Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Daniel_Botosani scrie:iohann scrie:FELICITARI FLORIN MASU,JONY TEN SI NICU DINESCU!!!
FELICITARI ROBERT SORBAN,RAZVAN GARCEA SI BANICA COSMIN!!!
FELICITARI PELICANILOR PT CAPTURA IMPRESIONANTA!!!
FELICITARI CELORLALTI CASTIGATORI,PARTICIPANTI SI ORGANIZATORI!!!
personal, nu voi mai fi prezent la aceste concursuri!nu mi se pare corect sa prind 400kg de peste si n-am nicio sansa la nimic,doar ca locul nu tine peste mare!!!!!!!!la concursurile unde se puncteaza si tenul, este necesar clasamentul calitate-cantitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
concursurile calitate-cantitate, erau echilibrate, deoarece iti dadeau sansa sa te ridici macar la unul din clasamente!
la fel am patit si pe stanga gorgan la crapmania,unde am luat in jur de 300kg de peste...
PANA LA URMA CONCURSURILE NU SUNT PT CEI CARE PRIND PESTE?!!!
sunt de acord cu concursurile pe calitate, gen boilesmania sau trophy, unde se puncteaza doar crapul!
ma mir totusi de un lucru f tare!cu toata lumea cu care am vb, majoritatea erau de acord cu mine,unii extrem de revoltati, dar vad ca aici nu scrieti!
de sectorizare, nu mai vorbesc...
La fel am patit si noi la TROFEUL TANCABESTI unde in ultimele 20 minute am pierdut si locul 3 si daca era pe cantitate conduceam balta detasat cu peste 200 kg fata de ceilalti concurenti .....Astea sunt regulile noi le-am aprobat !!!!
PS....Nici eu nu m-am mai inscris la astfel de concursuri decat BOILESMANIA.....
Felicitari concurentilor si castigatorilor !!!!
bert8111 scrie:Daniel_Botosani scrie:iohann scrie:FELICITARI FLORIN MASU,JONY TEN SI NICU DINESCU!!!
FELICITARI ROBERT SORBAN,RAZVAN GARCEA SI BANICA COSMIN!!!
FELICITARI PELICANILOR PT CAPTURA IMPRESIONANTA!!!
FELICITARI CELORLALTI CASTIGATORI,PARTICIPANTI SI ORGANIZATORI!!!
personal, nu voi mai fi prezent la aceste concursuri!nu mi se pare corect sa prind 400kg de peste si n-am nicio sansa la nimic,doar ca locul nu tine peste mare!!!!!!!!la concursurile unde se puncteaza si tenul, este necesar clasamentul calitate-cantitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
concursurile calitate-cantitate, erau echilibrate, deoarece iti dadeau sansa sa te ridici macar la unul din clasamente!
la fel am patit si pe stanga gorgan la crapmania,unde am luat in jur de 300kg de peste...
PANA LA URMA CONCURSURILE NU SUNT PT CEI CARE PRIND PESTE?!!!
sunt de acord cu concursurile pe calitate, gen boilesmania sau trophy, unde se puncteaza doar crapul!
ma mir totusi de un lucru f tare!cu toata lumea cu care am vb, majoritatea erau de acord cu mine,unii extrem de revoltati, dar vad ca aici nu scrieti!
de sectorizare, nu mai vorbesc...
La fel am patit si noi la TROFEUL TANCABESTI unde in ultimele 20 minute am pierdut si locul 3 si daca era pe cantitate conduceam balta detasat cu peste 200 kg fata de ceilalti concurenti .....Astea sunt regulile noi le-am aprobat !!!!
PS....Nici eu nu m-am mai inscris la astfel de concursuri decat BOILESMANIA.....
Felicitari concurentilor si castigatorilor !!!!
bert8111 scrie:Regulile le stiati de la bun inceput,de ce va plageti,mai ales tu Iohan,care vii pe balta in timpul unui concurs la care nu participi,ramai noaptea la bautura si incepi sa tipi!!!
Lucrul asta s-a intamplat pe Trofeul Tancabesti,dar nu scrie nimeni despre asta si sint convins ca Vlad stie!!!
Poate injuraturile care le-ai luat atunci au ainceput sa-si faca efectul!!!