DESFASURARE DEBUTMANIA 2012 -TANCABESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Sionut
Puncte: 0

Re: DESFASURARE DEBUTMANIA 2012 -TANCABESTI

Mesaj de Sionut »

viorel dulamita scrie:@levi74
...conform reg concursului captura de pe fiecare sector nu intra in clasamentul de calitate, deci...ati pierdut "balta" si cu "ajutorul" celor de pe Pilhan...somn ushor :wink: :D ...necunoasterea regulamentului :mrgreen: ...
Salut nea Vio,
din necunoasterea regulamentului nu au pierdut balta ci a aparut surpriza ca nu sunt castigatori la general.Oricum nu aveau ce sa faca,
dar e trist cand un peste mare in loc sa te ridice,in cazul lor i-a coborat .
Desi au luat 2 trofee in loc de unul, mie locul I la general mi se parea mai bun decat acestea.
Oricum eu ii felicit pentru rezultat, pentru efortul depus, cum felicit si pe toti restul de concurenti cu atat mai mult pe cei de pe Pilhan care care si-au jucat sansa pana la final. Ca sa si glumim un pic, asemanator USA dupa al doilea razboi despre care s-a zis ca au castigat razboiul dar a pierdut pacea, ei au castigat balta dar au pierdut premierea. :D
Felicitari arbitrilor, organizatorului si Vladut, am zis si dupa premiere pt concursuri de acest gen, sa incurajezi cat mai multe echipe ar trebui sa nu mai cumulezi premiile.
CS APS

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Felcitari in primul rand tuturor celor care s-au regasit pe podiumul de la final ! Felicitari tuturor celorlalti concurenti !
Inteleg "supararea" celor de la Pontonul 2, dar trebuie luat in calcul ca ptr. a echilibra sansele ca toate echipele sa poata spera la castigarea marelui premiu, clasamentul general se castiga la puncte ! Existau sanse sa faca 2 puncte sau 10 si cu si fara captura de sector, dar acum ei au facut 3 puncte iar castigatorii baltii au facut 2 ! Echilibrarea sanselor s-a facut prin sectorizarea valorica a standurilor, premierea capturilor separat pe fiecare sector in parte (capturi care se scad din cele 5 care conteaza la calitate) si prin combinarea a 2 tipuri de clasament !
Daca ar fi sa judecam logic doar prin prisma efortului depus in a prinde peste la un moment dat ar trebui ca celor din sectorul C valoric sa le facem cele mai mari cupe...ptr. ca daca nu ai sansa sa cazi pe un loc care da peste mare si mult, locul 1 obtinut in asemenea conditii, a celui mai slab sector valoric, e mai presus de Marele premiu, obtinut de obicei de pe cel mai bun sector valoric !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Sionut

Mesaj de Sionut »

gor965 scrie:Felcitari in primul rand tuturor celor care s-au regasit pe podiumul de la final ! Felicitari tuturor celorlalti concurenti !
Inteleg "supararea" celor de la Pontonul 2, dar trebuie luat in calcul ca ptr. a echilibra sansele ca toate echipele sa poata spera la castigarea marelui premiu, clasamentul general se castiga la puncte !
Salut Gor,
fara sa se scada captura, baietii ar fi avut 2 puncte. Sunt de acord cu echilibratul sectoarelor, dar tu esti de acord cu faptul ca e mult mai greu sa iei si cantitatea si calitatea dintr-un sector in care se prinde peste fata de unul in care nu se prinde atat de mult ?
De faptul ca sectorul A va da mult mai mult peste ca secgtorul C nu se indoieste nimeni.
CS APS

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Pentru toti fanii mei ---addicted -lucianman -arsinel -cea mai buna -Razvan Ulmeanu -Andrei G -Faraon -popa viorel -eugen dragnea -KARINA ANA -gabi1 -Lucian SV -Albert - etc .
Domnilor tin sa va anunt DACA DORITI SA FACETI POZE CU, CUPA CISTIGATA DE MINE va astept duminica dim . pe Moara Vlasiei 2.
Si gur meritati sa faceti cite o poza alaturi de mine .Eu v-am mai scris sa stati parcati pina la sfirsit dupa care sa incepeti sa comentati ,si majoritatea sa jigniti asa cum va place dv. V-am demonstrat inca o data ca sunteti depasiti si ca INVIDIA e la mare pret .V-am mai spus ca teoriile voastre din fata calculatorului nu se vor compara NICIODATA dar NICIODATA cu experientele traite pe balta la pescuit .

viorel dulamita --
Dl Viorel le-a trecut glontul pe la cap baietilor pe care ii sustineti. Eu chiar ma speriasem ca tot cea ce spuneati dv este real si cind colo au luat locul 1 la dif de citeva sute de grame . daca cei de pe locul 3 puncteaza un peste de 7 kg in locul celui de 6.5 kg asezarea la premiere erea alta .
Da nu asta conteaza , conteaza ca toti cei care v-ati dat la mine nu ati avut curajul sa recunoasteti ca ati gresit si ca meritam felicitari. Dar in fine eu stiu ca ma iubiti enorm si mai ales ma INVIDIATI LA MAXIM.Sa ne vedem sanatosi numai si numai pe lacurile de pescuit .
Multumesc pe acesta cale tuturor acelor adevarati prieteni si colegi care nu se mai opresc cu mesajele de felicitare, telefonul meu de la 2 parca a luat foc.
Felicit pe toti cei care au urcat pe podium si mai ales felicit echipa de soc condusa de Vladut Mateianu.
Si nu in ultimul rind felicit administratia lacului Tincabesti pentru tot ce au facut cu acest lac , un loc minunat de vis.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Sionut scrie:
gor965 scrie:Felcitari in primul rand tuturor celor care s-au regasit pe podiumul de la final ! Felicitari tuturor celorlalti concurenti !
Inteleg "supararea" celor de la Pontonul 2, dar trebuie luat in calcul ca ptr. a echilibra sansele ca toate echipele sa poata spera la castigarea marelui premiu, clasamentul general se castiga la puncte !
Salut Gor,
fara sa se scada captura, baietii ar fi avut 2 puncte. Sunt de acord cu echilibratul sectoarelor, dar tu esti de acord cu faptul ca e mult mai greu sa iei si cantitatea si calitatea dintr-un sector in care se prinde peste fata de unul in care nu se prinde atat de mult ?

