DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de Vladut Mateianu »

addicted scrie:daca era asa cum spui tu nu mutam un peste mort il mutam viu dar in fine plus de asta nu cred ca scrie undeva sa fim toti la tragere si nu suntem singurii care nu am fost la tragere dar in s'a ras decat odata pe stand a ramas voicu si onea la salcie knd am plecat la spre stg planet ... la restul teagerilor am fost toti in restaurant .... asa ca pe asta nu ai nemerit'o
Raducule, m-am abtinut pana acum, dar cand vad ca continui in minciuna ma ia capul... :twisted:
Pestele in cauza a murit fara sa vreti voi, in lada frigorifica ! Asta cu predatul la cherhana sa le-o spui prostilor care inca mai cred in Zana cea Buna ! :evil:

Iar faptul ca esti singurul care inca mai "presteaza" scuze puerile ma face sa cred ca TU esti cel care a hotarat MANEVRA , iar partenerii tai nu au nicio vina ! Este asa ?Ai putere sa recunosti si inchidem topicul ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

AND1

Mesaj de AND1 »

Iar ma uit , iar ma minunez...chiar are tupeu...

Pai Dl.Androne...dumneavoastra , milionarul , care printre primele pagini va luati de un biet om ca munceste doua luni sa aiba in buzunar 20 de milioane , pe cand dvs va relaxati pe banii aia...dvs daca doreati o 'prajeala ashia' , ati avut nevoie de peste din balta?Parca este prejeala din peste si in meniu la restaurant(am fost acolo).
Acuma inteleg de ce nu ai sunat arbitrii sa vina la cantarire...nu puteai...iti chioraiau matele de bruiai semnalu' la telefoane.
Bineinteles ca varianta corecta o stii doar tu...ai vrut sa trisezi?...sa furi?...sau daca bietu peste a avut ghinionu' sa nu fie de cantar i'ai f...t tu una de nervi...ashia in stilu' tau.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

addicted scrie:sa intamplat din prostia noastra ca am vrut sa fim baieti buni si sa nu aruncam pestele in boscheti da facerea de bn e clar tere de mama
Da mah. Intelegm. A fost un gest uman. A mai zis unu asa si-a ajuns la parnaie.

Cum de nu se aplica regulamentul baltii? Peste tot vezi ca furtul pestelui e infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Daca la un concurs cu asa mediatizare se intampla asa ceva si ramane nepedepsit...totul e apa de ploaie.
Pacat.Sunt fraieri care elibereaza peste-n Delta..si li se spune amatori. N-au voie sa comenteze.Ca nu-s din fenomen.
Oricum aveati o imagine indoielnica...da' deja se-mpute treaba.Faceti curatenie cat mai puteti.Bagatul gunoiului sub pres va va afecta mai tare si mai repede decat credeti...

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Pai ma Raducule , tu parca erai la relaxare pe Tancabesti ca ai zis ca la valoarea ta dai 2000 de lei sa te relaxezi pe balta si cand colo ce faci te-au gasit baietii cu mujdeiul pregatit ?!?! Pai asta intelegi tu prin relaxare ?!?!
Am inteles arogantele tale din trecut cu Providentu si alte alea dar acum te-ai facut de poveste !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Albert scrie:
addicted scrie:sa intamplat din prostia noastra ca am vrut sa fim baieti buni si sa nu aruncam pestele in boscheti da facerea de bn e clar tere de mama
Da mah. Intelegm. A fost un gest uman. A mai zis unu asa si-a ajuns la parnaie.

