Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Noi am scapat..popescu59 scrie:Numai si numai periculosi , aveti grije cind va inscrieti la concursuri. Daca ati vazut ca s-au inscris cei care comenteaza mai sus ocoliti acele concursuri alfel veti fi noi victime sigure.Atentie mare pe MV2 la pestele care taie firele si cred ca trebuie sa va feriti si sa izgoniti si ciinii care misuna pe linga standuri, am inteles ca sunt dresati sa scoata manivelele de la mulinete.
Ultimul sfat si cel mai sigur , va inscrieti la concursuri cu acestia darrrrrrrrrrrrrrrrrrr nu va mutati scaunul dintre lansete adica fie ger vint ploaie sau furtuna nu va ridicati de pe scaunul instalat intre cele 4 lansete.Daca ati mers sa faceti un pipi adio fire adio manivele la mulinete etc.
Ultima de pe balta rugati arbitri sa controleze participanti sa nu detina asupra lor super glue . La cea mai mica neatentie manivela de la mulineta este stropita si lipita cu super glue deci adio peste.Sau cel mai sigur mutati magazinul ClauMar pe balta sa avem de unde cumpara NONSTOP fire si mulinete la nevoie .![]()
![]()
Aoleu sa merg si eu la Senzor ca am de recuparat un cort peste care a cazut Bat Mann.
..................popescu59 scrie: In afara de faptul ca am tras cel mai prost loc de pe balta