Clasament General Sambata-seara:

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Au fost cateva suspiciuni si au fost controlate echipele din topul clasamentului, care aveau cate 3 pesti pe fisa de arbitraj, in mansa care se incheiase !Remus Munteanu scrie:Dar cum de s-a dus ''ánchetatoru'' chiar la lada frigorifica a lui?Am fost la cateva concursuri pe Tancabesti si nu mi-a deschis nimeni lada niciodata..
Oricum,daca e adevarat,RUSINE....
Bai Radule,sti care este problema? Faptul ca in mom in care ti-a murit pestele,nu ai anuntat organizatorul si iti spun eu de ce,pentru a nu fi depunctat.Ai zis ca asta e ,nu te gineste nimeni si e bine asa.E uite ca nu a fost asa si D-zeu ti-a ars o palma peste mushtuk.Mie imi pare nespus de rau pentru Adrian Voicu,care este un respectuos si un baiat de comitet,nu stiu de ce s-a lasat tarat in acest noroi,Sunt sigur ca nu ptr banii care sunt in joc si nici ptr glorie.addicted scrie:mi'am cerut scuze decat celor de pe balta nu celor de acasa asa ca nu era punctabil, nu era la rece era in punga mort demult problema u pestele mort gasit cred ca se rezolva intre noi si administratie nu se putea frauda rezultatul nici macar daca era viu.. si mu s'a gasit nici macar in apa bagat nici in sac de pastrare.... ink odata imi cer scuze da imi cer numai eu pentru ca vorbesc in numele meu acuma... imi asum descalificarea chiar daca nu schimba cu nimic mortaiunea nici daca il inviam si nu era la rece era la cald ca nu era gheata in lada ... chiar daca imi asum greseala parerea mea este tot ca singura problema ar fi intre noi si administratia baltii tinand cont de conditiile in care a fost gasit pestele martor fiind chiar organizatorul concursului si standul vecin... corcodus!
Adi Voicu a plecat de Joi de pe balta !shimanobig scrie:........Mie imi pare nespus de rau pentru Adrian Voicu,care este un respectuos si un baiat de comitet,nu stiu de ce s-a lasat tarat in acest noroi,Sunt sigur ca nu ptr banii care sunt in joc si nici ptr glorie......