Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Asa este dar am invatat trucurile de pe chiroiuVladut Mateianu scrie:Arsinele, ziceai in alt topic ca pescuiesti circa 10-14 zile pe an.
La experienta asta cred ca esti cel mai in masura sa le dai sfaturi la baieti cum sa scoata dulapii de sub plaur.....![]()
si mai ales cu ce sa dea : carlige, fir, plumbi, lansete, mulinete, nada etc......![]()
![]()
si poate primesti si un BONUS !
Avicola 4 nu e un loc slab. Depinde cum il pescuiesti. E greu de "citit" dar iti poate da satisfactii.Vladut Mateianu scrie:Adevarul este ca echipa Carpdiscount nu prea mai poate pierde locul 1 la general......
Cred ca ar fi ptr prima oara cand se castiga balta de pe sectorul C, de pe un stand considerat foarte slab, Avicola 4 !
Cinste pescarilor...
arsinel scrie:Asa este dar am invatat trucurile de pe chiroiuVladut Mateianu scrie:Arsinele, ziceai in alt topic ca pescuiesti circa 10-14 zile pe an.
La experienta asta cred ca esti cel mai in masura sa le dai sfaturi la baieti cum sa scoata dulapii de sub plaur.....![]()
si mai ales cu ce sa dea : carlige, fir, plumbi, lansete, mulinete, nada etc......![]()
![]()
si poate primesti si un BONUS !
si uite ca azi am stat cu ei de la pranz pana pe seara si se vede diferenta la cantar si in clasament intre pranz si seara
![]()
![]()
![]()
asta ca Bonus si pescuiesc atat pe an 14 15 16 zile adunate datorita banilor ca nu am avut si eu noroc sa-l cheme pe tata Tiriac sau Columbeanu .............cum sunt cativa pe care i-am vazut si nu au nici 30 de ani dar au Range Rover ,Basia ....(saraci de ei cat au muncit pana la varsta asta ) ca daca aveam mai mult poate dormeam si eu cu lunile alaturi de voi pe balta,dar uite ca ,Cu ce am si ce stiu (+ce mai am de invatat) nu ma fac de rusine .