Cum de nu se aplica regulamentul baltii? Peste tot vezi ca furtul pestelui e infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Daca la un concurs cu asa mediatizare se intampla asa ceva si ramane nepedepsit...totul e apa de ploaie.
Pacat.Sunt fraieri care elibereaza peste-n Delta..si li se spune amatori. N-au voie sa comenteze.Ca nu-s din fenomen.
Oricum aveati o imagine indoielnica...da' deja se-mpute treaba.Faceti curatenie cat mai puteti.Bagatul gunoiului sub pres va va afecta mai tare si mai repede decat credeti...
Problema e mult mai nasoala decat ascunderea gunoiului sub pres, cred ca atat organizatorii de concursuri cat si proprietarii baltilor sunt constienti ca acceptand in viitor acest individ este o jignire/ sfidare a celorlalti participanti, sa nu mai vorbim de posibilitatea unor conflicte intre el si unul sau mai multi participanti pe perioada concursului cu consecinte greu de prevazut....
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Hotul cu un pacat si pagubasul cu o mie. :oops:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Radule, ca sa diluezi memoria populatiei de pe aici, ascunde-te o vreme. S-ar putea ca unii sa uite gestul vostru, ironiile de doi lei, gen - [quote="addicted"]se zice whist .... :) hai t rog eu vezi'ti de viata ta de muncitor care se trezeste la 7 si munceste la patron 12 ore :))) te conduce foamea cu 3-0 si t bagi in seama sa mor.... urat urat :)) eu ma relaxes pe 20 de milioane u muncesti 2 luni ca sa ii ai in buzunar :)[/quote]
Ai dezamagit toata toata miscarea crapista, ne-ai jignit pur si simplu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

zfcristian scrie:Pai ma Raducule , tu parca erai la relaxare pe Tancabesti ca ai zis ca la valoarea ta dai 2000 de lei sa te relaxezi pe balta si cand colo ce faci te-au gasit baietii cu mujdeiul pregatit ?!?! Pai asta intelegi tu prin relaxare ?!?!
Am inteles arogantele tale din trecut cu Providentu si alte alea dar acum te-ai facut de poveste !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

GATA am citit si rascitit topicul de unde ramasesem aseara , si vin cu o ultima concluzie.
BAIATUL ASTA RADU ANDRONE ESTE IRECUPERABIL ,
nu exista nici un fel de recuperare pentru el.La cit de mult si foarte prost scrie si mai ales GINDESTE nici JILAVA , RAHOVA , GIURGIU , POARTA ALBA etc nu il mai poate recupera .
Am o singura NELAMURIRE vis a vis de concurentii la acest concurs , NU POT SA CRED CA ATI REZISTAT CITEVA ORE PE BALTA( PINA A STRINS ECHIPAMENTUL) FARA SA II APLICATI CORECTIA CUVENITA ACESTUI INFRACTOR .Cum oare ati mai putut concura stiind ca unii au incercat sa va bage mina in buzunar pe fata , nu pot sa inteleg ce anume va retinut sa nu il curentati pe LOC.??? Merita o corectia pe LOC din partea participantilor si in primul si primul rind din partea lui VLAD PARFENE, care avea tot dreptul dupa explicatiile venite de la infractori sa le aplice o bita pe spinare . Daca se intimpla asta pe MV2 la ora asta raducu si ai lui ereau in coma la Floreasca .Si cind stau si ma gindesc ca multi il injura pe Victor Petcu , ca le stau paznici in spinare si nu pot sa traga un pirt de ei .

robert_anisoiu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de robert_anisoiu »

addicted scrie:nu e vb de tupeu frate e vb ca sunt acuzat ca furat un peste care chiar nu a fost furat dar in fine.... da banuieli.... nu frate fapte reale ... equinox am si eu o curiozitate daca se poate tu cine esti ?
In primul rand nu e nimeni frate cu tine, jeg mic.
In al doilea rand cand equinox pescuia pe Tancabesti tie nu-ti daduse parul pubian.
In al treilea rand, cand te-apuci sa-ti folosesti singurul neuron pe care-l ai, si ala incomplet, ca sa-ti dai cu parerea despre 90-100 de oameni care pescuiesc la Trofeu trebuie sa-ti fie clar ca toata lumea o sa fie cu ochii pe tine. Dar la cat esti de bou nici de asta nu te-ai prins.

In rest lucrurile sunt simple. Ma alatur celor care nu vor sa respire aerul de pe o balta in acelasi timp cu tine. La orice concurs ar fi inscris radu androne nu mai particip nici eu.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”