Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Deoarece nu accept si nici nu am acceptat niciodata ca cineva sa ma santajeze cu nici cel mai neinsemnat lucru ,nu accept ca cineva sa+mi arate drumul drept in viata asa cum este invatat acet sac plin cu venin si cum este invatat sa+si aduca avantaje prin mijloace specifice ,rog un moderator sa stearga topicul cu open Darvari ,asta ca sa nu fiu fortat sa ma mut de aici si sa nu am drepturi la replica ,cand sunt jignit fara motiv .andrei vladeanu scrie: 4 bate campii. iar de cele mai multe ori nu arunca cu vorbe ci cu cacat.
5 daca continuati impertinent polemica (tu sau el) va mutati cu tot cu openul dravari pe forumul cimitirului.
sanatate
ai dreptate in tot ceea ce scri aici ,recunosc ca AM FACUT AFIRMATIILE RESPECTIVE CU LOCUL .andrei vladeanu scrie:ba pardon
din partea mea nu sunt nostalgii, ci cosmaruri in ceea ce va priveste
faptul ca dupa ce o viata intreaga a sustinut ca nu are niciun rezultat (desi a participat la f multe concursuri)
pentru ca nu a prins locuri bune niciodata, iar acum se bate cu caramida-n piept ca locul nu conteaza
m-a determinat sa am iesirea respectiva.
scuze inca o data
viata fara tine .............e pustiuandrei vladeanu scrie:muta-te cu totul si lasa-ne