DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de gabrielcalin »

Paracioasa mica, daca aveai caracter, nu deschideai discutia
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci copilul asta nu numai ca e obraznic, dar nesimtirea lui spera sa-l mai scoata si din corzi.
Bai baiatule! Cum iti permiti tu sa vorbesti cu niste oameni pe care mai si spui ca nu-i cunosti, in halul asta? Cum iti permiti sa ceri socoteala doar celor ce au participat la concurs cand cei mai multi nu participa exact din cauzele astea de care te faci tu vinovat?
Hai sa-ti spun un lucru ca se pare ca nu ai vre-un retard. Anul trecut cand incercati voi sa ne "inchideti" din afara standului si frigeati platici si ciortani ( ca poate aude cineva daca ma repet ) noi aveam ditamai chinezoiu in mal. L-am scos din apa si am avut grija sa afle toata lumea ca sa vina sa-l ridice sa nu se-mputa. Daca stiam ca mancati mortacini vi-l faceam cado :wink: .
Asa ca nici vrajeala cu usturoiu` nu tine ca-ti pute gura de la el.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Iar in cazul in care faci sifonari pe cei ce incearca sa curete pescuitul sportiv de lepre ca voi care s-au infiltrat si-n competitional, ai o problema mult mai mare. De cand Bogdan Dragan e sifonar si ceilalti papagali tai?! Ba chiar noi toti care va condamnam, hummm!?
Nu mai vorbi despre maturitate pana nu o gusti, nu vezi ce iz are, nu o dobandesti. Mai ales sa crezi ca ti-ai insusit-o prin asociere :| .

Nae! ai grija fratele meu pe cine educi sa nu mananci din troc.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

srobert312 scrie:Pe langa ala mort... mai aveati si alti pesti la apa... numai ca dupa ce am plecat eu mai departe cu Cici si ati ramas voi singuri, pana sa vina Ovidiu, i-ati eliperat. Ca doar cand a ajuns acolo voi erati in apa... Ce cautati acolo? Asta o confirma si George Slave.
Ia mai baga si la chestia asta ceva. De pa telefon asea :x .
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

addicted scrie:ionita tu vbesti cam singur... trust me... nu frate eu spun adevaru nu am furat pe nimeni din concurenti singurul care se simte pagubit este lacul tancabesti ... pentru ca a mai pierdut un peste alaturi de ceilalati care au facut picioare de acolo si stiu multi ... dar chiar nu sunt sifon... si ca sa intelegi c inseamna furat= ieseam cu el pe poarta !
ai un tupeu incredibil :!: :!: :!: :!: obraznicia specifica generatiei din care faci parte . ce tot incerci sa justifici ??? pestele indiferent ca este mort sau viu , de cantar sau nu, NU ARE CE SA CAUTE IN LADA FRIGORIFICA !!! iar furtul se pedepseste si se califica si ca intentie !!! daca intri intr-o banca sa furi dar nu reusesti sa iesi pe usa cu banii inseamna ca esti disculpat ???

concluzionezi tu cine este pagubit ???? in primul rand lacul Tancabesti si in al doi-lea toti concurentii inclusiv sistemul competitional pe care smecherasi ca tine i-l fac de kakat . zi mersi ca nu te-ai ales cu o tavaleala pe care o meritai din plin

daca faceai jongleria asta pe Hobaia acum cativa ani , trebuia sa-i dai explicatii lui Ilie ( baietii din generatia mea stiu ce vorbesc :D ) si nu stiu cum faceai sa-l convingi sa haleasca vrajelile tale ofilite

RUSINE !!!!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

addicted

Mesaj de addicted »

hai sa nu vorbim de smecherie ca nu isi are locul chiar nu'si are ... da aveam vreo 10 pesti la apa asa e ... pe buna si erAm toti in apa ca avem apometre acasa :))) hai las'o moarta de ce nu te'ai bagat u in ala sa'i cauti si le aia ??? asa repede le'am dat drumu ma sa fie... vlad a controlat si in apa si surpriza nu era nimik... da ma am vrut sa frigem un ciortan asta e nu cred ca am furat vrun concurent de aia am zis ca e pagubit decat tancabestiul nu voi.. oricum ati scos din joc pe cn nu trebuia in bataia la podium

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

Dl. Nae, daca mai ai ceva cash de la Loto, angajează urgent un avocat pt asta mic si pr_st, care n-a auzit pana acum, fraza cu "....ce spui poate fi folosit împotriva ta" :mrgreen:
When nothing is sure, everything is possible.

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

oare victor petcu ce parere are despre declaratia asta cu : am vrut sa frigem si noi un ciortan. nu s-ar supara multi daca te potcovesti cu o interdictie si acolo. numai pt declaratia asta si nu ai mai avea ce cauta pe o balta c&r.
Buia Mihnea

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

addicted scrie:hai sa nu vorbim de smecherie ca nu isi are locul chiar nu'si are ... da aveam vreo 10 pesti la apa asa e ... pe buna si erAm toti in apa ca avem apometre acasa :))) hai las'o moarta de ce nu te'ai bagat u in ala sa'i cauti si le aia ??? asa repede le'am dat drumu ma sa fie... vlad a controlat si in apa si surpriza nu era nimik... da ma am vrut sa frigem un ciortan asta e nu cred ca am furat vrun concurent de aia am zis ca e pagubit decat tancabestiul nu voi.. oricum ati scos din joc pe cn nu trebuia in bataia la podium
Cel mai bine pentru tine ar fi sa taci, esti mult prea incoerent in declaratii! Ne obosesti cu inepltiile tale!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”