Desfasurare Cupa Verii Green Paradise 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
vioril
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Verii Green Paradise 2013

Mesaj de vioril »

mai OAMENI BUNI , lasa-ti naiba tot felul de aberatii ,presupuneri si comparatii . Haide-ti sa ne vedem fiecare gunoaiele din ochi uitandu-ne in oglinda sau cerand ajutorul celor apropiati (SA NE VEDEM BARNELE DIN OCHII NOSTRI INAINTE PAIULUI DIN OCHII ALTORA ) . Nu vreau sa incep tot felul de polemici despre pescuit si nu numai cu diversi utilizatori ai forumurilor de specialitate , dar prea s-au inmultit CRITICII pescuitului la crap si nu numai . Lasati timpul sa treaca pe balta ,nu in fata calculatorului ! , si nu mai dati curs la replici PESCARILOR DE PE NET .

Sa auzim numai de capturi capitale si succesuri (ca la sectorul 5) !
catch & release DOAR DACA E CAZUL

adiO

Mesaj de adiO »

Va salut,

Este cineva pe acest forum care apreciaza ce a facut Toni in minunata locatie?
Stiti care este greseala lui..... incearca sa multumeasca pe toata lumea..........
@ Popescu
si eu am abonament pe Tancabesti de 4 ani si te rog sa ma crezi ca ma duc cu foarte mare placere la Toni ( omul sfinteste locul).
spune-mi te rog un concurs unde nu au fost polemici ...nu suntem noi oare prea carcotasi? ::))
Mi-as dori ca macar 50% din administratori de lacuri sa fie corecti , atenti si cu foarte mult bun simt ca el.
un sfat..nu critica din afara , dute o data pe balta stai de vorba cu el , pescuieste si apoi intra pe forum...iti garantez alte impresii.

cu multa stima!

Adi

CristianBadislav scrie:
george tomescu scrie:
popescu59 scrie:Problema este simpla , daca nu accepti criticile nu ai sa prosperi NICIODATA. Greseli sunt peste tot pe toate baltile iar punctul bun este cind exista nemultumiri.
Eu cred ca Toni a acceptat criticile. Credeti-ma ca cele de pe balta au fost mai vehemente decat cele de aici.
Este pacat de asa balta sa nu fie ajutat sa faca lucruri bune si frumoase.

popescu59 scrie: Cind s-a postat concursul i-am spus asa fiului meu , nu merg la acest concurs pentru ca mie nu imi miroase bine balta , prea multe poze cu pesti mari si populari cu peste 1,5-3 kg . Am spus unde se face reclama din asta nu este peste.Si uite ca am avut dreptate , poti sa vii acum cu N mii de scuze adevarul care s-a vazut este ca media pestelui nu depaseste maxim 2 kg.A spus foarte bine cineva mai sus daca se puncta de la 2 kg majoritatea echipelor aveau 0 la cintar .Asa ca balta a spus tot .
Balta nu a spus tot. Este parerea mea.
Nu poti trage o concluzie dupa o singura pescuiala, mai ales dintr-un concurs.
Asa mica cum este, balta are trei zone diferite: stuful din amonte, partea din mijloc si partea larga din aval.
Echipele care au prins peste mic stiu ele cu ce au pescuit. Dar sunt si pesti peste 2 kg. Destui.
Eu unul o sa mai incerc balta de cateva ori pe zone diferite.
Si pe urma concluziile!
Bravo felicitari... asa si trebuie sa te convingi ca balta are potential...
Sincer prima partida la el pe balta nu a fost una cu noroc.. nu am prins nimic.. :)) dar a 2 partida chiar in concurs.. am prins 2 dulapi destul de frumosi si restul pestilor a fost peste 2,5 kg...
POPESCU59 ALTECEVA NU AI DE FACUT DECAT SA STAI PE FORUM SA COMENTEZI LA TOATE TOPICURILE .. CE ZICI SA TE DUCI LA TONY PE BALTA SA VEZI CUM STA TREABA SI DACA ARE SAU NU PESTE...
NU E TOPIC SA COMENTEZI TU... VAD CA TU LE' STII PE TOATE... LASA FRATE LUMEA IN PACE CA E SATULA DE COMENTARIILE TALE... CREDE-MA ...
PUNE MANA SI GASESTETI CEVA DE LUCRU SA MAI LASI OAMENII IN PACE..

fredd

Mesaj de fredd »

osc1or scrie:
popescu59 scrie:Cristian daca esti tovaras cu omu suporta criticile alaturi de el si nu te mai umfla asa . Adevarul adevarat este ca nu am ce sa caut la el pe balta in conditiile expuse aici. Daca intradevar vrei sa il ridici intreba de ce nu a platit un arbitru de ce nu a spus pe site sau la lume ca acolo apa curge permanent chestii din astea marunte fara importanta pentru unii pescari ca tine.Am simtit ca este ceva cu balta asta la cita reclama i se face inainte de concurs asa ca nu am spus absolut nimic cu rautate . Concluzia este simpla balta are media pina in 2 kg deci este balta de ciortan si daca vrea sa dezminta ca nu este asa sa puna un concurs cu punctarea de la 2 kg si s-a scos .
Daca se va organiza un concurs in care se va puncta de la 2kg, cel putin primele 5 stanuduri nu cred ca vor puncta... sau daca vor puncta, vor fi automat programate pt ultimele 5 locuri din clasament.
Am pescuit pe stand 2,am avut 18 buc. dintre care 8 buc. au fost peste 2 kg si 2 buc. peste 3 kg.

