DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de gor965 »

Primul cantar in mansa a 6-a:

Imagine

Clasament General Sambata-seara:

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Remus Munteanu scrie:Dar cum de s-a dus ''ánchetatoru'' chiar la lada frigorifica a lui?Am fost la cateva concursuri pe Tancabesti si nu mi-a deschis nimeni lada niciodata..
Oricum,daca e adevarat,RUSINE....
Au fost cateva suspiciuni si au fost controlate echipele din topul clasamentului, care aveau cate 3 pesti pe fisa de arbitraj, in mansa care se incheiase !
George Iorga
Imagine

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

addicted scrie:mi'am cerut scuze decat celor de pe balta nu celor de acasa asa ca nu era punctabil, nu era la rece era in punga mort demult problema u pestele mort gasit cred ca se rezolva intre noi si administratie nu se putea frauda rezultatul nici macar daca era viu.. si mu s'a gasit nici macar in apa bagat nici in sac de pastrare.... ink odata imi cer scuze da imi cer numai eu pentru ca vorbesc in numele meu acuma... imi asum descalificarea chiar daca nu schimba cu nimic mortaiunea nici daca il inviam si nu era la rece era la cald ca nu era gheata in lada ... chiar daca imi asum greseala parerea mea este tot ca singura problema ar fi intre noi si administratia baltii tinand cont de conditiile in care a fost gasit pestele martor fiind chiar organizatorul concursului si standul vecin... corcodus!
Bai Radule,sti care este problema? Faptul ca in mom in care ti-a murit pestele,nu ai anuntat organizatorul si iti spun eu de ce,pentru a nu fi depunctat.Ai zis ca asta e ,nu te gineste nimeni si e bine asa.E uite ca nu a fost asa si D-zeu ti-a ars o palma peste mushtuk.Mie imi pare nespus de rau pentru Adrian Voicu,care este un respectuos si un baiat de comitet,nu stiu de ce s-a lasat tarat in acest noroi,Sunt sigur ca nu ptr banii care sunt in joc si nici ptr glorie.
Trecem la numarul doi si iti spun atat:nu aveai cum sa rezolvi acest eveniment cu administratia lacului si atat,din moment ce erai angrenat intr-o competitie oficiala si mai mult decat atat,in lupta ptr podium,clar viciai rezultatul prin faptul ca nu erai depunctat.
Daca mergem mai departe,iti spune Razvanelul ca inca din a doua mansa ai fost banuit de asemena manevre ieftine.
Insa nu asta ma deranjeaza cel mai tare,ma deranjeaza faptul ca in continuare ai tupeul sa postezi si mai mult sa o tragi pana la urma ca a fost un simplu accident.
Tot incerci sa ce?Sa arati ca cercul nu este rotund si ca lantul nu are zale???
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

shimanobig scrie:........Mie imi pare nespus de rau pentru Adrian Voicu,care este un respectuos si un baiat de comitet,nu stiu de ce s-a lasat tarat in acest noroi,Sunt sigur ca nu ptr banii care sunt in joc si nici ptr glorie......
Adi Voicu a plecat de Joi de pe balta !
George Iorga
Imagine

andronic cristian

Mesaj de andronic cristian »

Putin probabil ca echipa de pe primul loc sa mai piarda aceasta pozitie. Felicitari Mitica si echipa! Celelalte pozitii inca se joaca.
E regretabil pentru intreaga comunitate a pescarilor la crap ce sa intamplat la aceasta competitie. Cred ca pescarii care au facut acest gest nu au ce cauta in randul pescarilor cu adevarat de crap pentru simplul motiv ca nu au nici cel mai redus respect pentru peste. Discutia ar trebui insa mutata intr-un topic separat pentru ca ceilalti pescari nu au nici o vina pentru cele intamplate.
Ultima oară modificat Sâm Iun 15, 2013 21:25 de către andronic cristian, modificat 1 dată în total.
Campion National 2010
Vicecampion National 2013

addicted

Mesaj de addicted »

nu frate nu vreau sa demonstrez nimik si d c nu am fost controlat pana atunci ? ca au mai fost 4 manse .... ba da pt ca pestele era 'furat' pentru al duce pt a fi mancat asta numai noi stim.. conteaza ca a fost gasit si gata... prosti noi ca lam lasat la vedere tocmai pentru a nu fi probleme da uite ca asa sunt ... lsa'l pe voicu ca el nu mai e pe balta de miercuri... nu'i mai plange de mila .... pentru peste mort la cantar este avertisment nu depunctare... deci e altceva tot nu'l fraudam... da nu mai conteaza fir intins in continuare participantilor !!!

equinox

Mesaj de equinox »

Bai fratilor..lamuriti-ma si pe mine...ce tot o tine asta ca Ivan cu fluieru' ca pestele mort era nepunctabil.M-am uitat prin regulament si nu am vazut o prevedere in acest sens .In clasament vad la alte echipe si pesti sub 5 kg...care-i adevaru'?
Gelu....pescuim si noi?!!

addicted

Mesaj de addicted »

de la 4 kg.. se puncta.. si mortaciunea a fost cantarita de G. Slave

AND1

Mesaj de AND1 »

Auzi 'mortaciune'...ba da nu ma mai pot abtine cand vad ce atitudine ai...nu poti zice peste?Asa mult iti place tie sportul asta?Sau vrei sa pari smardoi...sa fiu pe limba ta...

Din cauza oamenilor ca tine suntem controlati aproape de fiecare data la plecarea de pe baltile din Europa si suportam priviri suspicioase cand zicem de unde venim.

RUSINE!!!

dragos nistor

Mesaj de dragos nistor »

Bai Androne, ca sa fim clari. Daca era de cantarit si era mort era depunctare. Cu conditia sa il ai in sac in apa. Daca era de dosit este eliminare. Din punctul
meu de vedere esti doar un mic gainar si atat. Sa zici multumesc
si sa te duci maine la biserica sa aprinzi lumanari ca nu ai plecat in
scaun cu rotile de pe balta.
Esti un gainar si atat. Hot e prea mult spus, ar trebui sa ai ceva minte.
Si nu mai posta, ca nu schimbi parerea nimanui.
Toate cele bune.

P.S. Multumesc de sustinere FanDragos :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”