DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
equinox
Puncte: 0

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de equinox »

Sunt si eu unul din concurentii luati la misto de" regele pescar",la Trofeul Tancabesti.Atunci l-am cam tavalit pe forum... :wink: ...ca deh...merita ....dar vazandu-l pe locul 2 la un moment dat chiar intrasem in panica.Oare urarile noastre de bafta si succes nu mai au efect asa cum avusera la concursurile unde Maria Sa ,Radu cel Frumos...hai ca am glumit :D ..participase !?Nu fratilor..ele aveau efect..dar starpitura trisa in cel mai grosolan si.... fie vorba intre noi....prostesc mod,fapt ce denota fara tagada un IQ egal cu greutatea crapului mort. Acu' isi cere scuze..cam tarziu...si la persoane nepotrivite.Scuze trebuie sa-i ceara profesoarei de gramatica si parintilor ca n-au fost mai fermi in primii 7 ani de acasa..sau mamei ca in cele 9 luni nu s-a gandit mai bine.....Noi pescarii ne-am lamurit.Nu are ce cauta in breasla...si cand il voi mai vedea ..chiar si in poze....voi face lansetele cruce si voi cotrobai prin trusa dupa esenta de usturoi :D .Te pup..pa..pa...vorba cantecului!
Gelu....pescuim si noi?!!

cipoc
pescar de competitie

Mesaj de cipoc »

addicted scrie::))) nu era de la obor cumparat, era peste prins pe pilhan care a murit si urma sa se duk la restaurant de acolo nu'i stiu soarta desi avand in vedere greutatea era nesemnificativ pentru noi....
SI........NE CEREM SCUZE tuturor participantilor, organizatorilor si administratiei pt incidentul creat, ni s'a parut corect fata de aministratie sa'l ducem dupa inceperea mansei pentru a nu fi lume acolo si sa se creeze o impresie gresita la adresa administratiei si plus de asta nu am vrut sa ni se gaseasca motiv pentru depunctare si sa se obtina podiumuri nemuncite..... ne cerem scuze ink odata in fata tuturor este gresesla noastra pe cre ne'o asumam si chiar nu faceam diferenta cu un peste nepunctabil apt care poate sa fie confirmat de George Slave. care l'a cantarut personal mort.... HOTI SUNT CEI CARE SUNT PRINSI LA IESIRE DE PE BALTA NU CEI ARE AU RAMAS IN CONCURS SI TRAG LA PODIUM ...
L-ai sunat pe Vladut sau Vlad Parfene sa ii spui ca ai un peste mort sa ii intrebi ce faci cu el ?
CPK Carp & More , Pesti nu povesti !

www.cipoc77.blogspot.ro

FanDragos

Mesaj de FanDragos »

Concursul nu s-a incheiat, echipele inca muncesc pt un loc pe podium si e pacat ca ce s-a intamplat acolo azi umbreste atat de urat aceasta competitie.S-a prins peste,s-a ras, s-a tachinat la greu si inca nu s-a terminat. Mai bine apreciez si felicit pe cei care inca sunt acolo pe balta , sunt corecti si se distreaza decat sa judec pe cei care au gresit.Mutati-va atentia catre cei care merita si care au nevoie de sustinere . Eu asta aleg si.....

Sustin echipa
Fişiere ataşate
svp.JPG
svp.JPG (7.49 KiB) Vizualizat de 906 ori
2.jpg
2.jpg (49.1 KiB) Vizualizat de 906 ori
1.jpg
1.jpg (52.55 KiB) Vizualizat de 906 ori
IUBI DUBI D!Imagine

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

nu cred ca este singurul vinovat, ci doar cel care ,,iese" pe forum sa se justifice. Vinovati sunt si partenerii lui, nu putea sa faca asta de unul singur.
Asta in cazul in care sunt vinovati, eu astept sa vad reactia organizatorului si a proprietarului baltii.
Daca se constata ca au incercat sa ,,inghete" acel crap , propunerea mea este excluderea lor din competitii si interzicerea accesului pe balta.
As introduce la intrarea pe balti celebrele panouri cu ,, retineti si evitati", ,,asa da, asa NU"
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

FanDragos

Mesaj de FanDragos »

Imagine
Fişiere ataşate
11.jpg
11.jpg (47.8 KiB) Vizualizat de 1095 ori
IubiDubi1.jpg
IubiDubi1.jpg (27.87 KiB) Vizualizat de 1095 ori
IUBI DUBI D!Imagine

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

addicted scrie:asta e adevarul care vrea sa creada bine care nu ne cerem scuze ink odata lada era goala decat cu pestele in ea....
Era culmea sa mai fie si mujdei si niste vin sec la rece acolo :lol: :lol: :lol: :lol:
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

Cristi Olaru

Mesaj de Cristi Olaru »

cipoc scrie:
L-ai sunat pe Vladut sau Vlad Parfene sa ii spui ca ai un peste mort sa ii intrebi ce faci cu el ?
Riscant, daca-i ziceau sa-l ia acasa, ce facea?
Tot ceea ce spui, vorbeste despre tine...

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

ii mai trebuia o lada? alte pareri?
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Pentru iuby duby
Fan B.D......la minciog! :lol:
Fişiere ataşate
20130615_113839.jpg
20130615_113839.jpg (130.43 KiB) Vizualizat de 1069 ori
C. S. PELICANUL

addicted

Mesaj de addicted »

mi'am cerut scuze decat celor de pe balta nu celor de acasa asa ca nu era punctabil, nu era la rece era in punga mort demult problema u pestele mort gasit cred ca se rezolva intre noi si administratie nu se putea frauda rezultatul nici macar daca era viu.. si mu s'a gasit nici macar in apa bagat nici in sac de pastrare.... ink odata imi cer scuze da imi cer numai eu pentru ca vorbesc in numele meu acuma... imi asum descalificarea chiar daca nu schimba cu nimic mortaiunea nici daca il inviam si nu era la rece era la cald ca nu era gheata in lada ... chiar daca imi asum greseala parerea mea este tot ca singura problema ar fi intre noi si administratia baltii tinand cont de conditiile in care a fost gasit pestele martor fiind chiar organizatorul concursului si standul vecin... corcodus!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”