Am avut 2 pesti care mi-au iesit din sac din cauza faptului ca am bagat pietre sa traga pesti la apa rece, iar acest procedeu a fost unul nefericit deoarece a permis pestilor sa se ridice la gura sacului si sa deschida carabina.(cei 2 pesti impreuna cu pestele mort mi ar fi adus un loc 2)dar nu sunt suparat,si cum au spus si colegi de mai sus TOTI TREBUIE SA INVATAM DIN GRESELI IAR POPESCU59 SA NE MAI SCUTEASCA !

Una peste alta consider ca a fost un concurs foarte interesant si o balta foarte frumosa unde voi reveni cu placere.
Felicitari Tony si inca o data felicitari Castigatorilor!
Campeon del Mondo at Titirobil 2010/ 2012/2013
Campeon Olimpico /2012/2016/2020

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Din pacate vad ca ma deranjat . de ce ? A spune adevarul este ceva incorect ? Atunci domnilor va urez sa mergeti la concursuri in care patroni baltii sa dea drumu la apa fiindca se inunda balta , sa aveti parte de cit mai multi pesti morti si daca se poate sa va si descalifice si mai ales sa aveti parte numai de concursuri fara arbitri calificati . Vad ca asta va doriti .Daca am punctat citeva nereguli care trebuiesc indreptate v-ati suparat si nu vad de ce .Oare am scris undeva sa ii taiem capul omului ??? Nu NU am scris ca e normal cind ei 6 mil taxa trebuie sa oferi si ceva conditii firesti pentru un concurs de pescuit .In rest nu am jignit sau ceva de genul asta , dar intodeauna adevarul supara .
Daca va doriti conditiile oferite la acest concurs sa fiti sanatosi .

Toni Comsa
CS SENZOR

Mesaj de Toni Comsa »

domule popescu 59 , banuiesc ca aveti televizor , au fost inundatii in toata tara , nu este asa tot anul , s-a nimerit la acest concurs, ce vroiati sa anulez concursul ? nu vreti mai bine sa inchid balta? sau mai bine sa va vedeti treaba dumneavoastra si pe mine sa ma lasati sa muncesc in continuare pt inbunatatirea baltii.
CS Senzor Team / Field Tester Senzor
Admin. Lacul Green Paradise
http://www.green-paradise.ro

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Da Tony e corect cea ce spui dar trebuie sa intelegi ca nu poti sa le faci tu pe toate intr-un concurs ..Si mai ales cind percepi o taxa trebuie sa oferi de banii aia ceva conditii pentru concurs Cit despre balta nu este problema mea , singura mea nedumerire este ca am vazut la tine pe site numai poze cu pesti de peste 5 kg , care in realitate nu s-au aratat , de ce oare , s-au transformat cumva in cirotanii de sub 2 kg care a fost media la acest concurs ?
Iti doresc numai bine si cit mai multi pescari pe balta la pescuit .Si daca te deranjaza critica trebuie sa specifici pe site ca nu accepti sa fii indrumat sau criticat si totul e ok.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Cateva poze de la concurs din standul nostru
Fişiere ataşate
Standul 5 - jumatatea dreapta
Standul 5 - jumatatea dreapta
SAM_0739.JPG (116.55 KiB) Vizualizat de 875 ori
Standul 5 - jumatatea stanga
Standul 5 - jumatatea stanga
SAM_0738.JPG (116.1 KiB) Vizualizat de 875 ori
Standul 5
Standul 5
SAM_0736.JPG (98.91 KiB) Vizualizat de 875 ori
Critic echilibrat

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Poze
Fişiere ataşate
Echipamentul obligatoriu :)
Echipamentul obligatoriu :)
SAM_0751.JPG (93.01 KiB) Vizualizat de 875 ori
Drumul dintre zona de campare si standul de pescuit
Drumul dintre zona de campare si standul de pescuit
SAM_0741.JPG (158.58 KiB) Vizualizat de 875 ori
Critic echilibrat

Toni Comsa
CS SENZOR

Mesaj de Toni Comsa »

domule popescu in primul rand va rog sa calculati premiile date la acest concurs si profitul ce l-am facut eu , in al doilea rand din piscicultura putina ce o stiu eu si din pescuitul prost ce il practic , stiu ca pestii mari nu prea manaca cand sunt fenomene cu schimbari bruste de temperatura ,nu cred ca ma cunosteti bine de credeti ca vreau sa imi fac reclama cu poze la pesti ce nu ii am in lac .
osc1or , masa festiva am facut-o in timpul concursului sa poata toata lumea sa manance , masa nu a fost din banii platiti de concurenti a fost data din partea mea , imi pare rau ca nu am putut face mai mult, te rog foloseste si tu numelel sa stim cu cine stam de vorba
CS Senzor Team / Field Tester Senzor
Admin. Lacul Green Paradise
http://www.green-paradise.ro

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor!
Felicitari organizatorului!
Din punctul nostru de vedere totul a fost la superlativ!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”