DESFASURARE DEBUTMANIA 2012 -TANCABESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
CimpoeruM
Puncte: 0

Re: DESFASURARE DEBUTMANIA 2012 -TANCABESTI

Mesaj de CimpoeruM »

Bravo Nae !ai vazut ca merge si fara barcheta !cred ca ai starnit un pic de invidie,
multi nu iti dadeau nici_o sansa.

daniel_moldovan

Mesaj de daniel_moldovan »

Felicitari tuturor !

Ponton 2 putea sa retraga captura de sector declarata initial? Probabil castiga concursul cu acel peste de 15.99 kg la calitate.

Daniel Moldovan

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

Felicitati tuturor concurentilor !!! Felicitari organizatorilor!!
Felicitari Stefan, Sebi si Bebe!!
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

bujie

Mesaj de bujie »

Este incredibil ce se întâmpla pe Tancabesti,de câteva concursuri nu se mai prinde peste,ori noi nu mai suntem pescari ,ori pestele nu colaborează,ori nu mai este peste si vad pe unii laudand administrația ,pentru ce doar ca sa ne punem bine cu ei sau nu înțeleg care este scopul,din contra trebuie criticati ca poate verifica si ei abonatii in special cei care nu au treaba cu concursurile sau cei care pescuiesc ocazional, pt.ca nu este posibil ca între ultimele con. De anul acesta si cele similare de anul trecut sa existe atâta diferența .Ma gândesc cu groaza la Boilesmania ce va fi"....Pentru ca balta este f.dezechilibrata si da din ce in ce mai puțin peste ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
Campion național 2013
Brăileanu Florin
Buji Baits COMPETITION

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Felicitari tuturor concurentilor !
Felicitari echipelor din Cluj:Tosa&Co-locul III-sect A(+cea mai buna "calitate" de pe balta), "americanul"&Co-locul III sect B, Brie&Co-locul I sector C(era sa prinda cel mai mare peste de pe balta, dar, dupa vreo 300m de dril a ramas fara...fir :wink: :D ) !
Felicitari arbitrilor si nu in ultimul rind lui Vladut, care dovedeste inca o data, ca este cel mai bun organizator de concursuri :wink: :D !
Pe Vlad nu-l mai felicit ca e la Bolsena :lol: , iar Gorge ramine acelasi George :wink: :D .

dan

Mesaj de dan »

daniel_moldovan scrie:Felicitari tuturor !

Ponton 2 putea sa retraga captura de sector declarata initial? Probabil castiga concursul cu acel peste de 15.99 kg la calitate.

Daniel Moldovan
Daca acel peste de 15.99 era contabilizat in clasamentul de calitate castigam concursul dar nu am putut sa il retragem de la captura ... s-a considerat mai important un premiu de captura pe sector decat castigarea baltii.
Dan Petrescu
CS APS

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Acum am venit de pe Tincabesti si am intrat pe aici ca sa vad ce spune lumea si am o intrebare pt toti, scz am uitat eu sunt liviu ilie de pe A7 sau ponton 2 si am o intrebare: vi se pare corect sa duci o balta in cap din primele zece ore de concurs si pina la final si sa nu iei premiul cel mare? Va intreb pt ca eu si colegii mei de echipa spre rusinea noastra nu am citit cu atentie toate regulile din prezentarea concursului pe site aici si la final am aflat cu stupoare ca nu am luat balta si stiti acum si voi pt ca ni sa scazut captura din calitate. Tare de tot ironia asta prinzi mult, mare si pierzi. Am tot respectul pt Dl Vladut cu care am vb si dupa premiere si vreau sa stiti ca scriu aceste rinduri ca sfat pt toti care se inscriu in diferite concursuri cititi bine, cascati ochii ca altfel luati CAPTURA, si nu ca vreun repros organizatorilor sau altor persoane implicate, cu toate ca regula asta trebuie regindita bine de tot ca asa nu cred ca este bine. Felicitari tuturor concurentilor chiar si lui dl Popescu care vad acum ca are ff multi admiratori pe aici, dar cred ca o si cauta cu luminarea cum se spune la romani.
Astept pareri de la voi vis a vis de intimplarea traita de mine pt psihicul meu de mare perdant cum frumos a spus dl Mateianu.
Sanatate tuturor si fire intinse!!!
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Danut dute mama si dormi ca esti rupt mama de nesomn si mai vb noi miine pe aici cu lumea!!
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

@levi74
...conform reg concursului captura de pe fiecare sector nu intra in clasamentul de calitate, deci...ati pierdut "balta" si cu "ajutorul" celor de pe Pilhan...somn ushor :wink: :D ...necunoasterea regulamentului :mrgreen: ...

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Felicitari Virgil Manea :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”