Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
CristianBadislav scrie:Bravo felicitari... asa si trebuie sa te convingi ca balta are potential...george tomescu scrie:Eu cred ca Toni a acceptat criticile. Credeti-ma ca cele de pe balta au fost mai vehemente decat cele de aici.popescu59 scrie:Problema este simpla , daca nu accepti criticile nu ai sa prosperi NICIODATA. Greseli sunt peste tot pe toate baltile iar punctul bun este cind exista nemultumiri.
Este pacat de asa balta sa nu fie ajutat sa faca lucruri bune si frumoase.
Balta nu a spus tot. Este parerea mea.popescu59 scrie: Cind s-a postat concursul i-am spus asa fiului meu , nu merg la acest concurs pentru ca mie nu imi miroase bine balta , prea multe poze cu pesti mari si populari cu peste 1,5-3 kg . Am spus unde se face reclama din asta nu este peste.Si uite ca am avut dreptate , poti sa vii acum cu N mii de scuze adevarul care s-a vazut este ca media pestelui nu depaseste maxim 2 kg.A spus foarte bine cineva mai sus daca se puncta de la 2 kg majoritatea echipelor aveau 0 la cintar .Asa ca balta a spus tot .
Nu poti trage o concluzie dupa o singura pescuiala, mai ales dintr-un concurs.
Asa mica cum este, balta are trei zone diferite: stuful din amonte, partea din mijloc si partea larga din aval.
Echipele care au prins peste mic stiu ele cu ce au pescuit. Dar sunt si pesti peste 2 kg. Destui.
Eu unul o sa mai incerc balta de cateva ori pe zone diferite.
Si pe urma concluziile!
Sincer prima partida la el pe balta nu a fost una cu noroc.. nu am prins nimic..) dar a 2 partida chiar in concurs.. am prins 2 dulapi destul de frumosi si restul pestilor a fost peste 2,5 kg...
POPESCU59 ALTECEVA NU AI DE FACUT DECAT SA STAI PE FORUM SA COMENTEZI LA TOATE TOPICURILE .. CE ZICI SA TE DUCI LA TONY PE BALTA SA VEZI CUM STA TREABA SI DACA ARE SAU NU PESTE...
NU E TOPIC SA COMENTEZI TU... VAD CA TU LE' STII PE TOATE... LASA FRATE LUMEA IN PACE CA E SATULA DE COMENTARIILE TALE... CREDE-MA ...
PUNE MANA SI GASESTETI CEVA DE LUCRU SA MAI LASI OAMENII IN PACE..
Am pescuit pe stand 2,am avut 18 buc. dintre care 8 buc. au fost peste 2 kg si 2 buc. peste 3 kg.osc1or scrie:Daca se va organiza un concurs in care se va puncta de la 2kg, cel putin primele 5 stanuduri nu cred ca vor puncta... sau daca vor puncta, vor fi automat programate pt ultimele 5 locuri din clasament.popescu59 scrie:Cristian daca esti tovaras cu omu suporta criticile alaturi de el si nu te mai umfla asa . Adevarul adevarat este ca nu am ce sa caut la el pe balta in conditiile expuse aici. Daca intradevar vrei sa il ridici intreba de ce nu a platit un arbitru de ce nu a spus pe site sau la lume ca acolo apa curge permanent chestii din astea marunte fara importanta pentru unii pescari ca tine.Am simtit ca este ceva cu balta asta la cita reclama i se face inainte de concurs asa ca nu am spus absolut nimic cu rautate . Concluzia este simpla balta are media pina in 2 kg deci este balta de ciortan si daca vrea sa dezminta ca nu este asa sa puna un concurs cu punctarea de la 2 kg si s-a scos .