De faptul ca sectorul A va da mult mai mult peste ca secgtorul C nu se indoieste nimeni.
Atata timp cat pe un sector sunt locuri care dau peste, mai mult, mai putin, mai mic , mai mare,deloc,ten, crap,etc. consider ca toate echipele pleaca cu aceleasi sanse pe sectoarul lor !
Iar in momentul in care, in clasamentul general primul criteriu de departajare in caz de egalitate de puncte este dat de cantitatea totala de peste prins, cine crezi ca are prima sansa sa ia marele premiu si cat de echitabil o sa le para chestia asta celor din sectoarele mai slabe valorice ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Sionut

Mesaj de Sionut »

gor965 scrie: Iar in momentul in care, in clasamentul general primul criteriu de departajare in caz de egalitate de puncte este dat de cantitatea totala de peste prins, cine crezi ca are prima sansa sa ia marele premiu si cat de echitabil o sa le para chestia asta celor din sectoarele mai slabe valorice ?

Teoretic, de pe un sector cu peste ai o sansa in plus. Practic insa,cu un loc mai rasarit din cele slabe, probabilitatea sa faci 2 puncte e mult mai mare. Exemple sunt nenumarate, din concursuri care au avut loc.
Eu atat am avut de zis, nu mi se pare normal ca un peste mare sa te incurce in loc sa te ajute.
Seara buna!
CS APS

Mihalcea Cristian

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Stai linistit...felicitari pentru prestatie si nu fi suparat ca lumea a vazut ce ai prins...eu din cauza existentei clasamentului de calitate nu am prins podiumul cu 400 de kilograme si a castigat generalul dreapta bradu cu 186 de kilograme..insa asta m-a facut sa incerc din nou aceasta minunata balta si sa incep sa fiu tot mai atent la strategia de pescuit si multe alte lucruri...sanatate si fire intinse...nu va faceti probleme cu pestele la senior trophy s-au prins 7 tone de peste si s-a pescuit exclusiv la bile deci nu a vazut nimeni culoarea la amur care se stie cam ce greutate medie are ;)
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Felicitari tuturor si in mod special castigatorilor!
Multumim tuturor celor care ne-au incurajat pe parcursul acestor 3 zile.
Marius Sârbu

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Sionut scrie:
Salut Gor,
...., dar tu esti de acord cu faptul ca e mult mai greu sa iei si cantitatea si calitatea dintr-un sector in care se prinde peste fata de unul in care nu se prinde atat de mult ?
Ionut, bineinteles ca mai exista si exceptii,cand se fac cantitati uriase pe locuri bune dar cu calitate scazuta sau se face calitate mare de pe un loc mai slab cotat care da putin peste...exemplu concret ar fi chiar la Open,unde Soare a facut cantitate buna pe dr.bradu dar cu calitate scazuta,iar noi de pe rapa,am prins 7 pesti dintre care 3 au fost de 16,15 16,45 si 17,79...dar astea ,asa cum am mai spus ,sant exceptii...ai sanse mult mai mari sa prinzi peste mare pe un loc care da mult peste..din 500-600 de kg prinse e putin probabil sa nu prinzi si cateva bucati care sa te ridice in clasamentul de calitate :wink:
george a vrut sa spuna ca e mult mai greu sa castigi balta,adica locul 1 la general,de pe un loc de sector c...si asta ,in primul rand,datorita faptului ca in caz de egalitate de puncte,primul criteriu de departajare este criteriul CANTITATE...si din acest pdv este imposibil sa te bati de pe un loc de sector c cu un loc de sector a :wink: .concret , o echipa buna care cade pe un loc f bun din A,nu trebuie sa faca altceva decat sa exploateze la maxim acel loc...si sant in proportie 99% castigatori...pe cand daca aceeasi echipa cade pe un loc bun din sectorul C,in afara de faptul ca trebuie sa exploateze la maxim potentialul locului,trebuie sa se mai si roage la D-zeu ca nici o echipa din celelate sectoare sa nu faca 1 cu 1 :wink: ...deci ,chiar daca faci tot ce poti si tot ce stii in stand,tot la mana "soartei" stai... :wink: ...altfel ar sta lucrurile daca primul criteriu de departajare ar fi CALITATEA :wink: ...ATUNCI CHIAR S-AR PUTEA CASTIGA GENERALUL DE PE ORICE SECTOR!! :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Felicitari tuturor concurentilor care au stat pana la final sa-i aplaude pe castigatori, felicitari invingatorilor !

Concursul cred ca si-a atins scopul, jumatate din echipe fiind debutante in concursuri de prim plan. Iar debutantii au reusit sa prinda cate 1 loc pe fiecare dintre podiumurile celor 3 sectoare, inclusiv sa castige un sector si marea captura a concursului ! :wink: Deci, uite ca se poate, avem tinere talente (si nu numai ! :D ) care vin din urma (sa nu uitam ca au fost 2 pusti de 14 ani pe podium !!!!!) , iar multi dintre pescari au demonstrat exact ce inseamna FAIR PLAY. Pescuind cu inima, nu ptr premiile in banii...

Jos palaria in fata voastra.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”