DESFASURARE DEBUTMANIA EDITIA 1 -TANCABESTI 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
tamirjan silviu

Re: DESFASURARE DEBUTMANIA EDITIA 1 -TANCABESTI 2011

Mesaj de tamirjan silviu »

fane pune de cafea daca vrei sa prinzi ai vazut bei cafea prinzi peste ( bea cafea si prinzi captura aia 18 kg ) va salut si sa vo traga la fund toata balta ieu nu ma supar

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

Clasament dupa cantarul de seara :

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

tamirjan silviu

Mesaj de tamirjan silviu »

FIRE IN TINSE LA MAXIM BAIETILOR DE LA VACI 0 FANE /ROBERT /CIPRIAN , ARATATILE CE POATE BATETI DE LA BRASOV VASALUT ( BEBE )

ionut razvan

Mesaj de ionut razvan »

hai avicola 4 vrem si o captura de la voi
IONUT RAZVAN
CARPHATIC FISHING CLUB ROMANIA

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Vladut Mateianu scrie:Arsinele, ziceai in alt topic ca pescuiesti circa 10-14 zile pe an.
La experienta asta cred ca esti cel mai in masura sa le dai sfaturi la baieti cum sa scoata dulapii de sub plaur..... :lol:
si mai ales cu ce sa dea : carlige, fir, plumbi, lansete, mulinete, nada etc...... :lol: :lol: :lol: si poate primesti si un BONUS ! :mrgreen:
Asa este dar am invatat trucurile de pe chiroiu :D si uite ca azi am stat cu ei de la pranz pana pe seara si se vede diferenta la cantar si in clasament intre pranz si seara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asta ca Bonus si pescuiesc atat pe an 14 15 16 zile adunate datorita banilor ca nu am avut si eu noroc sa-l cheme pe tata Tiriac sau Columbeanu .............cum sunt cativa pe care i-am vazut si nu au nici 30 de ani dar au Range Rover ,Basia ....(saraci de ei cat au muncit pana la varsta asta ) ca daca aveam mai mult poate dormeam si eu cu lunile alaturi de voi pe balta,dar uite ca ,Cu ce am si ce stiu (+ce mai am de invatat) nu ma fac de rusine .
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie:Adevarul este ca echipa Carpdiscount nu prea mai poate pierde locul 1 la general......

Cred ca ar fi ptr prima oara cand se castiga balta de pe sectorul C, de pe un stand considerat foarte slab, Avicola 4 !
Cinste pescarilor... :idea:
Avicola 4 nu e un loc slab. Depinde cum il pescuiesti. E greu de "citit" dar iti poate da satisfactii.
Fir intins
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ba eu zic ca este un loc foarte slab...... :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

arsinel scrie:
Vladut Mateianu scrie:Arsinele, ziceai in alt topic ca pescuiesti circa 10-14 zile pe an.
La experienta asta cred ca esti cel mai in masura sa le dai sfaturi la baieti cum sa scoata dulapii de sub plaur..... :lol:
si mai ales cu ce sa dea : carlige, fir, plumbi, lansete, mulinete, nada etc...... :lol: :lol: :lol: si poate primesti si un BONUS ! :mrgreen:
Asa este dar am invatat trucurile de pe chiroiu :D si uite ca azi am stat cu ei de la pranz pana pe seara si se vede diferenta la cantar si in clasament intre pranz si seara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asta ca Bonus si pescuiesc atat pe an 14 15 16 zile adunate datorita banilor ca nu am avut si eu noroc sa-l cheme pe tata Tiriac sau Columbeanu .............cum sunt cativa pe care i-am vazut si nu au nici 30 de ani dar au Range Rover ,Basia ....(saraci de ei cat au muncit pana la varsta asta ) ca daca aveam mai mult poate dormeam si eu cu lunile alaturi de voi pe balta,dar uite ca ,Cu ce am si ce stiu (+ce mai am de invatat) nu ma fac de rusine .

Arsinele tata .....daca eram pe vremea lu Ceausescu,jur ca erai vedeta lui favorita.Aplaudac mai abitir ca tine nici ca gasea ,oricat s-ar fi straduit SRI-ul lui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Doamne ce ti-e si cu internetu asta.Sigur nu ai avut jucarii cat ai fost mic. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Te pupa Tata Shimanobig. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

......
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

Hai Avicola 4, ramaneti pe 1!
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”