pontonul 1 cica are 16-17 pesti, la fel si cei de pe A3 , in schimb A2.....Madalin Dirla scrie:pontonul 1 avea acum 2 ore 6 pesti la saci si aveau trasatura in timp ce vb. cu ei
Forzza !!!
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
pontonul 1 cica are 16-17 pesti, la fel si cei de pe A3 , in schimb A2.....Madalin Dirla scrie:pontonul 1 avea acum 2 ore 6 pesti la saci si aveau trasatura in timp ce vb. cu ei
oanavictor scrie:copy din pm adresat mie de catre guru teleormanu ''
Dl Oana nu va suparati ca sa deschid o asemenea academie trebuie sa trec pe la Dv ??? Nu va suparati ca va intreb v-am deranjat cu ceva am scris cumva ceva legat la adresa dv sau cum ?Si inca ceva chiar nu va cunosc chiar nu stiu cine sinteti cumva vre-un campion mondial fost sau actual sau cum ? Pe unde pescuiti dv ?Sinteti cumva pescar si eu nu am aflat ?Nu v-am vazut pe nici o balta ,nu v-am vazut pe la nici un concurs sincer nu stiu cine sinteti .Cumva ceva pe la AGVPS sau nu mai stiu care asociatie care rupeti scaunele pe acolo ?Sper sa ne intalnim si la un pescuit pe balta ca vad ca la academie va pricepeti si la ironii deasemenea .Daca va ia astia scaunul ce va faceti ?Cred ca atunci va apucati si dumneavoastra de pescuit .Ca fenomenul vad ca il cunoasteti din postarile altora .
La ora 17 am plecat eu de pe balta si A1 prindeau bine rau,A3 inca asteptau.zfcristian scrie:pontonul 1 cica are 16-17 pesti, la fel si cei de pe A3 , in schimb A2.....Madalin Dirla scrie:pontonul 1 avea acum 2 ore 6 pesti la saci si aveau trasatura in timp ce vb. cu ei
Forzza !!!
arsinel scrie:La ora 17 am plecat eu de pe balta si A1 prindeau bine rau,A3 inca asteptau.[/quozfcristian scrie:pontonul 1 cica are 16-17 pesti, la fel si cei de pe A3 , in schimb A2.....Madalin Dirla scrie:pontonul 1 avea acum 2 ore 6 pesti la saci si aveau trasatura in timp ce vb. cu ei
Forzza !!!
mai prindea si altcineva tare ??
popescu59 scrie:Sincer o spun cu mina pe inima NU STIU CINE ESTE OANA VICTOR si nici nu ma intereseaza sa stiu cine este .si sunt convins ca sunt multi care habar nu au cine este oana victor si nici macar nu ii intereseaza acest personaj care la fel ca unii de pe aici nu stie decit sa mistocareasca si sa jigneasca .