Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ia mai baga si la chestia asta ceva. De pa telefon aseasrobert312 scrie:Pe langa ala mort... mai aveati si alti pesti la apa... numai ca dupa ce am plecat eu mai departe cu Cici si ati ramas voi singuri, pana sa vina Ovidiu, i-ati eliperat. Ca doar cand a ajuns acolo voi erati in apa... Ce cautati acolo? Asta o confirma si George Slave.
ai un tupeu incredibiladdicted scrie:ionita tu vbesti cam singur... trust me... nu frate eu spun adevaru nu am furat pe nimeni din concurenti singurul care se simte pagubit este lacul tancabesti ... pentru ca a mai pierdut un peste alaturi de ceilalati care au facut picioare de acolo si stiu multi ... dar chiar nu sunt sifon... si ca sa intelegi c inseamna furat= ieseam cu el pe poarta !
Cel mai bine pentru tine ar fi sa taci, esti mult prea incoerent in declaratii! Ne obosesti cu inepltiile tale!addicted scrie:hai sa nu vorbim de smecherie ca nu isi are locul chiar nu'si are ... da aveam vreo 10 pesti la apa asa e ... pe buna si erAm toti in apa ca avem apometre acasa)) hai las'o moarta de ce nu te'ai bagat u in ala sa'i cauti si le aia ??? asa repede le'am dat drumu ma sa fie... vlad a controlat si in apa si surpriza nu era nimik... da ma am vrut sa frigem un ciortan asta e nu cred ca am furat vrun concurent de aia am zis ca e pagubit decat tancabestiul nu voi.. oricum ati scos din joc pe cn nu trebuia in bataia la podium