DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
MihneaBV
Puncte: 0

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de MihneaBV »

Cineva acolo sus nu doarme colegu. acum ce mai faci cu providentu, il duci la magura 9 sau la moara?? reputatia construita cu grija chiar de tine nu te va ajuta deloc in cazul asta chiar daca ai fi nevinovat.
Buia Mihnea

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

e melodia aia.....de ti-ar spune ..lada mea
cati crapi am carat cu ea .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Daca este manevra si "cineva" i-a pus pestele in lada pe blat, ca Radu sa nu mai prinda podiumul. :idea:
PS. Ce' o fi acum in sufletul lui Popescu....... :(
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Frtilor cind va spune. nae ca miroase jigodiile de la 5 km spuneati ca e nebun. gabita cum este?

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Oricum nea Nae, eu inca cred ca "chear" daca nu se intampla nimic tu "ereai" dusmanul lui nr 1.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Frtilor cind va spune. nae ca miroase jigodiile de la 5 km spuneati ca e nebun. gabita cum este?
Daca nu a fost manevra sau hipnotizat(recunoaste orice) ai dreptate si tu in felul tau, fler ai, nimic de zis. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Dar cum de s-a dus ''ánchetatoru'' chiar la lada frigorifica a lui?Am fost la cateva concursuri pe Tancabesti si nu mi-a deschis nimeni lada niciodata..
Oricum,daca e adevarat,RUSINE....

ionutmihut

Mesaj de ionutmihut »

greu de spalat pata asta... :(

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Ce plm sa caute un peste in lada frigorifica in masina? Mort...viu....locul lor nu e acolo.
Se numeste furt. Punct.
Pe tancabesti pestele se fotografiaza, nu se congeleaza.
C. S. PELICANUL

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cezar Bibu scrie:Referitor la ceea ce s-a intimplat la acest concurs, nu putem decit sa spunem RUSINE !
Vreau sa spun ca eu nu ii cunosc prea bine pe echipierii respectivi, dar v-as propune, dragi proprietari de balti, dragi organizatori de campionate,cupe, supercupe si braile, dragi moderatori si formatori de opinie, ca numele si pozele respectivilor sa apara pe toate siteurile de profil si pe viitor (un an sau mai multi, ramine la latitudinea voastra!) acestia sa nu mai poata participa la nici un concurs ! indiferent daca si cit ar plati !!
Si sunt sigur, ca daca unii din concurenti n-ar fi trebuit sa plece iar pe standuri, la munca, acesti gainari puteau primi chiar si o corectie ! Fizica ! :)
Cezarica asta se intimpla cind lucrurile o iau razna din toate partile . Concursuri precum ciupercile dupa ploaie , baltile nu se mai odihnesc niciodata in goana dupa profit , concurenti cu sutele de nume noi , neverificati , necernuti prin concursuri de mai mica amploare , nu direct la Senior Trophy , cine are bani se inscrie si pescuieste .... Este urat gestul facut de acesti pescari , de NEACCEPTAT . De fapt este furt !
Dar nu cu mult mai putin condamnabili sunt si cei care accepta astfel pe oricine si oricum pe balta , sau in concursurile pe care le organizeaza , pentru 2-3 arginti in plus !
Isteria concursurilor cu orice pret , dispretul patronilor de balta fata de pescarii care vin si pescuiesc cinstit de multi si multi ani de zile , in ciuda faptului ca au platit un abonament , isteria postarilor anonime pe acest site , isteria nadelor , etc , etc ... uite unde duc . Si macar daca asta ar fi un caz singular .... Asta e un caz descoperit . Dar nu cred in ruptul capului ca este singular .
Nu poti face catch & release cu primii veniti , doar pentru ca platesc ! Cind raresti concursurile , ridici strocul , alegi echipele , te orientezi ..... samd . Cind o faci saptaminal ... primul venit , primul servit , sa iasa banul ?! . De ce ne miram ? Era o vreme cind pe Tincabesti intrai cu recomandari serioase .....

Uite eu de aia nu am mai platit abonament - permanent concursuri , permanent reguli noi introduse pentru ca cei mai noi nu fac fata baltii ( gen fir textil ) , permanent discutii daca vii cu un prieten , permanent obtii barca doar cind are chef barcagiul sau il lasa patronul , multe altele , samd . Pacat de balta .
Ultima oară modificat Sâm Iun 15, 2013 19:26 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”