
![]()
Vrajeala cu azilul de batrani nu o inghit niciodata !
Si pentru asta uite inca una : Daca faci dovada ca ai facut vreo donatie in viata ta eu platesc suma respectiva ! Hai ca asta este mai simplu !
Asta ca sa vezi cum stau lucrurile cu sinceritatea ta si cu lichiditatile mele !