in primul rand respectam decizia organizatorului graseala este a noastra pentru a am vrut sa l ducem unde ii este locul ... atata timp cat pestele era mort nici macar viu nu era cand a fost gasit era in punga mort deja asta o poate confirma chiar organizatorul deci nu era vba de punctat un peste plus ca acet peste de 3'kg si cv nu ne aduce podium nici daca eram singuri pe balta
Sunt numere de telefon atat pe scrumierele de pe fiecare loc de pescuit, cat si pe foile de arbitraj (5-6 numere). Nu puteati suna, sa ia unul din ospatari pestele mort? Daca tot v-ati gandit ca-i faceti un bine lu' Vlad, de ce nu i-ati dus pestele mai repede......poate-l facea o plachie, mai scotea omu' un ban.
Din punctul meu de vedere esti un caracter mizer......un agramat si un ingamfat. Iar lucrul asta nu l-ai dovedit acum.......
Pare cam ciudat ca cine a gasit pestele a facut-o asa simplu... Ceva nu pute bine....
Povestea asta pare cusuta cu ata alba, cu toate ca sant convins ca sant multi altii care baga la sacosa si acum rad de amaratul asta care se disculpa balbait...
Asteptam la sfarsitul concursului si o POZITIE OFICIALA A ADMINISTRATIEI lacului Tancabesti, nu vis-a-vis de acest eveniment neplacut, ci despre ce se intampla cu aceasta balta.
Vad ca se posteaza in continuare, concurs dupa concurs, insa absolut nimeni nu iese in fata sa ne explice noua, abonatilor, participantilor la concursuri, celor ce am fost si suntem alaturi de ei alaturi la greu......CE SE INTAMPLA CU TANCABESTI.