Desfasurare Cupa Revansa Iernii 2012

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
otto_ph
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Revansa Iernii 2012

Mesaj de otto_ph »

trandafir scrie:MULTUMIM = BOGDAN DRAGAN -DAN BADARCEA -IOHANN
FELICITARI GOGU-CIOARA -VLADUT
FELICITARI D-LUI VICTOR PETCU PENTRU BALTA
FELICITARI CELORLANTI CASTIGATORI SI PARTICIPANTI
IOHAN AM GASIT BIDONUL CU PROVIZII
PATRAULEA FELICITARII
merci Trandafire . toate cele bune si voua maaaaa! belea de oameni.
Viata este de unica folosinta, n-o cauta la 38!

- Otto Fishing Team -

bujie

Mesaj de bujie »

Iohan,am o visinata de te pun in cap a lu' Trandafir a fost o gluma ,te felicit pt tot ce ai făcut in acest concurs ,ai avut multe concursuri anul asta in care ai fost nr.1 la pescuit dar la asta ai fost nr .1 la caterinca ,oricum ești nr.1 la toate si pt.ca nu a fost locul 1 pe balta eu propun ca fratele Iohan sa fie nr.1 pe balta ,pt.ca anul asta a fost al lui .RESPECT IOHAN si aștept anul 2013 sa Facem un concurs inpreuna FBY .................
Campion național 2013
Brăileanu Florin
Buji Baits COMPETITION

bujie

Mesaj de bujie »

Felicilicitari castigatorilor 1 ,2,3 pe sectoare si Iohan locul 1 pe balta ,felicitări Mădălin si Trandafir niște super colegi de stand dar sa fim sinceri dacă Bb nu avea ceva cu 3k baitts Trandafir nu beneficia de nada cu care a pescuit in ultima noapte dar oricum niște băieți de calitate ,lăsând alte probleme la oparte ați luptat pana la sfârșit si va respect ,ne vedem la anul !!!!
Campion național 2013
Brăileanu Florin
Buji Baits COMPETITION

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Iulian Petre
(Ajungeai sa pescuiesti si sa nadesti din cobra pe malul alaturat ?)

Iulian tata stii ca exista o vorba foarte adevarata teoria ca teoria dar practica ne omoara.Primul lucru care am facut am masurat distanta din mal in mal 134 m totul ok
Cea ce spui tu stiam si noi si asta am si facut am nadit si pescuit la 1-2 m de malul alaturat , am avansat dupa aceea la 5-6 m de mal , am venit si mai spre mijloc , am pescuit si in scara etc.I-am dat plastice , bile , popapuri mici , pasta pe plumbi , am dat si cu momitoare . Nu cred ca a fost varianta sa nu o testam. Intreaba mai clar pe Gheran caruia nu ia venit sa creada ca la modul cum pescuiam nu am avut trasatura , a stat cu noi in stand citeva ore si s-a convins .
In final am ajuns la vorba lui Ulmeanu , pestele nu este pe zona asta si gata .
Asta a fost ,bine ca a fost atmosfera si a compensat. Daca stam sa ne gindim bine nu a mers pe toata balta sectorul A care dadea in 22 de ore peste 500 kg la un stand acum nu cred ca au depasit multi suta de kg in 3 zile asa ca temperatura de afara si apei si-a spus cuvintul.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

La Cupa primaverii sa/mi arati si mie cum dai 134 de metrii cu cobra :wink: .

Acel stand are o singura zona in care prinzi si daca nu o dibuiesti nu prinzi :wink: . Zona este in partea dreapta a standului la limita intre standuri . adica cum vedeai tu cand te uitai in dreapta un stuf ,un golf in pamant (deca stiai ca exista ) si pe urma stalpul de lumina .De la jumatatea stufului pana la golf nu sunt mai mult de 6 metrii si acolo trebuia sa dai .Daca vecinii din dreapta s/au urcat peste tine si ti/au "furat zona fierbinte " au prins :wink: .Ei cum au prins nu te intrebi ? Marian Constantin care este un pescar cu experienta si stie bine MOara sunt sigur ca si/a ajutat colegii de club cu informatii ca stia acest lucru cu zona fierbinte . La cupa Iernii ,pe acel stand a pescuit Mary si eu in locul tau si stia perfect de unde am prins toti pestii mari :wink:

Data viitoare sa ma intrebi de stand ca eu nu sunt secretos si te ajut daca pot si cine ma cunoaste poate confirma acest lucru
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

petre iulian scrie:.... ca eu nu sunt secretos si te ajut daca pot si cine ma cunoaste poate confirma acest lucru
Pana una-alta ...spune-ne ce aprins azi Arsinel pe MV2 :?:
"Keep it simple!"

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

la ora 16 a ajuns pe balta si pana acum a prins 2 pesti in jur de 7 kg .

Pescuieste cu nada care ne/a ramas noua ...bile ,pasta si chiar monturi :wink:

Pescuieste pe standul numarul 2 si nu mai este nimeni pe balta doar el si prietenul Florin .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Aha bravo Arsinel , am o mare curiozitate sa ne spuna la ce ora i s-au taiat firele ca precis il ataca pestele ala nou.

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

petre iulian scrie: .De la jumatatea stufului pana la golf nu sunt mai mult de 6 metrii si acolo trebuia sa dai .Daca vecinii din dreapta s/au urcat peste tine si ti/au "furat zona fierbinte " au prins :wink: .Ei cum au prins nu te intrebi ? Marian Constantin care este un pescar cu experienta si stie bine MOara sunt sigur ca si/a ajutat colegii de club cu informatii ca stia acest lucru cu zona fierbinte . La cupa Iernii ,pe acel stand a pescuit Mary si eu in locul tau si stia perfect de unde am prins toti pestii mari :wink:

Data viitoare sa ma intrebi de stand ca eu nu sunt secretos si te ajut daca pot si cine ma cunoaste poate confirma acest lucru
Partial ai dreptate , au incercat locul ala dar nu au avut trasaturi .... pesti au fost prinsi pe al doilea stalp din dreapta , in stanga lui si curios doar la o singura lanseta care tragea la o ora , la celelalte lansete pozitionate in stanga si in dreapta nu a tras deloc...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual