Felicitari HNV

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Cumva pe apa mai putin adanca?Vladut Mateianu scrie: S-a incalzit putin, pestele a inceput sa colaboreze in anumite locuri...![]()
Vladut Mateianu scrie:Logic asa era, dar se prinde pe zona pontoanelor, in special pontonul 1 !
Sa nu uitam ca nici ei nu au prins nimic doua zileMadalin Dirla scrie:Sa nu uitam ca baietii au castigat CUPA IERNII![]()
Si chiar au fost vecinii mei de stand ...in B -uri , in C putin mai departe !!! Si nimic ....dar cica "si-au dat seama cum sa pescuiasca " ....asta spunandui-o unuia din partenerii mei ....eu, imprumutandu-le si un rod pod ca nu aveau decat unu ..aroganta maxima ....!!!! Iar eu nu inghit asa ceva ...Dan Badarcea scrie:Sa nu uitam ca nici ei nu au prins nimic doua zileMadalin Dirla scrie:Sa nu uitam ca baietii au castigat CUPA IERNII![]()
stefan probabil se refereau ca si-au dat seama cum sa pescuiasca pe ponton 1 nu cred ca fac arogante pentru ca sunt baieti ok si nu trebuie sa gandesti asa despre ei...Stefan B scrie:Si chiar au fost vecinii mei de stand ...in B -uri , in C putin mai departe !!! Si nimic ....dar cica "si-au dat seama cum sa pescuiasca " ....asta spunandui-o unuia din partenerii mei ....eu, imprumutandu-le si un rod pod ca nu aveau decat unu ..aroganta maxima ....!!!! Iar eu nu inghit asa ceva ...Dan Badarcea scrie:Sa nu uitam ca nici ei nu au prins nimic doua zileMadalin Dirla scrie:Sa nu uitam ca baietii au castigat CUPA IERNII![]()
Vladut Mateianu scrie:Va rog sa renuntati la discutiile off-topic. S-a incalzit putin, pestele a inceput sa colaboreze in anumite locuri...![]()
Urmeaza o noapte deosebita, se pot schimba multe !
Ii rog pe cei care au fost azi pe balta in vizita (peste 100 de pescaricarora le multumesc ptr interesul acordat) sa posteze despre cum au vazut atmosfera pe balta ! Iar pe cei care arunca cu cacat din spatele tastelor ii rog sa inceteze, toate au o limita !
@tatae
foarte bine punctat citatul din pierre de coubertin !